Beyaz Eşyalarda karar Kıldık sizce Nasıl? (resimli)

evet şans işi gerçekten
ama bizimde arçelik bulaşık makinesi çok çiziyor
model model değişiyor bu

canım fırınını kullandın mı? nasıl pişirmesi?

yok cnm daha ev düzülüyor
22 kasımda evleniyorum
kısmetse ondan snra kullanırım ve yazarım buraya memnun kalıp kalmadığımı

canım benimkilerinin hepsi bosch un ankastresi ben hepsinden memnunum.3-4 ay araştırıp aldık. elektriği neredeyse harcamıyor buzdolabımız. fırınımız da gayet iyi pişiriyor. kısacası hepsinden memnunum ben. hepsi 7000 tutmuştu bizim.şubatta aldık.

annen bulaşık makinesinde tuz kullanıyor mu acaba. artık bulaşık makinelerinde tuz kulanmaya izin vermiyorlar çizme yapıyor diyor. ben çeyizimde ariston marka bulaşık makinesi almıştım ve makinemden memnun değildim tüketici derneğine başvurmuştum. onlar makinemi incelemek için arçelik-beko yetkili servis memurunu getirmişti. ilk ondan duymuştum. artık bulaşık makinelerinizde tuz kullanmayın yanlış yapıyorsunuz diye. daha sonra bosch bulaşık makinesi aldım onlar da tuz kullanmak yasak dediler. su girişine manyetik filtre taktırdık o yüzden. sen makinelerim kuruldu diyorsun öyle bir şey taktırdın mı. ben tavsiye ederim şayet.

bunu ilk kez duyuyorum :1shok:
bazı bulaşık tuzu üretimi yapan markalarda beyaz eşya markalarının isimlerini vererek
bosch,arçelik,beko,ariston bizi öneriyor diyor :umursamaz:
hatta kutuların üzerinde logoları bile var markaların:umursamaz:

hayırlı olsun cnm çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin düğüne de az kalmış ne güzel

Canım ya bende arçeliğin bu model buzdolabını arıyordum. fakat üretimden kalkmış o yüzden burda bulamadım. senin bulman şans yanii. ama int. bi kaç sitede denk geldi ordn almayı düşünüorum. sen kullandınmı bu buzdolabını memnunmusun. ankastremide arçelikten aldım. inox fırınlarda zaten genel olarak kullanım bakımından sorun var. yani su damlasını bile çok belli ediyor ben o yüzden arçelikten üzeri cam olan ankastre ocağı aldım. çok şık duruyor. kullanmak nasip olmadı ama görüntüsü harika. tavsiye ederim yani.

bende gri yapıyorum arcelikten parmak izi belli etmeyen metal buzdolabı aldık.. c.makınem beyaz banyoda olca icin ö degil dedim.. ama bende kararsızım napsam bulasık mak. nve ocakta..ankastreler pahalı mıdır bu gri beyaz esyalara göre?

life_city canim evlendin sanirim sen aldigin beyaz esyalardan memnun musun? Bu arada mutluluklar...a.s.

kızlar bende herseyım grı olsun dıyorum arçelığın ama ne yapacagım karar veremedım griler cokmu kullanışssız beyazmı daha ıyı bu konuda fıkırlerınızı alsam

ama herşey gri olucak
ocak beyazolursa abes durur gibi

öylede gülüm ama kullanirken cok kirleniyor ikin kötüsü iki elleyince parim parim parliyor lekeler, bizimde bozdolabimiz öyle gri hic iyi olmuyor durma sil... birde öyle silerkende silme lekesi yapiyor...

bence de beyaz en güzeli ben de griyi çok beğeniyordum ama beyaz aldım gride her türlü leke parmak izi belli oluyor sinir bozucu bir durum hem grilerin modası zamanla geçiyor ama beyazın modası hiçbir zaman geçmez ...

life_city sen buzdolabımıçok büyük almışız eve gelince gözümüze büyük geldi demişsin önceki mesajlarında. Ben de buzdolabına karar veremiyorum. Arçelik NF 5840 modelini düşünüyorum; eni 84 cm; derinlik ise 74,5 cm. Brütte 610 litre; buzluk hacmiyse 143 litre; sebze bölümündeki çekmecelerden biri tekliyken diğeri iki çekmeceli olarak ayarlanmış. Sen buzdolabını büyük aldığın için pişamn mısın yoksa gayet iyi olmuş memnunum mu diyorsun?

ben de bu modeli dusundum once ama bayaga genis duruyor gibi geldi eni, o yuzden 5276NI olucak gibi bakalim..

6251 EI arçelik bulaşık makinesi - 8124HS
arçelik çamaşır makinesi - 32PF6011 32" LCD TV
6000 Serisi vestel - IDEA 570 XE INOX vestel buzdolabım tv siyah :) diğerleri gri ben yeni evlenmiyorum fakat kayınvalidemlerden evi ayırıyoruz sanki evleniyor gibi e heyecanlıyım valla kzlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…