- Konu Sahibi Figolitaaa
-
canım benimde koltuklarım siyah çok toz tutuyor beyaz beyaz görünüyor, ben polar almayı düşünüyorum önümüz kış polar hem sıcak tutar hemde güzel görünür diye düşünüyorum. bi misafir geldiğinde kaldırmana bile gerek yok biliyosun moda şimdi. yaz geldiği zamanda keten tarzda şallar var onlardan alırız olur biter. beyaz koltuk süper durur ağır bir misafirin geldiği zaman kaldırsın örtüyü çocuklu misafirde kaldırmzsın olur biter, bence hiç bozma koltuklarını.
beyaz zor bir renk,çok güzel ama...Krem düşünebilirsin..Koyu renkleri pek beğenmiyorum ama sen beğeniyorsan kahve de olabilir.
benimde kırık beyaz koltuklarım sevgili kocem yüzünden o kadar açık renk aldıkalsanaalsanasmile
insanlar gelmeye oturmaya çekiniyor-tatlicadiarzu-
kabartma desenli polar aldım yazın örtlmez ama kış döneminde onu kullancam sanırımşakkıdı
benimde kırık beyaz koltuklarım sevgili kocem yüzünden o kadar açık renk aldıkalsanaalsanasmile
insanlar gelmeye oturmaya çekiniyor-tatlicadiarzu-
kabartma desenli polar aldım yazın örtlmez ama kış döneminde onu kullancam sanırımşakkıdı
kare kare olan sanırım deri bak o çok hoş durur beyazın üzerinde. ben nerden alacağımı bilmiyorum bu şehire yabancıyım araştırıcam, birde benim koltuklarım siyah ve siyah beyaz yastıkları var mobilyamda beyaz o yüzden ben düz renk düz siyah yada gri almayı düşünüyorum tabi bulabilirsem. ikeada güzel modeller var dediler istanbuldasın madem bakabilirsin oraya.
Bu hafta sonu gideyim ikeaya..umarım bulurum
kumaş pazarından aldım canım ölçüsüne göre kestirdim ,Poları nereden aldın cnm? bi kumaşcıdan alsam ,sanıyorum kenarlarını katlamak gerek değil mi?bir de kayma yapar mı polar....bilmiyorum...ama kışın çok sıcak duracağı kesin....
bilmiyorumkismile bnm de koltuklarım beyaz ben 6 ayda bıktım,, bu koltuktan yıkamak dert kılıfları geçirmek dert bidee yetmezmiş gibi iskelet kısmını da silmek gerekiyor .. evim beyaz kırmızı az da siyah renkten olusuyor şimdi koltukları koyu füme yapmayı düsünüyorum halılarım kırmızı sehpa beyaz, perdelerimde kırmızı siyah koyu füme :)
Bu hafta sonu gideyim ikeaya..umarım bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?