E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Miss.BonJovi
-
kıss Miss.BonJovi kıss sen ne olasın ne olmayasın sen henüz bizi aydınlatmadın ya sana en büyük beduam öyle bi güzelleşesin ki güzelliğinden kimse bakmaya kıyamasın :)
bnde bu konuya hemencecik bişeler yaziim dedim.. cunku bu sabunu bnde 2 haftadır falan kullanıorum.. aslında bn aktarlardan almıştım oraya gitiğimde tesadüfen gordumm kutusunda bi kızın resmi vardı lekeleri giderıo öncesı sorası die bişedi ve baya hosuma gttii fiyatı 4bucuk lira hatta bide ballı sabun var oda bööle bal petegı şeklinde onuda aldım oda cildi pürüssüsleştirıoomuşş onu pek kullanmadımmm ama yılan yağı sabununu kullandım ve hala kullanıorum bnde siwilce felan yoktuu sıyah noktalar ıcın bidee cildim daa küselleşsin die kullnmaya başladım (buarada bn hep dove kullanıodum) ve hemencecık etkisini goruosunuz yanii bn kullandmm sahıden lekeler sıyah noktalar falan gecıoo.. ve bn o sabunun ardından akşamları expıgment kremde kullanıorum.. ama biri bunları bööle kullan dedı dıe yapmadım sabunu tamamen tesadufen aldım kullandm.. expıgmentıde burda kullananlar varmış cıldı beyaslatıo die kullanıorum suan cok fasla etkisini görmesemde umarım görürüm.. sorularınısıda zewkle cwplarım...=)
Sabunn cildini kurutmadımı peki.... Kaç aydır kullandın bide o lazım bize...çünkü bazı sabunlar 2-3 haftayı geçince sivilce yapıyor...cildin ph dengesini bozuyor çünkü...
cildin karma olması farketmiyor zaten aktardan alırsanız sorarsınız yine daha fazla bilgi verirler cildinize de bakar =) Denemenizde fayda var hiçbir yan etkisi yok :1rolleyes: Umarım hepinizde işe yarar ve sonuçları paylaşırsınız ^___________^benimde cildim karma acaba yararmı işe?
Rica ederim umarım sende olumlu sonuç alıp mutlu olursun hihoyyytAYYYYYYY çoook heycanlıyım ilk işim hemen en yakın aktardan soracam varsa hemen alıp başlayacam kimseye bişey söylemiyecem bakalım çevremdekiler farkedecekmi eğer ederlerse onlarada önerecem.çok saol miss.bonjovi ve sedans :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?