Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
akm de arayıpta bulamadığınız bütün bitkisel ürünler var sabunlarda dahil ben bugün yılan yağı sabunu aldım ama daha kullanmadım inşallah işe yarar saçları çok hızlı bi biçimde uzattığını söledi aldığım adam bakalım uzayacak mı

Fade out kremini uzun süre kullandım, çillerimde baya bir azalma oldu.. Her gören de yüzümde fondoten var sanıyordu hatta,,, yanlız krem hemen öyle etkisini göstermiyor, sabırlı olmak gerekiyor.. Kremi kullanmayı bıraktım. Çünkü yüzüme kimyasal maddeler ya da ne bileyim kremler sabunlar ilaçlar vs vs sürmeye korkuyorum... Yararı olduğu kadar da zararı olacağı düşüncesi var beynimin içinde bir yerlerde..
Dün de bu sitede gezinirken yılan sabunu diye okudum, şansıma da bugün karşıma çıktı,aldım bir tane 5 liraya.. Üzerinde thalia yılan sabunu yazıyor, turuncumsu bir rengi var.. Yanlız ten rengim zaten çok aşırı beyaz, şimdi de bu yorumları okuyunca yine korktum :) fondetenlerin en açık rengi bile yüzümde koyu duruyor,, yanlız şöyle de bir problemim var ki, yüzümde hem sivilceler var, burun kısmımda siyah noktalarım var ve de çil problemim var... kışın o kadar problem olmuyor ama yazın güneşten kaçmak için 9 takla atıyorum, çoğaltıyor :) Fondoten de kullanmak istemiyorum ama neredeyse bağımlı oldum.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

ne sabun muş bizm burda hiçbir aktarın haberi bile yok yılanyağının sabunu olduğundan X) araştırmalara devam , umarım işe yarar :/ ama bi sorum var teni beyazlaştırıyor ya kaltuk latında fln tüy altıdktan sonra kahverengi lekeler kalıyor vajinadada o bölgeleride beyazlatırmı acaba ???

valensey yılan yağı sabunu yazıp 2. sıteye girın sifamarket diye bir yer orda 10 tl bn ordan sipariş vermyi dşnüorum hem kpıda ödeme de vr kredi krtına grek yk isyetm bkablir

yanlız 10 liralık sabun na 23 tl masraf çıkarmışlar kargoyla bilikte ve kapıda ödeme kolaylığının da masrafı var..

ya yılan yağı sabununu aldım valla sivilcem arttı 1 kere kullandım korktum daha da kullanmadım her cile yaramıyor be anam bana bir dove dokunmadı yani ne bişey verdi ne bişey aldı.birde kayısılı sabun

işe yarayan yada yarayacak her ürün önce içerdekini kusturur sonra dışarı çıkan kusulanları silmeye başlar..bunu bilmeniz lazım..bence kullanmaya devam edin

adam eve diye bir yer tavsiye edicem şişlide ben çok memnun kaldım arkadaşlarımı götürdüm onlarda çok memnun, kullandıkları kremler çok kaliteli hizmet çok kaliteli araştırın arayın danışın diyorum

Bayanlar ben cildim için bugün aldım ama malese saç için olanını vermiş aktar
Yılan yağlı sabun yazıyor üzerinde
Zeytinyağı ve yılan yağı varmış içerisinde
''Essentia sabun'' markasıda

valanseyi bilemem ama thalia yılan sabunu almışdım memnun kaldım yüzümede saçımada uyguladım kuruma yapmadı gözenekleri açdığını hissettim böyle rüzgar esiyomuş gibi siyah nokta temizliyor kesinlikle bu sabun herkes bu konu hakkında yılanında yağı sabunu olurmu diyorsanız kaçınmayın o yüzden talep görmemiş bu ürünler adı yılan diye ama kullancıları gizli tutuyor sırrını çünkü etkili sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…