- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi Miss.BonJovi
-
İsteyenler nette araştırabilir Valensey Yılan Yağı Sabunu:hihoyyyt
"%100 Doğal ve Fransız malı olan bu sabun ile pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız. Snake Soap içerdiği bitkisel yağlar ve vitaminler sayesinde cildinizi temizler, kırışık oluşumunu engeller ve cildinizi besler. Snake soap leke, kırışıklık, çil ve sivilce gibi cilt sorunlarına iyi gelir. İçinde bulunan AHA fo_rmülü ile Cildi içeriden beyazlatırken E vitamini ile cildinizi besler."
Snake soap bilimsel olarak analiz edilmiş olup cilt uzmanları tarafından da onaylanmıştır.
Yılan Yağı Sabunu;
CİLDİ TEMİZLER
CİLDİ BESLER
ÇİL SİVİLCE GİBİ CİLT SORUNLARINI İYİLEŞTİRİR
PÜRÜZSÜZ SAĞLIKLI PARLAK BİR CİLT SUNAR
YAŞLANMAYI GECİKTİRİR KIRIŞIKLARI ÖNLER
CİLDİ BEYAZLATIR
Yılan Yağı Sabunu Kullanımı:
Banyo, duş esnasında veya günlük kullanımda ıslak yüzeye uygulayınız. Sabah akşam düzenli olarak kullanılmaya uygundur.
Kısa süre sonra cildinizdeki değişime inanamayacaksınız.
alıntıdır =))
valensey yılan yağı sabununu izmir kemeraltında sormadığım aktar kalmadı arkadaşlar bu sabun dışarıdan geliyormuş aktarların sölediğine göre şimdi ise bu sabunu göndermiyorlarmış. bende nete pek güvenemedim ve bir aktarın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu aldım şimdilik güzel gidiyor ama bunun yanında arap kızı die bi krem aldım onuda kullanıyroum benimde cildim hassas, siyah nokta sivilce kızarıklık ve üstüne sivilce izlerimde var benim şimdilk bu sabun ii gibi deneyin derim opuyorumnanaktan
valensey yılan yağı sabununu izmir kemeraltında sormadığım aktar kalmadı arkadaşlar bu sabun dışarıdan geliyormuş aktarların sölediğine göre şimdi ise bu sabunu göndermiyorlarmış. bende nete pek güvenemedim ve bir aktarın tavsiyesiyle ardıç katranı sabunu aldım şimdilik güzel gidiyor ama bunun yanında arap kızı die bi krem aldım onuda kullanıyroum benimde cildim hassas, siyah nokta sivilce kızarıklık ve üstüne sivilce izlerimde var benim şimdilk bu sabun ii gibi deneyin derim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?