- Konu Sahibi japon_ozge
-
Öncelikle hayırlı olsun. Daha sonra da hangi marka hangi modelleri ve nereden aldığını sorabilir miyim:)
dugunumuz eylulde ama bız beyaz esylarımız aldık kızlarr sızlerle paylasmak ıstedım hepsını sıemens aldık sadece ocagı almadık mutfagım belkı tadılat olucak cunkuu :) Eki Görüntüle 660178 Eki Görüntüle 660179 Eki Görüntüle 660180 Eki Görüntüle 660181
Yani hangi markanın(Bosch mu yazıyor tam göremedim) hangi model ürünlerini aldın diye sormak istemiştim. Bir de ne kadara aldınız desem :)
bende siemens dşünüyorum acaa ne kadara aldınız * bu arada hayırlı uğurlu olsunn güle güle kullanasınız..
kızlar ben evleneli 10 ay oldu ve bütün beyaz eşyayı electrolux aldık allaha şükür hiç bir srun yaşamadım bir bakın electroluxden vazgeçemeyeceksiniz yeni ev kuracaklara ve eşyalarını yenileyeceklere şiddetle tavsiye ediyrum
Sen bıkana kadar bozulmadan kullanırsın inşallah. bende bosch istiyordum hatta sitesinden hesapladık 6.300 tutyordu fırınsız ocaksız, 4.300 e çok uygun ve de simens güle güle kullan, Buzdolabı kaç lt acaba?
şimdiden güle güle kullanın bende siemens almayı düşünüyorum bozdolabında çok kararsız kaldım cam kapaklı olanalar cok sık sen nıye ınox olanı tercıh ettın merak ettım.ayrıca fıyat olarak cok uygun benım baktıklaırm sanırım bıraz pahalı8-9 arası birşey tutuyor.ama satıcı adam en az 20 sene kullanırsın ona göre al eşyanı dedi siemens 10 yıl motor garantısı verıyor.10 senede sen onun üzerine ekle dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?