Tüm Beyaz Eşyalarınızda Bosch'u Tavsiye Ederim..
ahhh ahh bende sendenim bizede o telaş sardı. genelde bhosh ve siemensi öneriolar bunun için ama ben hayla kararsızım aslında kullanan arkadaşlar fikirlerini söyleseler bizim için çok iyi olmazz mı?
Kızlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim. Benim beyaz eşyalarım tamamı ile BOSH hatta evdeki bütün elektronik ürünler. Bi tek tv sony bi de ütü tefal diğer her şey bosh çok memnunum tavsiye ederim. Özellikle çamaşır makinası ve buzdolabı.
bide sana zahmet modelleri neler . maliyeti ne kadar onlarında bilgilerini versen bi hafta içinde beyaz eşyaları almam lazım ama aklımda bosch, samsung ve siemens arasında gidip geliyorum çok kararsızımmmmm
bende aynı şekilde beyaz eşya araştırması içine girdim. çamaşır makinası arçelik %50 tasarruflu 8 kg 1300 tl bulaşık makinasını 2 programlı alacağım yeter die düşünüyorum markası samsung veya arçelik olabilir buzdolabımız da arçelik olacak sanırım bilemiyorum yinede hergün fikrim değişiyor bosch içinde herkes harika diyor ama benim beğendiğim modellerle çok uçuk fiyatlar çıkıyorAllah yardımcımız olsun inş.
Canım ben araştırdım siemens ve bosch zaten aynı fabrika ürünleri,hatta modeller bile birebir aynı sadece isimleri farklı.Annem yıllardır siemens çamaşır makinesi kullanır çok memnunuz halaBen de buzdolabı hariç diğer eşyalarımı siemensten alacağım,buzdolabımı da arçelikten almayı düşünüyorum.Çünkü istediğim genişlikte bulamadım siemens ve bosh da.Fiyatlara gelince de beğendiğin modellere ve yerli üretim olup olmamasına göre değişiyor.Örneğin siemenste bulaşık makinesi fiyatlarına bakıyorsun (modellerin yanında EU yazan ithal TR yazan yerli üretim sanırım bu arada ben öyle anladım) tüm özellikleri aynı ama ufak bir şey yüzünden arada 1 milyar gibi farklar olabiliyor.İthal ürünler daha pahalı.Ben yine buradan okumuştum sanırım yerli üretim bulaşık makinesinde koku problemi varmış diye,ama ithal olanlar da 2 milyar civarında filan.O yüzden canım fiyatlar tamamen senin kararına göre değişiyor.Ama 9-10 bini gözden çıkart bence üst modellerden istiyorsan
Arkadaşlar merhaba, beyaz eşya konusunda buzdolabı hariç bosch'u öneririm. özellikle çamaşır makinesi konusunda. geçen sene aldım ve çok memnunum. 15 dakikalık programı var ve bence çamaşır makinenizde kesinlikle olmalı.
bulaşık makinem de bosch geçen sene aldım ve çatal bıçak kısmı çekmece şeklinde.. inanılmaz bir yer rahatlığı sağlıyor şiddetle tavsiye ederim.
buzdolabına gelince.. bosch bence uzak durmanız gereken bir firma. 2007 yılında aldığım (çok iyi bi model değildi ama ne olursa olsun) buzdolabı berbat durumda. haziranda evleniyorum ve buzdolabımı değişitirip arçelik almayı planlıyorum. diğer tüm markalara göre çok daha farklı tasarımlar var üstelik.
bu buzdolabı konusunda bosch'un bursa'daki fakrikasında çalışan arkadaşım bile bana aynı yorumu yaptı ki bu konudaki bilgisine çok inanırım.
kurutma makinesi düşünüyorsanız arçelik'te indirimli A sınıfından çok daha yüksek enerji tasarrufu sağlayan bir makine var.. 8 kg kapasiteli. onu da kestirdim gözüme :)
Merhaba kızlar.Ben de 2,5 aylık evliyim.Buzdolabim siemens'in kombi modelinden.Çok memnunum.Alırken eşimle biraz atışmıştık çünkü kombi model dolaplar diğerlerinden daha pahalıydı bu yüzden eşim istememişti ama şimdi çok memnun.Bu dolap çok iyi yaa diyo:)) Ama tavsiyem kombi dolap alacaksınız iki çekmeceli olanlarını tercih edin çünkü üç çekmeceler yukarıdaki alanı daraltıyor. Ben alırken ona dikkat ettim.Bulaşık makinem de siemens.Bu arada siemens ve bosch aynı fabrika bu yüzden bosch'da tercih edebilirsiniz.Çamaşır makinem lg'nin 7 kg'lık olanlarından ondan da çok memnunum.10 yıl motor garantisi var. Lcd'miz de samsung ondan da çok memnunuz.
Bence arçelik ve vestel almayın.Arçeliğin eski kalitesi yok.İkisi de çok şikayet alan firmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?