C CeylinNaz Guru Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 122 42 298 Kütahya 16 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi CeylinNaz #1 Merhaba arkadaşlar mutfak dolaplarımı yeniliyorum dolaolar beyaz kalan yerler grili beyazlı duvar rengine karar veremedim ôneri rica edebilirmiyim.
Merhaba arkadaşlar mutfak dolaplarımı yeniliyorum dolaolar beyaz kalan yerler grili beyazlı duvar rengine karar veremedim ôneri rica edebilirmiyim.
msf2407 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2016 2.232 5.781 158 16 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi CeylinNaz #2 Mutfak masası olacaksa, onun rengi de önemli. Düşündüğün renkler varsa, onlar arasından seçim yapabiliriz. Böyle daha kolay olur. Arkadaşımın mutfağı, duvarlar beyaz boyalı üstü gri yaldızlı. Şimdi yaldızlı boyalar var. Markasını unuttum şuan. Öyle çok sırıtmıyor ve şık duruyor. Annemin de salonu öyle meselâ. Çok hoş gözüküyor bence. Düşünebilirsin.
Mutfak masası olacaksa, onun rengi de önemli. Düşündüğün renkler varsa, onlar arasından seçim yapabiliriz. Böyle daha kolay olur. Arkadaşımın mutfağı, duvarlar beyaz boyalı üstü gri yaldızlı. Şimdi yaldızlı boyalar var. Markasını unuttum şuan. Öyle çok sırıtmıyor ve şık duruyor. Annemin de salonu öyle meselâ. Çok hoş gözüküyor bence. Düşünebilirsin.
C CeylinNaz Guru Kayıtlı Üye 16 Aralık 2006 122 42 298 Kütahya 16 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi CeylinNaz #3 Sagol cnm cok tessekkur ederim isdiridye ekru oyle renkler dusundum beyazla nasil olur bilemedim
mars34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 513 16 118 14 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi CeylinNaz #4 Mutfak dolaplarım akrilik beyaz duvarları dyo kartepe rengi yaptırdım.Güzel oldu. Tavsiye ederim.
Ladypurple *ümitli rüzgar* (alminAŞK) Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 2.453 1.415 198 36 17 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi CeylinNaz #5 msf2407 .!.: Mutfak masası olacaksa, onun rengi de önemli. Düşündüğün renkler varsa, onlar arasından seçim yapabiliriz. Böyle daha kolay olur. Arkadaşımın mutfağı, duvarlar beyaz boyalı üstü gri yaldızlı. Şimdi yaldızlı boyalar var. Markasını unuttum şuan. Öyle çok sırıtmıyor ve şık duruyor. Annemin de salonu öyle meselâ. Çok hoş gözüküyor bence. Düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dolap ve fayansa rengim tarif ettiğiniz gibi benim de fikir olsun :))
msf2407 .!.: Mutfak masası olacaksa, onun rengi de önemli. Düşündüğün renkler varsa, onlar arasından seçim yapabiliriz. Böyle daha kolay olur. Arkadaşımın mutfağı, duvarlar beyaz boyalı üstü gri yaldızlı. Şimdi yaldızlı boyalar var. Markasını unuttum şuan. Öyle çok sırıtmıyor ve şık duruyor. Annemin de salonu öyle meselâ. Çok hoş gözüküyor bence. Düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dolap ve fayansa rengim tarif ettiğiniz gibi benim de fikir olsun :))