Mutfak Dekorasyonu beyaz mutfaga beyaz ankstre set olurmu

allah allah demek ki mutfak daha farklı mı duruyor mutfagınız nasıl klasik mi ? modern mi ? ben camlarıda sevmiyorum cevremde kullanan insanlar memnun degiller
Camlar çatlıyomu gerçekten acaba ya bide cam olanları direk tezgahın üstüne koyuyoruz diğerleri gömülüyomu nasıl oluyo

Camlar çatlıyomu gerçekten acaba ya bide cam olanları direk tezgahın üstüne koyuyoruz diğerleri gömülüyomu nasıl oluyo
onlarda aynı gömülüyorlar canım markası farkettemiyor patlayanı bile var kardeşim beyaz eşya servisinde çalışıyor oda aynısı dedi sakın ama sakın cam ocak alma dedi bende normal beyaz ankastre aldım

evt ama her yer bembeyaz olursa da boğmaz mı mutfağı acaba?
kararsızım

bir kaç dolap kapağını ya da yalnızca cam olacak kapakların çercevesinde mürdüm renk tercih edebilirsiniz tabii alt dolap kapaklarınada hareket için aynı renk tercik ederseniz güzel olabilir bence

Hımm. Uyarın için saol canımm

yani emaye beyz ankastremi.açıkçası bende öyle düşündüm ama hiç kullanan yok çevrede.ama banada en kullanışlı beyaz emaye geldi.

bu arada bembeyaz mutfak bence gayet güzel olur.tekstil ve diğer aksesuarlar her zaman değişiklik yapabilirsiniz.eğer mutfak dolaplarını çok keskin hatlardan seçmezseniz her türlü kullanabilirisiniz.ister modern ister daha geleneksel.hele duvarı turkuaz demişsiniz gayet güzel olur.bu duvar boya olacaksa değişiklikte mümkün olur ve yıllarca değşştirerek kullanırsınız.

Ben de bugün alt üst komple beyaz akrilik yaptırmayı düşündüğüm mutfağıma siyah ankastre set (davlumbaz,ocak, fırın, bulaşık makinesi) almaya gittim. Işinin ehli olduğunu düşündüğüm beyaz eşyacı, neden bembeyaz bir set almıyorsun deyip, bana seçtiğim siyah setin aynısının beyazıni gösterince, birden karar veremedim ve almadan geldim. Beyaz teklif etmesindeki sebepleri şöyle sıraladı:1- Siyahın temizlik sorunu 2- bembeyaz bir mutfağa ankastre yi siyah alırsan tezgah ve tezgah arası renk seçiminde kısıtlanması. Resimlere bir bakar mısınız arkadaşlar. Karar veremiyorum

bence dogru söylemiş siyah alırsan o baskın rengi kırman lazım beyaz renk için o gecerli degil bence beyaz

kızlar mutfak yaptırıcam beyaza karar verdim buz dolabı ve b.makinasıda beyaz olucak ankastre setde beyaz olursa kötümü olur inoxs sevmiyorum siyahda çok iz bırakıyo diolar
Herşeyi bembeyaz seçersen mutfağın labaratuvar görünümünde olabilir pişmanlık yaşayabilirsin. İlla ki ankastrem beyaz olcak diyorsan o zaman mutfak tezgahını siyah çimstone yaptır canım. (Çimstone Savana çok şık durur) Tezgah arasına da cam mozaik yaptıracaksan resimdeki gibi siyah kırmızı beyaz kombinesi yapabilirsin. Kırmızılı bi perde veya herhangi kırmızı bi aksesuarla da kombinini tamamlarsın süper olur

İnoxsa karar verdim ben beyaz yaptırıcam mutfağı siyah beyaz uyumunu sevmiyorum bide siyah tezgahın temizliği çok zor oluyomuş

Ya canım ikiside güzel ama ben siyahı temizliği açısından bide siyah beyaz uyumundan çok sıkıldığım için pek tercih etmiyorum beyaz daha şık geliyo ama bu cam olanlar çatlıyomş patlıyomuş filan o yüzden normal emaye beyazdan şık durmaz diye ben İnoxsa karar verdim ama aklımda beyaz cam ocuklarda

İnoxsa karar verdim ben beyaz yaptırıcam mutfağı siyah beyaz uyumunu sevmiyorum bide siyah tezgahın temizliği çok zor oluyomuş

Sıkılırım demezsen o da gayet şık durabiliyor. Fikir olsun diye istediğin tarzda bi fotoğraf daha ekliyorum senin için

Arkadaşlar ilginiz ve yorum yazarak vaktinizi verdiginiz için çok teşekkür ediyorum. Ankastreler beyaz, mutfak dolapları alt üst yine akrilik beyaz (dolaplar kesin artık), tezgah antrasit tonlarinda, tezgah arası da yine gri tonlarinda olacak şekilde düşünsem ortaya nasıl bir görüntü çıkar sizce. Renklendirmeyi de tekstil ürünlerinde ( halı, sandalye döşemeleri ve perdede) yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…