Beyaz Eşyada "İyi ki Almışım" ve "Keşke Almasaydım" Dedirten Markalar?

2 senelik arcelik urunlerinin hepsi servise gitti. Ikisini degistirdiler. Defalarca srvisle tartistik. Yazin soguk suya hasret kaldik. Eger bu yaz buzdolabini degistirmezlerse mahkemeye verecegiz. Camasir makinesi ve tost makinesi degisti. Tost makinesi yine servis gordu. Bulasik makinesinin yolu yamuk alti rayindan firliyor kabul etmiyorlar. Bir daha kapisindan gecmem..

Ben evli değilim. Evimizde kullandıklarını yazayım.
16 yıllık Beko bulasik makinemiz bu sene bozuldu bir kere bile servise gitmedi.
16 yıllık Beko fırınli ocak var. Çok memnunuz hiç servise gitmedi sadece 5li ocak olduğu için ortadaki ocak yağdan dolayi tıkandı ve servise gitmişti ben küçükken.
4 yıldır Ariston buzdolabı hiç servise gitmedi çok memnunuz. Havalar sıcak olunca derecesini yukseltiliyoruz falan arada böyle alarm veriyor çok memnunuz çok geniş.
10 yıldır Ariston çamaşır makinemiz 7kg. Arada bir tel toka bozuk para kacirdigimiz için bizim yüzümüzden servis geldi :) bunun dışında hiç sorun olmadı.
Arcelik tv eskilerden 10 yıllık falan hiç sorun yok.
Arzum el blendri mutfak robotu var 11 yıldır sorunsuz çalışıyor.

2 sene önce mutfak yaptırdıgimiz için
Vestel davlumbaz ve ankastre ocak aldık. Davlumbaz kablo yaktı elektrikte sorun var dediler. Şu an bi sorun yok çok şükür.

bende bu yaz beyaz eşyalarımı yenileyeceğim ama bu yorumların hepsini okudum ve kafam hiç bu kdar karışmamıştı. birini çok ii dediğine öbürü hiç menmun değilim diyor. gerçekten çok kafam karıştı şimdi.

sanırım sadece şans işi olduğuna inanacağım :(((((((((((((((((((((((((((((8

Oncelikle 3 camasir makinesi ya arcelik ya vestel kullandi annem simdi sorsan niye bunu aldimki hic iyi degil der prgramlari hata veriyor zamanla servis geliyor yapiyor Ama
sharp marka bi buzdolabi var ki 15 yillik 3 sehir gordu tasima gordu suan bile yenilerle yarisir hala sasiriyorum yazin antalyada kapagini uzun sure oyalanip acik birakip sicak havayla mucade etmistir kendisi cogu zamanda serinlemek icinde acardim bulursaniz kacirmayin sharp marka iyidir ben hotpoint kullaniyorum memnunum :KK66:

Vestel ve samsungdan nefret ettim. Profilo hic sorun cikarmadi. Arcelik eskiden kaliteliydi 10 yil once taş gibiydi,simdi marka satiyor ithallerden bile pahali. Butun beyaz esyalari yeni alacagim,eskileri yazliga gonderecegim.LG markasinin bulasik ve camasir makinalarini begendim. Memnun olan olmayan var mi?

Çamaşır ve bulaşık makinesi miele iyiki almışım buzdolabi ge kesinlikle meyve sebzeyi bozmaz beko firindan ve ocaktan memnunum ancak bosch ankastre aldim o nasıl çıkacak bilmiyorum..elektrik supurgesi philips oda cok iyi ...servise gitmediler çok şükür. ..:nazar: elektrik faturamda hiç yüksek gelmez..

Beyaz eşyalarımın bir kısmı Arçelik br kısmı Bosh memnunum.

Memnun kalmadığım marka profilo. İlk fırınımız profiloydu.

merhaba kızlar bende yeni evleneceği tam takım bir markadan alma taraftırıyım hangi firmayı önerirsiniz?

kızlar bende tavsiye istiyorum. Kız tarafı olarak çamaşır/bulaşıktan birini mi almalıyız? bunu da tam olarak bilmiyorum.
küçük ev aletlerinde de özellikle :l

Merhabalar

17 sene evvel evlendiğimizde tüm beyaz eşyalarımızı eşim BOSCH alman üretimi olanlardan tercih etti.

Bosch NF buzdolabı (gece çatır çutur ses geliyordu ve uykumdan uyandırıyordu, elektrik canavarı idi)

Bosch maxx 1200dvr çamaşır makinası (deli gibi ses çıkartıyordu, dengesiz sıkma yüzünden evde dolaşmasının verdiği korku bile bana yettide arttı)

Bosch 5 prog bulaşık makinası (ömrümde böyle sesli çalışan ve elektrik düşmanı makina görmedim)

Bosch set üstü ve davlumbaz ( en çabuk bozulanlar ve evden defolanlar oldu)

BOSCH ürünlerimize çok fazla para ödedik ve en pahalı satılan modellerdi zamanında, aşırı derecede elektrik faturası ödetiyorlardı ve çok sesli çalışıyorlardı.
ayrıca
13 yıl boyunca tüm BOSCH ürünlerimiz servis ile haşır neşir olmamıza ve servis tarafından soyulmamıza sebep oldu.

Canımıza tak etti.2012 yılı mayıs ayı itibari ile tüm beyaz eşyalarımızı marka takıntısı yapmadan teker teker yeniledik.

Hotpoint E2byh 19223 03 Aktif oksijenli (çok sessiz çalışıyor, elektrik faturasını bariz düşürdüğünde şaşırmıştım, ayrıca içine dağ havası veren ozon jeneratörü var)

Indesit pwe91272s 9kg 1200dvr çamaşır mkn (italyan üretimli, böyle sessiz yıkayan ve sıkma yapan makineye sahip olmak çok güzel duygu imiş, geceleri çamaşır yıkamanın hazzı başka imiş, tertemiz yıkamasıda harikulade)

Aeg 77010wop XL bulaşık mkn (içi çok geniş, aşırı sessiz, patentli 3 boyut alt yıkama kolu sayesinde eşsiz yıkamaya sahip, sadece bu markaya özel toplamda 3 adet yıkama kolu var)

Arçelik 3885kt ısı pompalı kurutma mkn (klima prensibi ile çalıştığından çok tasarruflu kurutma yapıyor, kendini salan kıyafetleri toparlaması harika bir duygu, elektrik faturasına çok cüzii katkı yaptı)

Arçelik MF44keb midi frn (mutfağım ankastre olmadığı için mini fırın kullanmak zorunda idim, yuvarlak battal tepsi bile giriyor, turbo olması ve o boyutta en geniş iç hacme sahip olmasına şaşırmıştım, kek+poğaça+börek+fırında yemekler için en büyük yarfımcım, kusursuz pişirmeye sahip.)

Simfer setüstü ocak kullanıyorum ve memnunum.

Beko davlumbaz kullanıyorum memnunum.

5 yıla yakın zaman içinde daha servislere yolumuzun düşmemesi harika bir duygu imiş...

işin özü: MARKA TAKINTISI yapılmaması gerektiğini acı bir şekilde öğrendim.
Fiyat/Performans karşılaştırması yaparak, marka takıntım olmadan tüm BOSCH eşyalarımdan çok ama çok cüzii maliyetler ödeyerek kurtuldum.

Sizlerde biraz araştırarak bütçenizi zorlamadan dayanıklı tüketim malı olan eşyalar edinmeniz dileğim ile...

Son düzenleme:
Back
X