Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar öncelikle herkesden çok özür diliyorum sınavlarımdan bazı nedenlerden dolayı giremedim uzun bir süre. -__-
Şimdi yazılan cevaplar tek tek okudum.Herkese tek tek cevap vermem çok zor.Çünkü birsürü şey yazılmış.=D Bir genelleme yapacağım umarım cevaplarım yeterli olur herkes için ^___^

*Cildi kurutuyor demiş bazılarımız.Evet bazı kişilerde kurutuyor olabilir bunun için herhangi bir nemlendirici krem kullanabilirsiniz.Her sabun cildi kurutur zaten =)

*Tüylenme yaptı diyenler olmuş.Bunu görünce şaşırdım ben ve birçok tanıdığım kullanıyor fakat hiç böyle bir sorunla karşılan olmadı.Aklıma şu geldi acaba yılan yağını mı alıp kullandı bu arkadaşlar.Yılan yağı saç çoğaltmak içindir.Benim dediğim yılan yağı sabunu.Gerçi yılan yağı alıp yüzünüze sürseniz bile tüylenme yinede yapmaz.Yüzümüzde saç kökü yoktur çünkü =)

*Benlerim var kullanabilir miyim diyenler olmuş.Benlere bir zararı yok bunun benimde yüzüm var hiçbirşey olmadı ne büyüttü ne küçülttü benler doğal halinde kalıyor :)

*Orjinal kutusunu soranlar olmuş.Valensey yazısı parlak oluyor.Kutunun iç tarafında bir sürü valensey yazıyor.Ve sabunun rengi asla beyaz olmamalı.Hafif sarımsı gibi bir renk.Yarın size resmini çekip koymayı deneyeceğim.Umarım işinize yarar.


Tekrardan geç cevalparım için kusura bakmayın herkesden özür diliyorum >.<
ıyi geceler herkese! ^__________^
 
ya ben bi arkdşıma söledim alsın die aktarlara sormuş yok öle bi sabun demiş diğer aktarlarada gidememiş çok yağmur yağıyomuş bnde eczaneye gidiym bakıym dedim çünkü burda okudum eczanede olur falanda demişlerdi gittim arkdşımla eczanenin sahibi yoktu bşka biri bakıodu yerine baktım yılan yağı sabunu yok dedi sahibini arym soryımm dedi o ararken bizde baktık sebamedin sabunu vardı imexin vardı yosun sabunu falan vardı işte aradı kadın öle bi sabun yok demiş sonra telefonu bana verdi kadın bana yılan yağnı anltmaya başladı yılan yağı söle böle yaparsın saçına sürersin die bnde yok ben saç için demiorum yüz için sabunu varmışş dedim oda yok öle bişey sakın sürme yzüne öle şeleri dedi bnde nettn gördüm varmış dedim kadın direk lafımı kesti sakın sakın internetten falan duyduğun şelri sürme bak sen beni dinle dedi bnde tmm dedim bizde sebamti aldık öle ama yinede diğer aktarlara bakıcam tabi bn bide bodrumda oturuorum acaba burda yokmudur ne blm kimsenn haberi yok benim yüzmde öle sivilce yok bi kaç tane çıkıo lekede yok normal bi beyazlıkta ama biraz daa beyaz olsun istiorumm ondan acaba snrdan bişey olurmu senin şimdi nasıl bide beyazlık geçici deil demi cvp yazarsan sevinirmmm misss bonjoviii =)
 
bencede denemek lazım kaydirigubbakcemile
baska deneyenler varsa anlatsın işe yarıyomu
 
ben bugün akşam gördüm yazıyı hemen gidip aldık ilk girdiğim aktarda yoktu hatta sakın kullanmayın kıllanma yapar dedi ikinci aktarda vardı tarif edilen gibi aynı o aktarda yanlış anlamayında sizin botoksa ihtiyacınız yokki dedi bu kırışıklar için dedi bende cildi düzeltiyomuş sivilceler vs. içinmiş dedim ve aldım tabi bide aktar bana enginar hapı verdi cildi bu mükemmel yapar dedi öncede duymuştum zaten onuda aldım akşam akşam paralar gitti yaw hapı yemekle aldım banyoda yüzümü yıkadım sabunla duruladıktan sonra göz kapaklarımın alın kısmımın bi garip olduğunu hissettim hemen aynaya baktım hafif ce botoks yaptı aktar haklıymış korktum biraz ama şuanda normal kurulukta yapmadı halbuki benim cildim karma sivilceler pullanmalar çok olur bunda olmadı bakalım devam edeceğim
 
ben bu sabunu bulamıyorum
gittiğim aktar valensey i aradı ve artık üretilmediğini söylemişler kendisine
müşteriniz kullanmasın tavsiye de etmesin,piyasada sahteleri var,biz artık üretmiyoruz demiş
aktar da bana iletti bunu
üsüldüm yahu :a015:
 
ArkadaŞım alınma ama
her duyduĞunuza ınanmayın kızlar
arkadaŞ yalan sÖylÜyor demıyorum ama ınanmayın
karınca yumurtası yaĞı kılları geÇırıyo dedıler fecı alerjı oldum parasıda cabası
ÜtÜnÜn suyuna yumuŞatıcı koy dedıler ÇamaŞırlar gÜzel kokarmıŞ yepyenı ÜtÜm yandı ve daha bıÇok Şey duyup yaptım baŞıma ıŞ aÇıldı yanı bırıne ıyı gelen ÖbÜrÜne gelmeyebılır unutmayın bunu

dedıĞım gıbı konuyu aÇan arkadaŞı suÇlamıyorum sadece tavsıyem bu benım
 
ya tamam haklısın ama sonuçta her cilt tipi farklıdır sana i gelir bana gelmez yani karınca yumurtasını ben kullanıorum şuan annemde kullanıoo etkisini gerçkten gösterio yani ama karınca yumurtası kremi ii gelmiosa istersen bide yağnı dene aktarlarda var bide sen yağnımı kullandım kreminimi
 
Konuyu açtığım mesajı öncelikle iyi okumanızı tavsiye ediyorum.Kendim denedim ve sonuçlarını gördüm bunu yazdım ilk mesajımda.Herkes kesin kullansın gibi birşeyler demedim =) Belki başka kullananlarda bilenlerde vardır dedim herkes de işe yarayıp yaramadğını merak ettim ve konuyu açtım.Ayrıca ben zaten size valenseyin kendi sitesinde yazanları da kopyaladım ilk sayfalarda isteyenlere sitenin adresini de verebilirim yani ben bunları kendim uydurup buraya yazmadım.Zaten bu konuyu buraya açmadan da çok araştırmıştım sırf bu sitedekiler için.Çünkü sitede binlerce üye var hemde her yaştan kimseye yanlış bilgi vermek istemem.Burdan birine birşey olursa bunun vebali bana aittir ki bende asla böyle birşeyin altına girmek istemem.Ben bende işe yaradığını yazdım faydasını gördüğüm içinde sizlerle paylaşmak istedim sizlerde faydasını görün istedim.Bu sadece bir sabun.ıçinde de insana zarar verecek bir madde içermiyor.Yenilmiyor içilmiyor ölümcül bir madde yok kısaca :)

Size birşey demiyorum haklsınız bende dahil herkes herşeye inanmamalı".Bana inanın ben doğru söylüyorum alın deneyin kesin" gibi birşey de demiyorum isteyen varsa deneyebilir umarım da faydasını görür.

Ve şu yüzde kıllanma yapar saç içinmiş diyenlere de şunu demek istiyorum.Bizim yüzümüzde saç kökleri yoktur arkadaşlar.Tüy ile saç aynı değildir.Benim kaç kez kastettiğim yılan yağı SABUNU.Yağı da var o da saç içindir.

Yeterince gerekli bilgileri verdiğimi düşünüyorum =]
Geç cevabım için kusura bakmayın pek sık giremiyorum işlerim olduğundan dolayı.Herkese iyi geceler iyi haftasonları :)
 

yılan yağı sabunu hakkında fikrim yok. ancak şu yazdığın ve benim kırmızıyla işaretlediğim yerde verdiğin bilgi tamamen yanlış. ortalama insan vücudunda 6 milyon tüy vardır ve bütün insanların (kadın erkek) yüzü tüylerle kaplıdır. kadınlarda güçsüz olduğu için gözükmez o ayrı, ancak hormonal dengesizlik varsa belirgin hale gelir.

saçı besleyen tüyü de besler. bundan mütevellit saç serumlarını kullanırken uzmanlar özellikle uyarır, saçı yıkarken serumlu suyun sırtınızdan akmamasına özen gösterin diye.

yağların da bu tüyleri güçlendirme özelliği vardır. sabun konusunda bişey diyemem.

emin olduğum bir konu olduğu için düzeltmek istedim.
 
yanlış olduğunu varsayalım o halde yüzümüzdeki tüylerinde saç gibi her ay uzaması lazımdı hatta omzumuzu bile geçmesi lazımdı.Fakat yüzde ki tüyler hep aynı uzunlukta kalır uzamazlar daha fazla, çünkü kafa derimizdekiyle saç kökleri ile aynı yapıya sahip değillerdir.Zaten bu bahsettiğim sabunda da öyle bir özellik yok.Tekrardan dediğim gibi merak edenler valenseyin kendi sitesinden bakabilir ve isteyen deneyebilir =)
 
ya bişey sorucam yine k.b ben ama gittim aktarlara yılan yağı sabunu var dedilerr baktım ama valensey deill üzerinde hep yabancı bişiler yazıo yani valenseyy deil ama kutusunun iç kısmndaa marknn adı yazıodu marksıda ne tamm olark anlmş deilim touch me gibi bişeyy ama bnde 7 ye aldım bilmiorum sahtesimi napym bilemdm kullandm heralde bişey yapmaz
 
valensey in sitesinde yılanyağı sabunu diye bişey göremedim ben şampuanı var sadece
 
arkadaşlar mrb bende dün akşam bulduğum sabun ve kremden bahsetmek istedim :dance: miss.bonjovinn bahsettiği yılan yağı sabununu ararken aktardaki bayanın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu ve arap kızı die bir krem aldım kullanmadan önce nette kısa bir araştrma yaptm ve kullananlrn memnun olduğunu okudum sonra ilk iş sabunla güzelce yüzümü yıkdım 1 dk kadar beklettm köpükleri emmesi için duruladktn sonra arap kızı kreminide sivilce ve siyah noktalara sürdüm daha 2 kere kullunmama rağmn cildimin parladğnı fark edebilyrm :sm_cool: ilerlyen günlerde sivilce izlernn akibetinide paylaıım bu arada benm yüzümde siilce siyah nokta kızarıklık ve sivilce izleri var. sabunn fiyatı 3.00 arp kızınn ise 2.5 ben aktardn aldım bilgilerinize zemuszemus
 
arkadaşlar bu sabunun fiyatı ne kadar ve her aktarda bulunuyor mu ayrıca bnm cildim aşırı hassas ve karma ben de kullanabilir miyim hassas ciltliler tawsiye ediyor musunuz?
 
arkadaşlarım ben netten araştırdım ürünün fiyatı 10 lira nette akratlardad 10-11 felandır kesinlikle alırken kutunun üstünde valensey yazısı ve resim var ben bu akşam ugruycam aktara bence alan arkadaşlarla aynı gün başlayıp 2 hafta kullandıktan sonra sonuçları yazalım olmazmı sizce
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…