evet şans işi gerçektengüle güle kullan çeyizlerini. elektrikli ev aletleri şans işi canım herkesin memnun kaldığı bir şeyden sen memnun kalmayabiliyorsun. ama şu da var ki bazı markalar bazı ürünlerde çok kullanışlı oluyor, mesela arçelik fırından memnun olan birini daha duymadım ben, ama bulaşık makinesi çok kullanışlı. ama annem ve kardeşim farklı model bosch ocak kullanıyor hiç memnun değiller, inox cam olduğu için temizliği çok zor, fırınından çoook memnunlar ama. ben de ariston inox kullanıyorum ne kadar özen göstersem de çizik izleri oluyo. beyaz al derdim ankastre beyaz olmuyor. siemens de bosch ürünü ona da baktın mı. mümkün olduğunca temizliği gösteren bir ocak, pişirmesi garanti bir fırın seçersin umarım. şansın açık olsun:hulya:
canım fırınını kullandın mı? nasıl pişirmesi?
annen bulaşık makinesinde tuz kullanıyor mu acaba. artık bulaşık makinelerinde tuz kulanmaya izin vermiyorlar çizme yapıyor diyor. ben çeyizimde ariston marka bulaşık makinesi almıştım ve makinemden memnun değildim tüketici derneğine başvurmuştum. onlar makinemi incelemek için arçelik-beko yetkili servis memurunu getirmişti. ilk ondan duymuştum. artık bulaşık makinelerinizde tuz kullanmayın yanlış yapıyorsunuz diye. daha sonra bosch bulaşık makinesi aldım onlar da tuz kullanmak yasak dediler. su girişine manyetik filtre taktırdık o yüzden. sen makinelerim kuruldu diyorsun öyle bir şey taktırdın mı. ben tavsiye ederim şayet.
ama herşey gri olucak
ocak beyazolursa abes durur gibi
öylede gülüm ama kullanirken cok kirleniyor ikin kötüsü iki elleyince parim parim parliyor lekeler, bizimde bozdolabimiz öyle gri hic iyi olmuyor durma sil... birde öyle silerkende silme lekesi yapiyor...
life_city sen buzdolabımıçok büyük almışız eve gelince gözümüze büyük geldi demişsin önceki mesajlarında. Ben de buzdolabına karar veremiyorum. Arçelik NF 5840 modelini düşünüyorum; eni 84 cm; derinlik ise 74,5 cm. Brütte 610 litre; buzluk hacmiyse 143 litre; sebze bölümündeki çekmecelerden biri tekliyken diğeri iki çekmeceli olarak ayarlanmış. Sen buzdolabını büyük aldığın için pişamn mısın yoksa gayet iyi olmuş memnunum mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?