Bulaşık Makineleri Beyaz Eşya Önerileriniz Nelerdir ?

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Merhaba Arkadaşlar kısmetse yakın bir zamanda evleneceğiz beyaz eşya alacağız da hiç fikrim yok kullanan arkadaşlar hangi marka modellerden memnunsunuz ? Fikirlerinizi yorumlarınızı yazarmısınız lütfennn ? Bosch düşünüyorum sizce nasıl ?

şimdiden hayırlı olsun. benm evimdeki herşey arçelik hepsinden çok memnunum. tavsiye edrim.hem yerli üretim hem en çok yetkili servisi olan firma. hatta yeni evleneceğim diyorsun sana arçelik bayisi tavsiye edeyim fiyatta çok yardımcı oluyorlar git gör bi fiyat al derim ben. pendik üst kaynarcada yeşil ticaret.

şimdiden hayırlı olsun. benm evimdeki herşey arçelik hepsinden çok memnunum. tavsiye edrim.hem yerli üretim hem en çok yetkili servisi olan firma. hatta yeni evleneceğim diyorsun sana arçelik bayisi tavsiye edeyim fiyatta çok yardımcı oluyorlar git gör bi fiyat al derim ben. pendik üst kaynarcada yeşil ticaret.

çok teşekkür ederim arçeliğide düşünüyorum tanıdık bayi çok iyi olurda bana çok uzak ben şişlideyim canm :(

canımcım evet tek bir marka almak çok iyi ama her markanın belirli ürünleri çok güzel, örneğin samsung buzdolabı iyi ama bulaşık m. iyi değil gibi, yada filan markanın fırını iyidir ama buzdolabı değil gibi.

bence buna çok dikkat etmelisin, bir diğer konuda bütçe meselesi :)

Back
X