beyaz eşya fikirleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi CROCU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzakdoğu mallarına karşıyım,bu tavrım değişmez,ne kadar iyi olursa olsun;servis ve parça sorunu yaşanabilir,merkezi olması bişeyi değiştirmez; fakat avrupa bu işi daha iyi yapıyor,
o yüzden buzdolabında bosch olabilir,bulaşık makinesinde elektrolux ya da aeg tavsiyem,çamaşırda hoover i tek gecerim

arkadaşlar ben beyaz eşyalarımı aldım çok iyi fiyata bosch hepsi kurutma makinası çamaşır makinası buzdolabı bulaşık makinası hepsi 4.500 mal oldu ama hepsi çok güzel inşallah bir problem çıkmazda :)

Arkadaşlar ben yeni üye oldum...genelde yazılanları takip ediyordum ama önerilerinze ihtiyacım var....arçelik almayı düşünüyorum acaba arçelik hakkında bilgisi olan varmı????hep bosch ve siemens söylenmiş...
arçelik alan kullanan varmııı????

Bende aldım beyaz eşyalarımı... Hepsi arçelik.. Daha kullanmaya başlamadım haziranda kullanıcam inş

Benim buzdolabım arçelik,öyle çok üst model falan değil A++ özellikli beyaz. çok memnunum.koku derdi falan hiç olmadı 2 yıllık evliyim. bize yetiyor.bulaşık makinem bosch.kaşıklık çekmecesi var böylece daha çok alanda büyük bulaşklarına yer kalıyor.temiz yıkıyor sadece en başlarda çok sulu çıkıyordu bulaşıklar iyi kurumuyordu.ekstra kurutma ayarını ayarladık o da sorun değil artık iyi.Çamaşır makinem arçelik iyi yani sorunsuz deterjanın kalitesine göre iyi yıkıyor. deterjanımı değiştirmiştim o zamn hiç memnun kalmamıştım.ama şuan ariel kullanıyoruz sorun yok.bazen leke kalıyor yinede...Fırınım arçelik mini fırın iyi pişiriyor ama yetmiyor çok küçük.Onun için yeni solo fırın almayı düşünüyorum.süpürgem bosch gayet iyi.çok da hor kulnıyorum aslında oraya buraya çarpa ede peşimden geliyor.ütü de bosch o da sorun yok şu ana kadar.çok pahalı olamak kaydıyla fırın önerileriniz de bekliyorum arkadşlar 1500ü geçmeyenlerden solo fırın kullanan varsa fikir verirse sevinirm.arçelik fırın iyi diyorlar ama bosch siyah fırını çok beğendim.Griler leke bırakıyor diye korkuyorum almaya

selam arkadaşlar.
ben bugün kampanyanın son günü diye Arçelikten A+++ çamaşır makinası aldık. Almışken buzdolabını da alalım dedik.
Acaba doğru tercih mi yaptık bilmiyorum ama aynı özelliklerde Bosch çamaşır mak. 400 tl daha pahalıydı.
ne dersiniz acaba?

arkadaşlar ben beyaz eşyalarımı inox almayı düşünüyorum ancak parmak izi ve leke bıraktığını duyuyorum. griler ne kadar estetik dursa da kullanış açısından beyazdan vazgeçmemeli miyim, inox kullananlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?

Kızlarr vestel hakkkında görüşleriniz nelrdir bu sıralar iyi indirim var vestelde.

Vestelden pek memnun olan yokmuş anladığım kadarıyla şuan televizyon kampanyalıymış. Annemleri bildim bileli herşeyi arçelikten alırlar ve hiç bişeyimizin bu güne kadar bozulduğunu hatırlamıoyrum. Bizde bakıoruz nişanlımla fiyat uygun gelirse arçelik olur daha konuşmadk orayla ama profilonun fiyatı uygun gibi geldi bize. boshda da çok pahalı fiyat verdiler sizce beko nasıl olur??? kafamız çok karıştı :S

Kızlar ben de BOSCH 'u öneriyorum.Uygun fiyata da almıştım. fiyatimbu.com 'dan.

Benimde bekar evimde herseyim bosch cokta memnunum. Ama beyaz esyalarda isin icine alengirli ozellikler girince bozulma olasiligida cok oluyo. Gercekten sans isi. Ablamda vestel ocak var acikcasi kotu bence. Atesi daginik yaniyo boyle nasil diyim mahveder tencereleri. Annem siemens ocak firin davrumbaz kullaniyor oda cok memnun. Ama davlumbaz biraz gurultulu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…