İşte bende o yüzden kararsızım ama halı perde masa bunlarda süper renkler düşünüyorum hatta duvarın birini turkuaz yapıcam aslında amacım şu sıkılınca küçük oynamalarla değişiklik yapmakevt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
beyaz mutfaga turkuaz renk boya sahil evleri gibi ne güzelİşte bende o yüzden kararsızım ama halı perde masa bunlarda süper renkler düşünüyorum hatta duvarın birini turkuaz yapıcam aslında amacım şu sıkılınca küçük oynamalarla değişiklik yapmak
Bende öle duyumlar aldım o yüzden beyaz düşünüyorum acaba beyaz kullanan varmı memnunlar mı kiSiyah kesinlikle almayın derim ben kv ve annemin siyah. Silinse bile kirli tozlu duruyo. En iyisi ya beyz ya inox
Bende öle düşünüyorum :))aksesurlarınız renkli olur olmaz mı ...ben olsam öyle yaparım tabikii karar sizin
rustik mi ilk kez duyuyorum resmi varsa koyabilir misiniz peki ?????her renk ankastre bulabilirsin cam istiyorsan yada rustiklere bak.siyah yada beyaza mecbur değilsin.ben rustik aldım tüm komşularım beğendiklerini söylediler.
Aslında bende öle düşünüyodum altları mat bambu üstleri beyaz sonra komple beyaz s döndümneden kötü dursun ki dedigim gibi halıyı,lambayı,masayı farklı renklerde alırsınız olmaz mı ? ben sıkılmam şahsen şuan ki mutfagım bambu beyaz ve ben sevmiyorum keşke beyaz olsaydı
bence beyazdan vazgecmeyin ben evi sıfır aldım malesef mütahit yaptı ama ileryen zamanlarda degiştiricem beyaz yaptırcamAslında bende öle düşünüyodum altları mat bambu üstleri beyaz sonra komple beyaz s döndüm
Yardımlarınız için saolun hertarafı beyaz yapıyorum karar verdim tezgahda dahil tezgah alnınıda şöyle düşünüyorum bu arkadaşın kullandığı gibi ama bi nokta daha var acaba üste böyle cam yapsam mı bendebence beyazdan vazgecmeyin ben evi sıfır aldım malesef mütahit yaptı ama ileryen zamanlarda degiştiricem beyaz yaptırcam
şimdi googleden baktım bunlar biraz klasik mutfaklara göre degil mi ? rustik ankastre set ??? şahsen tarzım degilim kullanında eleştirmek hakkım degil zevk meselesi
allah allah demek ki mutfak daha farklı mı duruyor mutfagınız nasıl klasik mi ? modern mi ? ben camlarıda sevmiyorum cevremde kullanan insanlar memnun degillerkomşumla aynı şekilde konuştuk o siyah en son model cam aldı ankastresini,şimdi benimkine sulanıyor bilmemki
komşumla aynı şekilde konuştuk o siyah en son model cam aldı ankastresini,şimdi benimkine sulanıyor bilmemki
modern aynı seninki gibi beyaz dolaplar siyah antrasit tezgah.bende çatlayıp kırıldığını duymuştum cam olanların napayım diye düşünürken bulmuştum bunları.allah allah demek ki mutfak daha farklı mı duruyor mutfagınız nasıl klasik mi ? modern mi ? ben camlarıda sevmiyorum cevremde kullanan insanlar memnun degiller
country tarzı ama çok sevimliler,salondan gördükçe mutlu oluyorum.Peki sizin mutfagınız hangi renk bide bende baktım şimdide onlar sanki biraz daha klasik tarza mı desem country e mi desem daha yakın gibi modern mutfak da hayal edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?