Beyaz Eşyalarda karar Kıldık sizce Nasıl? (resimli)

life_city

22.11.2009 evlendik :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
6.161
151
163
36
İstanbul
gri alma ocagını bende tavsıye ablam kullanıoo hıc memnun deılll

walla benim herşeyim arçelik ve çok memnunum
benim ocağım set üstü değil ama fırınımdan çok memnunum

ama herşey gri olucak
ocak beyazolursa abes durur gibi

öylede gülüm ama kullanirken cok kirleniyor ikin kötüsü iki elleyince parim parim parliyor lekeler, bizimde bozdolabimiz öyle gri hic iyi olmuyor durma sil... birde öyle silerkende silme lekesi yapiyor...

Arçelikten şaşma derim , ya arçelik yada Beko başka markalara bakma bile.
Hem anladığım akdarı ile diğer eşyaların Arçelik neden ocak konusunda tereddüt ettin ?
Bu arada hayırlı uğurlu olsun güle güle, iyi günlerde kullanın.

ben cok beğendım cunku
camasr mak ıle bulasık mak aynı yanı sanırım ben kodlarını unuttum ama cok benzıo sanırım bundan:lepi:
buzdolabıda cok hoş bende ondan alırım belkı

süper bı tercıh ve kesınlıkle arcelık:lepi:

estetik olarak güzel görünüyorlar ama içerikleri ile ilgili bilgi yazmamışsın

7kg de iyi diolar çam mak kapasitesinde

tşk ederm arkadaşlar
tamam arçelik alıcam ama ablamın bosch ankastre fırtın ocak davlumbazı çok iyi olduğundan tererddütte kaldım o yuzden sorup duruyorum
onada bakıcaz şimdi çıkıyoruzz
tşk ederm fikirler içinn

meryemcim bizimkiler inox güya leke yapmaz yeni çıkanlardanmışş
bakalm:)

aa sen ıst dasın sanırm arcelık almak ıstersen bana yaz fıyat konusunda yardımcı olurum:lepi:

öylede gülüm ama kullanirken cok kirleniyor ikin kötüsü iki elleyince parim parim parliyor lekeler, bizimde bozdolabimiz öyle gri hic iyi olmuyor durma sil... birde öyle silerkende silme lekesi yapiyor...

vereliniortak bende grı ıstıyodum ablam aldırmam dedı cok cızılıoo yenı aldıgım haldee kac yıllık gıbı duruyoo cok kotu dıoo bana hep ne olursa olsun beyaz al dedıı

benim beyaz eşyalarım bosch
hepsinden çok memnunum allah nazardan saklasın :)
ankastre fırınım ve acaoğımdan da memnunum
gri ve temizlikte de sorun yaşamıyorum

life_city,tatlım hayırlı olsun benimde seninkilerin aynısı tek farkı ben beyaz rengi tercih ettim bir de çamaşır makinem 8 kg.lık.
Sevgiler...

saol cnm tşk edermmmm

dün takıldıı beyaz eşyalarım
buzdolabım çok büyük oldu eve gelince
dükkanda gözüme normal gözükmüştü:)
eni 85 derinliği 75
:)
iki kişiyiz napıcaz o kadar büyüğünü bilemiyorum:)

güle güle kullan çeyizlerini. elektrikli ev aletleri şans işi canım herkesin memnun kaldığı bir şeyden sen memnun kalmayabiliyorsun. ama şu da var ki bazı markalar bazı ürünlerde çok kullanışlı oluyor, mesela arçelik fırından memnun olan birini daha duymadım ben, ama bulaşık makinesi çok kullanışlı. ama annem ve kardeşim farklı model bosch ocak kullanıyor hiç memnun değiller, inox cam olduğu için temizliği çok zor, fırınından çoook memnunlar ama. ben de ariston inox kullanıyorum ne kadar özen göstersem de çizik izleri oluyo. beyaz al derdim ankastre beyaz olmuyor. siemens de bosch ürünü ona da baktın mı. mümkün olduğunca temizliği gösteren bir ocak, pişirmesi garanti bir fırın seçersin umarım. şansın açık olsun:hulya:

Son düzenleme:

canım fırınını kullandın mı? nasıl pişirmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…