ya kızlar bişey sorcam ;
beyaz eşyalarınızı dügünden nekadar önce aldınız ???
erken alınabilir mi ???
benim eşim baya bi önceden almış.elinde pek para tutmaz o yüzden ailesi de en azından borca girsin diye aldırmış:) magazada kalmıştı deposunda.nışanlıyken bakmıştım degıstırmek ıstedgn varsa üstüne ekleriz parasını değiştirriz demişti.baktım begendım bende. sende magazyla gorusup orda kalmasını düğün zamanı da almayı istedgını soylersin. olmaz mı?
benim eşim baya bi önceden almış.elinde pek para tutmaz o yüzden ailesi de en azından borca girsin diye aldırmış:) magazada kalmıştı deposunda.nışanlıyken bakmıştım degıstırmek ıstedgn varsa üstüne ekleriz parasını değiştirriz demişti.baktım begendım bende. sende magazyla gorusup orda kalmasını düğün zamanı da almayı istedgını soylersin. olmaz mı?
evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım..güzel fikirmis gercekten.
ama daha erken diyenler oluyorda ondan kafam karısıyor:26:
illa dügüne birkaç ay kalamı alınmalı ???
geçtiğimiz aralık ayında alındı beyaz eşyam:) evet yanlış duymadın 2011 aralık
henüz kimse istemeye de gelmedi beni. kısmetse 8 temmuzda söz nişan bir arada olacak.
ben eş adayım daha ortada yokken çamaşır makinamı almıştım. şu anda eş adayım var buzdolabı alıyor babam. çünkü orta halli bir aileyiz son dakikada ödemek sıkıntı olabilir. düğünümüz 2014 haziran-temmuz gibi olacakyer konusuna gelince ben yalnız yaşıyorum şehir dışında şu anda kullanıyorum aldıklarımı. temiz kullandığım için sorun yok. bir bulaşık makinamla ocağım kalıyor =) tabi hepsini aynı marka alıyorum =)
canım niye sen alıyorsun eş adayına ait değil mi?
biz zaten herşeyimizi birlikte alacaktık. bir de ben şu an yanlız yaşadığım ve o eşyaları ben kullanacağım için (düğüne kadar) ve şu anda da buzdolabım olmadığı için ihtiyaçtan aldım bi nevi. gerçi ikinci el de alırdık ama... zaten biz kız tarafı alıyor erkek tarafı alıyor diye bakmayacağız. düğün zamanı kalan her şeyi birlikte alacağız. düğün nişan masrafları dahil. çünkü bize göre bir şeyleri aileler yaptığı için yani eşler ortak bi yükün altına girmediği için bitiyor evlilikler. Rabbim hepimizin evliliğini çoooooooooook uzun ve mutlu kılsın ama böyle düşünüyorum =(
doğru diyosn canım amin aminnnnnnnn... ben sandım ki sizde kız tarafına ait ondan sordum bizim burdada karşılıklı çalışıyorlarsa beraber alabilirler ama genel olarak erkekler alıyor ben sadece bulaşık makinası aldm :/
güzel günlerde kullanırız inşallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?