Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfaga beyaz ankstre set olurmu

çok teşekkürler yorumlarınıza .... ilk tercihim beyazdı ... sonra renk olsun diye siyaha dönmüştüm.ama iyi ki sormuşum sizlere tekrar beyaza dönücem anlaşılan

yukarıdaki attığım resim için ne dersiniz? tezgah arası cam yapılan yer biliyormusunuz

evt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
İşte bende o yüzden kararsızım ama halı perde masa bunlarda süper renkler düşünüyorum hatta duvarın birini turkuaz yapıcam aslında amacım şu sıkılınca küçük oynamalarla değişiklik yapmak

beyaz mutfaga turkuaz renk boya sahil evleri gibi ne güzel

her renk ankastre bulabilirsin cam istiyorsan yada rustiklere bak.siyah yada beyaza mecbur değilsin.ben rustik aldım tüm komşularım beğendiklerini söylediler.

şimdi googleden baktım bunlar biraz klasik mutfaklara göre degil mi ? rustik ankastre set ??? şahsen tarzım degilim kullanında eleştirmek hakkım degil zevk meselesi

neden kötü dursun ki dedigim gibi halıyı,lambayı,masayı farklı renklerde alırsınız olmaz mı ? ben sıkılmam şahsen şuan ki mutfagım bambu beyaz ve ben sevmiyorum keşke beyaz olsaydı
Aslında bende öle düşünüyodum altları mat bambu üstleri beyaz sonra komple beyaz s döndüm

Ben olsam sırf beyaz olan mutfağa inox yaptırırdım beyaz eşyada beyazı sevemedim bir türlü ama tabi ki tercih meselesi o şekilde de renklendirebilir insan her renk yine uyar illa tümden beyaz olması gerekmez bu şekilde de ufak dokunuşlarla arada değiştirebilirsiniz

hanımlar yukarıdaki attığım resim için ne dersiniz? tezgah arası cam yapılan yer biliyormusunuz... acil yardım bekliyorum

bence beyazdan vazgecmeyin ben evi sıfır aldım malesef mütahit yaptı ama ileryen zamanlarda degiştiricem beyaz yaptırcam
Yardımlarınız için saolun hertarafı beyaz yapıyorum karar verdim tezgahda dahil tezgah alnınıda şöyle düşünüyorum bu arkadaşın kullandığı gibi ama bi nokta daha var acaba üste böyle cam yapsam mı bende

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-13-17-43-45.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 559
şimdi googleden baktım bunlar biraz klasik mutfaklara göre degil mi ? rustik ankastre set ??? şahsen tarzım degilim kullanında eleştirmek hakkım degil zevk meselesi
komşumla aynı şekilde konuştuk o siyah en son model cam aldı ankastresini,şimdi benimkine sulanıyor bilmemki

komşumla aynı şekilde konuştuk o siyah en son model cam aldı ankastresini,şimdi benimkine sulanıyor bilmemki

Peki sizin mutfagınız hangi renk bide bende baktım şimdide onlar sanki biraz daha klasik tarza mı desem country e mi desem daha yakın gibi modern mutfak da hayal edemedim

allah allah demek ki mutfak daha farklı mı duruyor mutfagınız nasıl klasik mi ? modern mi ? ben camlarıda sevmiyorum cevremde kullanan insanlar memnun degiller
modern aynı seninki gibi beyaz dolaplar siyah antrasit tezgah.bende çatlayıp kırıldığını duymuştum cam olanların napayım diye düşünürken bulmuştum bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…