beyaz eşya fikirleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi CROCU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilmiorum canım yaa vestele ısınamadım bi türlü

bosch-siemens te arçelik-bekoda iyi bence buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinası, fırında.... yalnız televizyonda samsung, lg, sony iyidir sakın vestel alma tüm vestel alan arkadaşlarım sorun yaşadı hatta annemlerde de vestel var çok kısa sürede bozuldu.

arçelik listemizden silindi ozman:) teşekkürler canım:)

...Bosch.... 4 aylık evliyim bütün beyaz eşyalarımızda tek tercihimiz oldu, diğer markalara bakmadık bile.. benim ailem ve eşimin ailesinin evindeki bütün beyaz eşyalarda bosch zaten... bosch buzdolabından memnun olmayanlar varmış sanırım, annem yaklaşık 6 yıldır bende evlendiğimden beri kullanıyorum, kayınvalidem ne zaman aldı bilmiyorum, ama hiçbirimizde bir sorun yaşamadık.

elektrikli süpürgede de bosch'un toz torbasız ve susuz olan roxxx modellerini tavsiye ederim. çok ama çok memnunum, harika bir çekiş gücü var, kullanımı çok rahat en önemlisi de içini temizlemesi çok rahat.. ne toz torbasıyla ne de su doldur boşalt gibi gereksiz zaman kaybı olan işlerle uğraşmanıza gerek kalmıyor..

tv olarakta samsung...

Bende Buzdolabı ile ilgili bi konu açmıştım.. Ben karar verdim buz dolabıma özellikleri benim tam istediğim gibi, ama kullananlar var mı bu modeli kullanıpta memnun olmayanlar?
MODEL: Arçelik 2485 CEI

yaa evet ben de merak ediyorum.. ben de keyfikef'in buzdolabıyla şu aşagıdaki arasında kaldım
Eki Görüntüle 326461 Eki Görüntüle 326462

aslında annem de ben de bosch takipçileriyiz o yüzden biraz tedirgin oluyorum. yukarıda da arcelik için yapılan yorumlar iyice korkuttu :)

Bir bosch kullanıcı olarak kesinlikle almam o konuda netim.. ama arçelik konusunda da tedirginim
bi de şöyle bir sorun var arçelik'in modelleri ciddi farklı. bu bahsettiğimizin brüt hacmi 630lt ve hiç bir markada görmedim ben bunu. su an tek başıma yaşıyorum ve buzdolabım yetmiyor.. ne kadar geniş o kadar iyi sanırım..

haklısın canım aslında:)

Bende geçen gün baktım Arçelik'e ve bu buzdolabında karar kılmıştım.
Ama okuduğum yorumlar hep bosch diyor, ben hepsini arçelik almayı düşünüyordum, tedirgin oldum ben de biraz açıkçası.

bak şimdi sizde böyle söyleyince benimde kafam karıştı:))

Fiyatı 4109 ama şuan indirimde indirimli fiyatı 3120tl Ama özelliklerine falan kesinlikle değer diye düşünüyorum. Ben Ankastreme falanda karar verdim hepsini toplu alıcam arçelikten, güzel bir indirim yaparız dediler..

beyaz esyada samsung en ıyısı

Şu ya da bu marka iyi diyemeyiz arkadaslar,ayrıca kafanız hiç karışmasın derim,kararsız olmak yanlış ürün almanıza neden olur,her zaman kararlı olun,bir fikriniz düşünceniz olsun bu hayatta, benim beyaz eşya konusunda birkaç önerim olacak size;

1200TL ve altı bütçeyle iyi bir no frost alma şansınız yok. Ozaman statik modellere yöneleceksiniz demektir.

1. Size yeni çıkacak olan Profilo BD2047W3VV modelini önerebilirim. 405lt hacimli A++ enerji sınıfı bir buzdolabı. Profilo sitesine eklenmemiş ama Bosch muadiline bakabilirsiniz buradan (zaten bosch,siemens,profilo aynı firmadır,kardeş kuruluştur) ;
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...lar/çift-kapılı/KDV47VW30N.html?source=browse

2. Bulaşık makinesi alırken içi yapısına mutlaka bakın,bosch ve siemens de yerli üretimlerin içi plastik (polinox), maliyeti düşürmek için böyle üretiyorlar,halbuki almanya üretimlere bakın,hem çelik hem daha dayanıklı,program sayısı cok önemli değil,kısa programı olsun yeteri.yarım yük falan hikaye bence;

3. Çamaşır makinasında eğer yeni evlenecek arkadaşlar varsa aramızda 7 ya da 8 kg.lık mak. almalarını tavsiye ederim, bunların arasında hoover dyn 7145 (7 kg. 1400 dev. A++)Frigoriferi Hoover ya da bosch 8 kg. was 20763 olabilir.bosch un 6 - 7 kg. lık mak. Türkiyede üretiliyor,sadece 8 kg. mak. Almanya üretim arkadaslar. Ayrıca hoover dst 10166 (10 kg. 1600 d. A+++, Buharlı Yıkama) Hoover DST 10166 PG 10 Kg Buharlı Çamaşır Makinesi
bu makine de cok iyi diyebilirim arkadaşlar,standart ölçülerde 10 kg. lok mak. 10 kg. olması sizi korkutmasın,makinede yük sensörü var,attığınız çamaşırın ağırlığına göre su ve elektrik harcar mak., ayrıva cok da sessiz bir mak. , gece de çalıştırabilirsiniz. buharı kullanarak hem lekesiz bir temizlik sağlayın hem de kırışıklık giderim, kuru temizleme özelliği de var (buharlı)
bosch un biraz da ismine para ödediğimizi düşünürsek hoover daha mantıklı geliyor bana,servis ağıda cok yaygın bir firma.

Kore ya da Çin markalarından uzak durun arkadaşlar,eğerki aldığınız ürün arızalanır ve parçası serviste yoksa haftalarca parça beklersiniz,bence en iyisi avrupa üretim olanlar.

Son düzenleme:
1. Size yeni çıkacak olan Profilo BD2047W3VV modelini önerebilirim. 405lt hacimli A++ enerji sınıfı bir buzdolabı.

ben 405lt'nin kesinlikle cok az oldugunu düşünüyorum. buzdolabı için en önemli kriter bence hacim.. zaten bu yüzden ben de arçelik'e döndüm
ama sanırım en önemli faktör şans..

haklısınız aslında. en iyisnide alsanız bi dünya parada dökseniz beyaz eşya şans işi

buzdolabında...... bosch veya lg
çamaşır makinasında..... lg
fırında..... bosch

bulaşık makinem lg... yeni aldım çok memnunum... çamaşır makinem bosch... 1 sene önce aldım... şuan bozulsa 11kg'lık lg'nin çamaşır makinesini alırım... fırında ve buzdolabında kesinlikle bocsh... senelerdir kullanıyorum hiç bana mısın demediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…