Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Teşekkürler rüzgar :enbuyukkk:

Demoniac cnm benim geçen sene yüzümde özellikle yanak bölgemde çok sivilcelerim çıkıyodu ve iz kalıyodu haftada bi bunu yapıyosun, ama bundan çok ben yüzümü sivilce ile yatmadan önce sildim , gece de yıkamadan yattım, cildimin yağlı olduğunu hissettiğim an limon sürdüm:)
ve inan bana yüzümdeki yağ oranı azalınca yüzümdeki sivilcelerde azaldı ve lekelerin görünümünde de baya bi azalma oldu. Ben bu buharı senin de söylediğin gibi yaparak siyah noktalar için yaptım , ben faydasını gördüm.
Şimdi cildin nasıl diye sor bu ara abur cubur derken gene çıktı ve yeniden başladım:):teytey:

ben de bu sabundan alamak istiyorum karşıyakadan ahngi aktardan aldığını söyleyebilir misin acaba ?kaydirigubbakcemile5

ya fisne meraba sanırım ankarada oturuyormuşsun eğer zahmet olmazsa bu sabunu ankaradaki hangi aktardan temin ettiğini sorabilir miyim?yerimseniben

Ne kadar az katkı o kadar iyi..bende deneyeceğim.Siyah noktalar için...Şu gözeneklerede bir çözüm bulsak yahu...Kocaelnde vardır umarım..

Teşekkürler paylaşım için

ben de annem için cilt beyazlatan bir şeyler arıyordum uygun fiyatlı. koruyucu sürmesine rağmen amele yanığı olmuş. normalde ikimiz de çok beyaz tenliyiz. onu birkaç gün denek olarak kullanayım ben de kullanırım bakalım. benim yüzüm de güneşten koyulaştı siyah noktam falan da var. inşallah bi etkisi olur.
bana istanbuldan bir şey getir internetten peeling bak bana krem al diyip duruyor.
aktara gidip sorayım bugün. inşallah bulabilirim. istanbuldaki hatunlar nerden kaç paraya aldınız söyleyin bakalım

ya yılan yağı sabununu aldım valla sivilcem arttı 1 kere kullandım korktum daha da kullanmadım her cile yaramıyor be anam bana bir dove dokunmadı yani ne bişey verdi ne bişey aldı.birde kayısılı sabun

valensey yılan yağı sabunu yazıp 2. sıteye girın sifamarket diye bir yer orda 10 tl bn ordan sipariş vermyi dşnüorum hem kpıda ödeme de vr kredi krtına grek yk isyetm bkablir

sevgi kapıda ödemek iyi fikir benim içinde.ama kargoyla 17 yi bulmasın 5 liralık sabun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…