nişanlım ilgilendi televizyonla, ama çözünürlüğü ve netliği daha yüksek bildiğim kadarıyla, gerçek görüntü kalitesi sanırım. bizde fark vermicez hepsini 2,900 e kapamış nişanlım.saol cvbın için cnm.şimdi şöyle oldu vestelin sahibi eşimin çok yakın arkadaşı.o yüzden hiçbişey sorun diil istediim oynamayı yapabilicem.mesela bana istersen çamaşır makinesini deiştir dedi bide buzdolabıda senin aldıının aynısını gösterdi ve normalde 300 400 gibi bi farkla deiştiriorz ama sizden fark almayız dedi ve seninkinin aynısını önerdi buzdolabı olarak.bende çok beendim ideal bi dolap.sonra çamaşır makinesi olarak 5 kiloluk dedi ama bence bunuda deiştirelim 7 kiloluğunu alın dedi bende farketmez heralde dedim ama sen öyle diosun madem 7 kiloluunu aliim.bulaşık makinesi aynı kalıyo galiba bu durumda .peki tvnin ne farkı var pakettekinden.?bide toplamda bi fiyat deişiklii ödedinizmi aynı fiyatmı yoksa?
nişanlım ilgilendi televizyonla, ama çözünürlüğü ve netliği daha yüksek bildiğim kadarıyla, gerçek görüntü kalitesi sanırım. bizde fark vermicez hepsini 2,900 e kapamış nişanlım.
bencede 7 kiloluk al çamaşır makinesini çünkü uyku seti falan yıkarsan almayabilir 5 kiloluk.
şimdiden hayırlı olsun canım Şeniz
buda tvmiz
haklısın annemde öyle der şans işi diye.iyi akşamlar canım kanımca tv süper bende 1 senelik evliyim ve vestelin LCD ekran tv kullanıyorum inan çok memnunum sende dilerim güzel günlerde kullanırsın bu aradaa beyaz eşya biraz şans işidir canım yaa
çok sağol teşekkür ederim Şenizburdan çok güzel görünüyolar.. güle güle kullan inş. :=)
canım ablam benim bitanecik ablam , annem ŞenizSelcim güle güle kullan eşyalarını.
Allahım o güzel yüzünü hep güldürsün emi güzel kızım benim.
Benim kızımdan sonra burada birçok kızım daha oldu.
Hepsini çok seviyom ben ya.kaydirigubbakcemile3
Sel var duygu var böcük var mavis var.aklıma gelmeyenler var
Hadi üzmeyin beni artık ağlayacam şimdi.senağlama
Yuvadan bir kuşumuz daha uçuyor şimdi.
canım benimkiler vestel ama kimse tavsiye etmiyor. en beğenilen marha bosch tabi tercih mesel tabi.canım eşyalarını güle güle kullan..kızlar banada yardım edin..şu indirimde hangi markayı hangi ürünleri tavsiye edersiniz...çamaşır makinasında kaç kg lık kaç devir önemli...bir sorum daha olucak:fırın önerilerinizi bekliyorum...üstte ocak altta fırın mı uygun?fırını ayrı alıp set üstü ocak mı alayım?elektrikli ocaklar nasıl kullanışlı mı?şimdiden teşekkürler..ay hiç bir fikrim yok
iyi günlerde kullan canım ben de bir karar verebilsem alacağım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?