P powwowa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 9 0 36 Ankara 25 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #1 bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum.
kristinnn Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 6.158 1.549 373 25 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #2 canım hayırlı olsun öncelikle, ben boschtan aldım hepsini, çok memnunum. tavsiye ederim bi sorun yaşamadım hiç 9 ay old evleneli.
canım hayırlı olsun öncelikle, ben boschtan aldım hepsini, çok memnunum. tavsiye ederim bi sorun yaşamadım hiç 9 ay old evleneli.
U Ulduz Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2010 27 0 0 İstanbul 26 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #3 Bulaşık makinem ve çamaşır makinem arçelik. Fırınım ve buzdolabım bosh...Evlendiğim 7 ay oldu ve hiç birinden bir sıkıntı yaşamadım.
Bulaşık makinem ve çamaşır makinem arçelik. Fırınım ve buzdolabım bosh...Evlendiğim 7 ay oldu ve hiç birinden bir sıkıntı yaşamadım.
P powwowa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 9 0 36 Ankara 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #4 genelde bosch için iyi diye duydum bende ama samsung falan diyende oldu o nasıl bilginiz varmı?
C cmekli Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 214 3 46 Bursa 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #5 profilo profilo profilo başka marka tanımam benim buzdolabım profilo kombi bulaşık makinam çamaşır makinam profilo çok memnunum
profilo profilo profilo başka marka tanımam benim buzdolabım profilo kombi bulaşık makinam çamaşır makinam profilo çok memnunum
Filiz81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2010 2.010 1 156 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #6 Benimde çamaşır makinam siemens ütü azur geri kalan beyaz eşya Arçelik
evreka35 30.07.2011 Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 2.130 8 116 İzmir 28 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #7 powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... canım ben boschdan aldım çok yer gezdim hem görsellik hem kalite dersen kesinlikle bosch derim
powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... canım ben boschdan aldım çok yer gezdim hem görsellik hem kalite dersen kesinlikle bosch derim
P powwowa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 9 0 36 Ankara 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #8 çokk teşekkr ederim galba bende boshta karar kıldım
E evol Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2011 2 0 36 Ankara 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #9 bencede bosch bende çamaşır makinasını ve buzdolabını aldım hem fiyat olarak çok iyi hemde görsellik çok iyi
bencede bosch bende çamaşır makinasını ve buzdolabını aldım hem fiyat olarak çok iyi hemde görsellik çok iyi
D deniz_32 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Nisan 2011 102 1 0 İstanbul 26 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #10 powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ELEKTROLÜX modelleri kalitesi çok iyi.. bosch arçelıge göre pahalıdır bıraz
powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ELEKTROLÜX modelleri kalitesi çok iyi.. bosch arçelıge göre pahalıdır bıraz
D deniz_32 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Nisan 2011 102 1 0 İstanbul 26 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi powwowa #11 powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ELEKTROLÜX hem model hem kalite olarak çok iyidir
powwowa .!.: bu yaz ewleniyorum ama beyaz eşyada markaya karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ELEKTROLÜX hem model hem kalite olarak çok iyidir