Aynen bende o şekilde güzel durucanı düşündüm :)country tarzı ama çok sevimliler,salondan gördükçe mutlu oluyorum.
Camlar çatlıyomu gerçekten acaba ya bide cam olanları direk tezgahın üstüne koyuyoruz diğerleri gömülüyomu nasıl oluyoallah allah demek ki mutfak daha farklı mı duruyor mutfagınız nasıl klasik mi ? modern mi ? ben camlarıda sevmiyorum cevremde kullanan insanlar memnun degiller
mutfagınız countrymiş yani güzel olmuştur benimkisi gibi modern olsaydı olmazdı güle güle kullanıncountry tarzı ama çok sevimliler,salondan gördükçe mutlu oluyorum.
onlarda aynı gömülüyorlar canım markası farkettemiyor patlayanı bile var kardeşim beyaz eşya servisinde çalışıyor oda aynısı dedi sakın ama sakın cam ocak alma dedi bende normal beyaz ankastre aldımCamlar çatlıyomu gerçekten acaba ya bide cam olanları direk tezgahın üstüne koyuyoruz diğerleri gömülüyomu nasıl oluyo
evt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım
Hımm. Uyarın için saol canımmonlarda aynı gömülüyorlar canım markası farkettemiyor patlayanı bile var kardeşim beyaz eşya servisinde çalışıyor oda aynısı dedi sakın ama sakın cam ocak alma dedi bende normal beyaz ankastre aldım
onlarda aynı gömülüyorlar canım markası farkettemiyor patlayanı bile var kardeşim beyaz eşya servisinde çalışıyor oda aynısı dedi sakın ama sakın cam ocak alma dedi bende normal beyaz ankastre aldım
bence dogru söylemiş siyah alırsan o baskın rengi kırman lazım beyaz renk için o gecerli degil bence beyazEki Görüntüle 1311717 Eki Görüntüle 1311719 Ben de bugün alt üst komple beyaz akrilik yaptırmayı düşündüğüm mutfağıma siyah ankastre set (davlumbaz,ocak, fırın, bulaşık makinesi) almaya gittim. Işinin ehli olduğunu düşündüğüm beyaz eşyacı, neden bembeyaz bir set almıyorsun deyip, bana seçtiğim siyah setin aynısının beyazıni gösterince, birden karar veremedim ve almadan geldim. Beyaz teklif etmesindeki sebepleri şöyle sıraladı:1- Siyahın temizlik sorunu 2- bembeyaz bir mutfağa ankastre yi siyah alırsan tezgah ve tezgah arası renk seçiminde kısıtlanması. Resimlere bir bakar mısınız arkadaşlar. Karar veremiyorum
Herşeyi bembeyaz seçersen mutfağın labaratuvar görünümünde olabilir pişmanlık yaşayabilirsin. İlla ki ankastrem beyaz olcak diyorsan o zaman mutfak tezgahını siyah çimstone yaptır canım. (Çimstone Savana çok şık durur) Tezgah arasına da cam mozaik yaptıracaksan resimdeki gibi siyah kırmızı beyaz kombinesi yapabilirsin. Kırmızılı bi perde veya herhangi kırmızı bi aksesuarla da kombinini tamamlarsın süper olurkızlar mutfak yaptırıcam beyaza karar verdim buz dolabı ve b.makinasıda beyaz olucak ankastre setde beyaz olursa kötümü olur inoxs sevmiyorum siyahda çok iz bırakıyo diolar
İnoxsa karar verdim ben beyaz yaptırıcam mutfağı siyah beyaz uyumunu sevmiyorum bide siyah tezgahın temizliği çok zor oluyomuşHerşeyi bembeyaz seçersen mutfağın labaratuvar görünümünde olabilir pişmanlık yaşayabilirsin. İlla ki ankastrem beyaz olcak diyorsan o zaman mutfak tezgahını siyah çimstone yaptır canım. (Çimstone Savana çok şık durur) Tezgah arasına da cam mozaik yaptıracaksan resimdeki gibi siyah kırmızı beyaz kombinesi yapabilirsin. Kırmızılı bi perde veya herhangi kırmızı bi aksesuarla da kombinini tamamlarsın süper olur
Eki Görüntüle 1312667
Ya canım ikiside güzel ama ben siyahı temizliği açısından bide siyah beyaz uyumundan çok sıkıldığım için pek tercih etmiyorum beyaz daha şık geliyo ama bu cam olanlar çatlıyomş patlıyomuş filan o yüzden normal emaye beyazdan şık durmaz diye ben İnoxsa karar verdim ama aklımda beyaz cam ocuklardaEki Görüntüle 1311717 Eki Görüntüle 1311719 Ben de bugün alt üst komple beyaz akrilik yaptırmayı düşündüğüm mutfağıma siyah ankastre set (davlumbaz,ocak, fırın, bulaşık makinesi) almaya gittim. Işinin ehli olduğunu düşündüğüm beyaz eşyacı, neden bembeyaz bir set almıyorsun deyip, bana seçtiğim siyah setin aynısının beyazıni gösterince, birden karar veremedim ve almadan geldim. Beyaz teklif etmesindeki sebepleri şöyle sıraladı:1- Siyahın temizlik sorunu 2- bembeyaz bir mutfağa ankastre yi siyah alırsan tezgah ve tezgah arası renk seçiminde kısıtlanması. Resimlere bir bakar mısınız arkadaşlar. Karar veremiyorum
İnoxsa karar verdim ben beyaz yaptırıcam mutfağı siyah beyaz uyumunu sevmiyorum bide siyah tezgahın temizliği çok zor oluyomuş
İşte budur harikaa yaa :))Sıkılırım demezsen o da gayet şık durabiliyor. Fikir olsun diye istediğin tarzda bi fotoğraf daha ekliyorum senin içinEki Görüntüle 1312998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?