Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar çamaşır mak bozuldu ya bosch yada sıemens alıcam karar veremedim ne dersiniz sıemens kullanan var mı? yıkama ve kurutmayı ayrı ayrı alın tez bozuluyor diyenler var ikisi bir arada kullanan var mı ? fikirlerinizi bekliyorum
Lg çamaşır mak alıp kullanan var m? Beyaz ve renklileri bir arada yıkanması çok ilginç geldi ne kadar iyi acaba ? Ve lg ledlerde çok iyi fakat çamaşır mak daha çok yeni açıkçası düşündürüyor kullanan yada bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum
Lg çamaşır mak alıp kullanan var m? Beyaz ve renklileri bir arada yıkanması çok ilginç geldi ne kadar iyi acaba ? Ve lg ledlerde çok iyi fakat çamaşır mak daha çok yeni açıkçası düşündürüyor kullanan yada bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum
lg çamaşır makinem yok bulaşık makinem var.. çok memnunum.. çamaşır makinesini kullanan bir tanıdığım var.. beyaz ve renklileri beraber yıkama özelliği yok arkadaşım.. daha henüz hiçbir makinede yok.. ama beyaz ve renklileri beraber atıp içine renk karıştırmayı önleyen bezler var onlardan atarsan renkler karışmıyor...
arkadaşım makinesi f1443kds7... 11 kg'lık kapasiteye sahip olan makine.. şuan yeni model numarası ile piyasada... f1443kds9 olarak... 6 yıkama hareketi, direct drive motoru ve 10 yıl motor kapasitesi ile tanıdığımı çok memnun etti...
genel olarak ta lg'nin çamaşır makineleri çok övülüyor...