beyaz eşya sorunu

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
şimdi kızlar geçen annemlee yine tartştık bu konuda bana diyoki beyaz eşyalarını al yavaştan sıkıştırma herşeyi son güne diyo işte sonra telaş olurmuş para olmazmış falan erkek arkadşmla konuştum bu konuyu hani dedim haklımı sence bu konuda o da anneme hak verdi al dursun mağazada dedi.

şimdi benim nisan gibi borçlarım bitiyo alıyım o zamn dedim ama hangi markanın iyi biz kardeşime boschun aldık.

bu arada bizim nişan olma durumu var kısmetse eylül ekim gibi tarih daha netleşmedi.

ben verildim gittik aldık beyaz esyalarımı sonra kolaylık oldu.
bir yerden baslamak lazım ,beyaz esyalardan meselaa :10:
annen doğru söylemiş,siz taksitle alacaksanız 2,3 yıl kalabiliyo mağazada.
benim arcelik ürünlerim.arcelik,bosch,simens tercih sizin :34:

Hakikaten merakımdan soruyorum sizde beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor ?

Boch tabiki de iyi marka olarak ama sürekli yeni kampanyalar yeni modeller çıkıyo çok erken değilmi

ben verildim gittik aldık beyaz esyalarımı sonra kolaylık oldu.
bir yerden baslamak lazım ,beyaz esyalardan meselaa :10:
annen doğru söylemiş,siz taksitle alacaksanız 2,3 yıl kalabiliyo mağazada.
benim arcelik ürünlerim.arcelik,bosch,simens tercih sizin :34:

Aynen canım taksitle ve 3 parça şey 7 bine yakın geliyo zaten ancA 1 2 yılda öderim onları

yani genelde evet çamaşır bulaşık buzdolabı falan

Hmm anladım bizde sadece ocağı kız tarafı alıyor da geri kalan beyaz eşyaları erkek tarafı alıyor şaşırdım o yüzden
Beyaz eşyalar içinde en iyisi bosch bence:34:

Eğer düğüne 2-3 sene varsa şimdiden alınması erken düğüne yakın alırsınız sonuçta hersene değişik modeller çıkıyor,yukarıda bir arkadaş sormuş bizde bütün beyaz eşyaları kız tarafı alır erkek tarafı almaz.

Hmm anladım bizde sadece ocağı kız tarafı alıyor da geri kalan beyaz eşyaları erkek tarafı alıyor şaşırdım o yüzden
Beyaz eşyalar içinde en iyisi bosch bence:34:

hadiyaa negüzel kardeşime buları biz almştık buzdolabının parasını erkek tarafı ödemişti geri kalanlarınıda hep ortak ödemişlerdi

Yakın zamanda düğün varsa erkenden alınması mantıklı.

Benim beyaz eşyalarım bosch.
Çok memnunum.
Ürünleri ve servisi gayet iyi.

Hayırlı olsun şimdiden. :16:

hadiyaa negüzel kardeşime buları biz almştık buzdolabının parasını erkek tarafı ödemişti geri kalanlarınıda hep ortak ödemişlerdi

Tabi şehirden şehire değişiyordur ama ben başka şehirlerdede görmedim beyaz eşyaları kızın aldığını

Eğer düğüne 2-3 sene varsa şimdiden alınması erken düğüne yakın alırsınız sonuçta hersene değişik modeller çıkıyor,yukarıda bir arkadaş sormuş bizde bütün beyaz eşyaları kız tarafı alır erkek tarafı almaz.

bilmiyorum her yörenin farklı sanırım ama ben ayrım yapmıyorum neye param yetrse alırım oda öyle alır tabikide. düğün işte nişan eğer bu eylül ekim gibi olursa seneye kısmetse olur

Hakikaten merakımdan soruyorum sizde beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor ?

Doğru bizde de kız tarafı sadece yatak odasını alır. Ama ailelerin durumu yoksa herşeyi çift beraber halleder o başka.

Nerede yaşayacağınız belli mi? 1 yıl içinde modeller eskimez, ama her buzdolabı her mutfağa sığmıyor mesela.

Tabi şehirden şehire değişiyordur ama ben başka şehirlerdede görmedim beyaz eşyaları kızın aldığını
Bizde bütün beyaz. Eşyaların yanı sıra kız tarafı oturma odası için oturma grubunu,halısını,perdesini televizyonuda alır bütün mutfakta kıza aittir halı,perde masa ve diğer elektronik eşyalarıda alırız.Evlenmeden bebek odasını bile düzerler bizde kız tarafı olarak beşiği,arabası vs vs.

Son düzenleme:
beyaz eşyayı erkek tarafı düşünmeli, neden siz daha ortada nişan bile yokken şimdiden alıyorsunuz ki

Back
X