Elektronik her ne kadar şanş işi olsada Bulaşık makinesi hariç tüm beyaz eşyalarınızı samsung öneririm özellikle çamaşır makinesini gönül rahatlığıyla alın gerçekten çok memnun kalcaksınız.. Arçelik gerçekten eski kalitesini kaybetti ama vestel kendini geliştirdi artık vestelin ürünlerinede güvenebilirsiniz...
benim bütün beyaz eşyalarım arçelik,tv ise vestel.çamaşır makinesi çalışırken öyle bi gürültü oluyor ki zannedersiniz uçak kalkıyo,bulaşık makinesi bazen temiz çıkarmıyo bazen koku bırakıyo,buzdolabını ise henüz 3 yıldır kulanmama rağmen çekmeceleri dökülüyor.arçelik kesinlikle beş para etmez.fırınlı ocağım siemens ondan çok memnunun süper,tv ye gelince vestel pixeleance full hd şimdilik onunla ilgili bi sorunumuz olmadı,görüntü kalitesi filan çok iyi.
burda anti vestelcilerin yorumlarını okuyabilirsinanneminde ilk çamaşır makinası vesteldi bikaç tamirden sonra uğraşamayacam ben bunlar deyip attılar çöpe...
bikaç arkadaşımdan da bulaşık makinalarının temiz yıkamadığını lekeler bıraktığını duymuştum..
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/496857-vestelmi-aslaaaaaaaaaa-bi-dahaa.html
Bende Buzdolabı ile ilgili bi konu açmıştım.. Ben karar verdim buz dolabıma özellikleri benim tam istediğim gibi, ama kullananlar var mı bu modeli kullanıpta memnun olmayanlar?
MODEL: Arçelik 2485 CEI
Eki Görüntüle 326386 Eki Görüntüle 326387
Bende Buzdolabı ile ilgili bi konu açmıştım.. Ben karar verdim buz dolabıma özellikleri benim tam istediğim gibi, ama kullananlar var mı bu modeli kullanıpta memnun olmayanlar?
MODEL: Arçelik 2485 CEI
Eki Görüntüle 326386 Eki Görüntüle 326387
Bir bosch kullanıcı olarak kesinlikle almam o konuda netim.. ama arçelik konusunda da tedirginim
bi de şöyle bir sorun var arçelik'in modelleri ciddi farklı. bu bahsettiğimizin brüt hacmi 630lt ve hiç bir markada görmedim ben bunu. su an tek başıma yaşıyorum ve buzdolabım yetmiyor.. ne kadar geniş o kadar iyi sanırım..
Bende geçen gün baktım Arçelik'e ve bu buzdolabında karar kılmıştım.
Ama okuduğum yorumlar hep bosch diyor, ben hepsini arçelik almayı düşünüyordum, tedirgin oldum ben de biraz açıkçası.
beyaz esyada samsung en ıyısı
1. Size yeni çıkacak olan Profilo BD2047W3VV modelini önerebilirim. 405lt hacimli A++ enerji sınıfı bir buzdolabı.
ben 405lt'nin kesinlikle cok az oldugunu düşünüyorum. buzdolabı için en önemli kriter bence hacim.. zaten bu yüzden ben de arçelik'e döndüm
ama sanırım en önemli faktör şans..
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bu ilk konu açışım.
aşkımla beyaz eşya araştırmasına girdik sizden istediğim beyaz eşya markası.Yalnız tek bir marka belirtmeniz değilde;
buzdolabında..................x marka
çamaşır makinasında........y marka
fırında...........................z marka, gibi sınıfına göre en iyisi olanları söylemeniz.kullanıpta memnun kaldığınız markaları yazarsanız çok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?