Beyaz eşyamızı aldık. (resimli)

çok teşekkür ederim. güzel dilekleriniz için Şeniz

ebiş roselin çok sağolun kızlar Şeniz

canım benim güle güle iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah
herşeyi takma kafana keşke herşey bu kadar basit olsaa.s.

unuturmuyum canım benim inan burda hepiniz kızım oldunuz kıyamamıyorum kızçelerime Allah kıymet bilenlere düşürsün inşallah bu heycanınız ve aşkınız hiiiiç bitmesin

saol annecıgım.....amın amın....allahım senın cocuklarına ..mutlu mesut olmayı nasıp etsın....:Saruboceq:
ay ben duygulandım yaaaaaaaaa...offfffffffff............senağlamasenağlama

canım benim güle güle iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah
herşeyi takma kafana keşke herşey bu kadar basit olsaa.s.
canım ablacım, inşallah bi daha olmaz böle şeyler.
takmıyorum zaten artık, çok teşekkür ederim Şeniz

yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlar
asri asri memlekete kiz vermesinler
ucanda kuslara malum olsun
ben annemi ozlediiiimsenağlama

herseyin hayirlisi olsun iyisallah,agiz tadiyla eskitmek nasip etsin Allah:Saruboceq:

cnm hayırlısı olsun esyaların :)
alma dıyenlerden bırıydım cunku manısa vestelı ıı bılen bırıyım manısada vestelden esyası bulunan az kesım vardır yınede hayırlısı olsun lcdde servıslerle görusmen cok olacagı ıcın sabırlar dılıorum:)vestel benı dava edıcek:)

yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlar
asri asri memlekete kiz vermesinler
ucanda kuslara malum olsun
ben annemi ozlediiiimsenağlama

herseyin hayirlisi olsun iyisallah,agiz tadiyla eskitmek nasip etsin Allah:Saruboceq:
amin seksü ablam amin, inşallah ŞenizŞeniz

biliyorum bana bu konuda bişeyler yazmıştın.
ama böyle oldu işte napalım kaydirigubbakcemile3

korkma korkma bişi yapmazlar:sm_cool:

biliyorum bana bu konuda bişeyler yazmıştın.
ama böyle oldu işte napalım kaydirigubbakcemile3

korkma korkma bişi yapmazlar:sm_cool:

:) bızde lcd arasıtırması yapıoruz ınsalah uygun bı marka buluruz senın esyalarda hayırlısı olsun:jeyyar:

:) bızde lcd arasıtırması yapıoruz ınsalah uygun bı marka buluruz senın esyalarda hayırlısı olsun:jeyyar:
çok teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun.
sende alınca koy bakalım ok delikafadulden

eee aşkım hepsı çok hoş muş... sen ne düşünuosun

selim hersey cok güzel güle güle kullan esyalarını
mutlu huzurlu sıcacık yuvanızda inş
hersey gönlünce olsun bitanem Şeniz
ayy duygulandım bir tuhaf oldum sende gelin olup gidiyon offff ((

Allah hayırlı günlerde kullanmaı nasip etsin hepsi çok güzel.
bende aldım çamaşır, bulaşık makinesi ve fırını. Allah ödenmesinde yardım etsin hepimize.

velvedim tmyym çok teşekkür ederim meleklerim benim Şeniz daha güzelleri sizin olcak inşallah Şeniz

cnm öncelikle güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.bu seti bende almaya karar verdim aslında ama gittik baktık işte buzdolabını deiştirmeyi falan düşündüm karar verdim alıcaktık sonra vestelden memnun değilim dien arkadaşlar oldu ondan vazgeçtim.ama şimdi senin aldıını görünce yine fikrimi değiştirdim ve almaya karar verdim.hem fiyatı çok uygun hem tv hediye olayı çok ii geldi bana.şimdi eşime söledim hemen yarın alalım die sana bide teşekkür ediorm fikrimin deişmesine vesile olduun için cnm.tekrar hayırlı olsun.

ne demek ama bak sana bişi dicem, biz o paketi almadık, ürünlerde oynama yaptık, mesela o kampanyada ki çamaşır makinası 5 kilo 800 devir bizim ki 7 kilo 1000 devir, buzdolabımız granit yüzey çizilmez, tv daha başka. ama yine anlaştık adam da tanıdık çıkmış aynı fiyata aldık. sende iyi pazarlık yap iyi konuş özellikleri çoğaltabilirsin kanımca
öpüyorum Şeniz

saol cvbın için cnm.şimdi şöyle oldu vestelin sahibi eşimin çok yakın arkadaşı.o yüzden hiçbişey sorun diil istediim oynamayı yapabilicem.mesela bana istersen çamaşır makinesini deiştir dedi bide buzdolabıda senin aldıının aynısını gösterdi ve normalde 300 400 gibi bi farkla deiştiriorz ama sizden fark almayız dedi ve seninkinin aynısını önerdi buzdolabı olarak.bende çok beendim ideal bi dolap.sonra çamaşır makinesi olarak 5 kiloluk dedi ama bence bunuda deiştirelim 7 kiloluğunu alın dedi bende farketmez heralde dedim ama sen öyle diosun madem 7 kiloluunu aliim.bulaşık makinesi aynı kalıyo galiba bu durumda .peki tvnin ne farkı var pakettekinden.?bide toplamda bi fiyat deişiklii ödedinizmi aynı fiyatmı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…