unuturmuyum canım benim inan burda hepiniz kızım oldunuz kıyamamıyorum kızçelerime Allah kıymet bilenlere düşürsün inşallah bu heycanınız ve aşkınız hiiiiç bitmesin
canım ablacım, inşallah bi daha olmaz böle şeyler.canım benim güle güle iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah
herşeyi takma kafana keşke herşey bu kadar basit olsaa.s.
amin seksü ablam amin, inşallah ŞenizŞenizyuksek yuksek tepelere ev kurmasinlar
asri asri memlekete kiz vermesinler
ucanda kuslara malum olsun
ben annemi ozlediiiimsenağlama
herseyin hayirlisi olsun iyisallah,agiz tadiyla eskitmek nasip etsin Allah:Saruboceq:
biliyorum bana bu konuda bişeyler yazmıştın.cnm hayırlısı olsun esyaların :)
alma dıyenlerden bırıydım cunku manısa vestelı ıı bılen bırıyım manısada vestelden esyası bulunan az kesım vardır yınede hayırlısı olsun lcdde servıslerle görusmen cok olacagı ıcın sabırlar dılıorum:)vestel benı dava edıcek:)
biliyorum bana bu konuda bişeyler yazmıştın.
ama böyle oldu işte napalım kaydirigubbakcemile3
korkma korkma bişi yapmazlar:sm_cool:
çok teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun.:) bızde lcd arasıtırması yapıoruz ınsalah uygun bı marka buluruz senın esyalarda hayırlısı olsun:jeyyar:
sağol betüş teşekkür ederim, güzeller işteYavru kusum guzel gunlerde kullanın cok da guzel olmus ıste..
ne demek ama bak sana bişi dicem, biz o paketi almadık, ürünlerde oynama yaptık, mesela o kampanyada ki çamaşır makinası 5 kilo 800 devir bizim ki 7 kilo 1000 devir, buzdolabımız granit yüzey çizilmez, tv daha başka. ama yine anlaştık adam da tanıdık çıkmış aynı fiyata aldık. sende iyi pazarlık yap iyi konuş özellikleri çoğaltabilirsin kanımcacnm öncelikle güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.bu seti bende almaya karar verdim aslında ama gittik baktık işte buzdolabını deiştirmeyi falan düşündüm karar verdim alıcaktık sonra vestelden memnun değilim dien arkadaşlar oldu ondan vazgeçtim.ama şimdi senin aldıını görünce yine fikrimi değiştirdim ve almaya karar verdim.hem fiyatı çok uygun hem tv hediye olayı çok ii geldi bana.şimdi eşime söledim hemen yarın alalım die sana bide teşekkür ediorm fikrimin deişmesine vesile olduun için cnm.tekrar hayırlı olsun.
ne demek ama bak sana bişi dicem, biz o paketi almadık, ürünlerde oynama yaptık, mesela o kampanyada ki çamaşır makinası 5 kilo 800 devir bizim ki 7 kilo 1000 devir, buzdolabımız granit yüzey çizilmez, tv daha başka. ama yine anlaştık adam da tanıdık çıkmış aynı fiyata aldık. sende iyi pazarlık yap iyi konuş özellikleri çoğaltabilirsin kanımca
öpüyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?