- Konu Sahibi Miss.BonJovi
-
Arkadaşlar öncelikle herkesden çok özür diliyorum sınavlarımdan bazı nedenlerden dolayı giremedim uzun bir süre. -__-
Şimdi yazılan cevaplar tek tek okudum.Herkese tek tek cevap vermem çok zor.Çünkü birsürü şey yazılmış.=D Bir genelleme yapacağım umarım cevaplarım yeterli olur herkes için ^___^
*Cildi kurutuyor demiş bazılarımız.Evet bazı kişilerde kurutuyor olabilir bunun için herhangi bir nemlendirici krem kullanabilirsiniz.Her sabun cildi kurutur zaten =)
*Tüylenme yaptı diyenler olmuş.Bunu görünce şaşırdım ben ve birçok tanıdığım kullanıyor fakat hiç böyle bir sorunla karşılan olmadı.Aklıma şu geldi acaba yılan yağını mı alıp kullandı bu arkadaşlar.Yılan yağı saç çoğaltmak içindir.Benim dediğim yılan yağı sabunu.Gerçi yılan yağı alıp yüzünüze sürseniz bile tüylenme yinede yapmaz.Yüzümüzde saç kökü yoktur çünkü =)
*Benlerim var kullanabilir miyim diyenler olmuş.Benlere bir zararı yok bunun benimde yüzüm var hiçbirşey olmadı ne büyüttü ne küçülttü benler doğal halinde kalıyor :)
*Orjinal kutusunu soranlar olmuş.Valensey yazısı parlak oluyor.Kutunun iç tarafında bir sürü valensey yazıyor.Ve sabunun rengi asla beyaz olmamalı.Hafif sarımsı gibi bir renk.Yarın size resmini çekip koymayı deneyeceğim.Umarım işinize yarar.
Tekrardan geç cevalparım için kusura bakmayın herkesden özür diliyorum >.<
İyi geceler herkese! ^__________^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?