ya kizlar oturma odamin mobilyalari beyaz agirlikli bir tek yemek masasinin sandalyeleri siyah ve ben duvar renginde kararsiz kaldim:44:grili biseyler yapmak istiyorum ama iki farkli renk kullanarak gri ile turkuazi kombine edebilirmiyim yoksa cokmu soguk durur yada yaldizli cok acik gri ile tv unitesinin arkasini koyu grimi yapsam
yada yaldizli cok acik gri ile tv unitesinin arkasini koyu grimi yapsam ya kizlar nolur bi fikir verin yada bambaska fikirlerede aciygim yeterki paylasin fikir olsun
ya kizlar nolur bi fikir verin yada bambaska fikirlerede aciygim yeterki paylasin fikir olsun  unutmadan daha perdem halim yok onlari duvara göre ayarlicam
unutmadan daha perdem halim yok onlari duvara göre ayarlicam

yada yaldizli cok acik gri ile tv unitesinin arkasini koyu grimi yapsam
yada yaldizli cok acik gri ile tv unitesinin arkasini koyu grimi yapsam ya kizlar nolur bi fikir verin yada bambaska fikirlerede aciygim yeterki paylasin fikir olsun
ya kizlar nolur bi fikir verin yada bambaska fikirlerede aciygim yeterki paylasin fikir olsun  unutmadan daha perdem halim yok onlari duvara göre ayarlicam
unutmadan daha perdem halim yok onlari duvara göre ayarlicam 

bende  nerdeyse bütün mobilyalarimi beyaz aldim ki her renkle kombine edebileyim diye ilk onceleri kahve tonlari düsünmüstüm ama aslinda kahverenginide salonda pek sevmiyorum biraz yasli isi gibi geliyo bana esim kum bejine takmis durumda ama bende 3 duvari acik turkuaz yapip tv ünitesinin arlasini biraz koyu gri yapmayi dusunuyorum tv ünitemde beyaz camli ama camlarin ici siyah bilmiyorum ki guzel dururmu yada 3 duvari simli beyaz yada coook acik gri yapip tek duvari yine koyu grimi yapsam
bende  nerdeyse bütün mobilyalarimi beyaz aldim ki her renkle kombine edebileyim diye ilk onceleri kahve tonlari düsünmüstüm ama aslinda kahverenginide salonda pek sevmiyorum biraz yasli isi gibi geliyo bana esim kum bejine takmis durumda ama bende 3 duvari acik turkuaz yapip tv ünitesinin arlasini biraz koyu gri yapmayi dusunuyorum tv ünitemde beyaz camli ama camlarin ici siyah bilmiyorum ki guzel dururmu yada 3 duvari simli beyaz yada coook acik gri yapip tek duvari yine koyu grimi yapsam
 daha dogrusu kiramadim onu, herseyi istedigim gibi oldu, oda onun istedigi olsun diye yapamadim . sen bir dusun! kum bejii de guzel, hemde cok!!
 daha dogrusu kiramadim onu, herseyi istedigim gibi oldu, oda onun istedigi olsun diye yapamadim . sen bir dusun! kum bejii de guzel, hemde cok!! bide senin gibi bendede oluyo yani GRII?:44:Aslinda bana kalsa rengarenk yaparim ama esim istemiyo iste bizde ayni siz gibi cogu seyi istedigim gibi aldim yaptim bu konuda onu kirmak istemiyorum
bide senin gibi bendede oluyo yani GRII?:44:Aslinda bana kalsa rengarenk yaparim ama esim istemiyo iste bizde ayni siz gibi cogu seyi istedigim gibi aldim yaptim bu konuda onu kirmak istemiyorum