beyaz eşya gri mi olmalı beyaz mı?

bende gri almayı düşünüyordum kızlar ama yakınlarımdan kullananlar çok çabuk çizildiğini beyaz gibi temiz kullanılamadığını söylediler beyaz olana dök çamaşır suyunu sil tertemiz oluyor diolar bilemiorum, grilerin özel deterjanları var dediler. ben tam beyaz değil de kırık beyaz mıdır kirli beyaz mıdır ablamın buzdolabı tam beyaz değil sanırım kırık beyaz. bende o tonlarda istiyorum grileri görünce beyazlar çok çiğ duruyor

Bende kiracı olacak kişilere inox önermediklerini duymuştm.taşınırken çabuk çiziliyormuş faln...Ben Bosch inox istiyorum beyaz eşyalarımı umarm pişman olmam.

Biz Geçen Baktık Bazı Mağazalara Ve Aristonun Siyah Serisine Bayıldık..

Galiba Ondan Alıcaz..

beyaz aldım ben arçelik,en yakın arkadaşımın gri ve berbat bir şekilde leke,parmak izi oluyor.Tabi arkadaşların dediği ınox alırsın orasını bilemem.Ama beyaz her şeye uyumlu arkadaşım bence sen beyazdan şaşma.

kızlar gri almıcam demiştim yine dayanamadım arçelik cni 2398 inox aldım bugün görüntüsü hoşuma gitti özellikleride iyi yani benim bütün beyaz eşyalarım gri olucak

beyaz eşya alırkenki en önemli soru beyazmı grimi bende karar vermedim ama inox olucak sanırım daha moder duruyorlar

arçelikten tüm eşyalarımı beyaz aldım kıslar..bide daha ferah görünnümlü ve kiri göstermiyor..inox lara baktım barmagımın izi yinede çıktı tabi grilere göre inox lar daha iyi gride direk belli oluyor..kuzenim yeni evlendi oda gri aldı eşyalarını hem mutfak boguk duruyor hemde el izleri bellii..iyiki beyaz almışım diyorum şimdi:)

kendi adıma kesinlikle beyaz olmalı. temizlemesi daha kolay oluyor. diğer renklerde ki ürünlere cif veya benzeri ürünleri süremiyorsunuz. sürseniz bile zamanla deforme oluyor renkleri gidiyor.

kendi adıma kesinlikle beyaz olmalı. temizlemesi daha kolay oluyor. diğer renklerde ki ürünlere cif veya benzeri ürünleri süremiyorsunuz. sürseniz bile zamanla deforme oluyor renkleri gidiyor.

aynen cnm kulanımıda kolay deilmiş beyaz eşyayı 2-3 ayda bir temizlerken griyi 2-3 haftada bir temizlemek gerekiyormuş..adı üstünde beyaz eşya demii..biz arçelike gittik diyelimki 30 beyaz olandan 5 tanede gri olandan vardı..adam dediki adı üstünde beyaz eşya grilerin modası geçer ondanüretimi az dedii..mantıklıda geldiii bide ferah ferah kulanayım temizlemeside kolay olsun demi amakaydirigubbakcemile3

biz hepsini siemens inoks aldım.kesinlikle parmak izi bırakmıyor. ocak beni korkutmuştu ama o da gayet iyi. normal bezle siliyorum özel bi gayret bile göstermiyorum

bencede siyah çok asil ve ben siyah eşya diye ekledim ordan bakabilirsiniz arkadaşlar

beyazdan farkı gri olması tabiki de tatlım.. kullanıma göre bozulanı da oluyordur herhalde bozulmayan elektronik mi var... dediğin gibi zevk meselesi gerçekten sen beyaz seversin bir başkası gri siyah...

herkes beyaz al dedi durdu ama ben yıne bıldıgımı okuyup ınoks aldım pişmanmıyım tabıkı hayır :)cunku çok modern duruyor :)

gri benim eşyalarım çok şık duruyor mutfak, ama keşke inoks almasaydım, ona çok pişmanım, çalışan birisi olduğum için pratik değil bakımı zor malesef..

Gri olanları beyaza göre daha çok beğeniyorum ama favorim siyah olanlar. (gerçi siyah için de bütçeyi genişletmek gerekiyor )

gri ürünler 2 çeşitte. bi gri boya olanı var bide çelik olanı var. çelikte sadece kapakları çelik heryerı komple çelık degıl ... çamaşır makınesınde çelık olan yok zaten. grı boya.. çelik buzdolabı çelik ankastre set ve bulasık hoş duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…