Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hemen sipariş ettim valla 2yıldır sivilce problemim war giderse çok çok dua edicem sana.... mis olmak istiyom mafoldumben

arkadaşlar bende yılan yağı sabununu dün aldım.bu gün daha üçüncü kullanışım.umarım bi işe yarar.bende eski beyazlığıma kavuşmuş olmak istiyorum.

mrb arkadaşlar bende aldım sabundan etkisini hissediyorm önceki aldığım hiç bişeye yaramıyodu yıkadıımda rengiimin açıldıını hissediyorm fair lovely de aldım o da etki ei yo gibi bir tonluk açılma var

kızlar ne kadar sürede etkisi başlıyor söyleyebilirmisinzzzz.bende hafiften beyazladığımı hissediyorum ama sanki yüzümdeki siyah noktalar azcık arttı gibi:S

kızlar iyi hoşta nerde bulunur bu sabun. marketlerde demişsiniz. ne tür marketler ben baktım hiç birinde yok. lütfen açıklayıcı bilgi rica ediyoruz.:bbo:

ben netten aldım zencefil aktar yazıodu telide vardı

cnm sende ne kadar surede etkisini gostermeye basladi.ben biraz daha beyazladim ama zaten benim ten rengimde çok koyu degildi çabuk etki eden bir seyler istiyorum aktarlarda kolaylikla bulabilecegim bisiler var mi krem gibi

kelin ilacı olsa başına sürermiş önce ::)) fair lovely fena değil bi haftadır ikisiyle sonuç fena değil memnunum yani devam

canım sabırla tek denen fair lovely öneriyorm farklı türleri var bi ciltteki yağıda emiyor amagerçekten fayfası var bi 3 ayda 3 ton açılır bence ben çalışmaya başladığm için pek süremiyorm yokoyu dene bi istersen. birde başka bi ürün var o çok etkili bişeye benzio ismini yaazarım

arkadaşlar bende aldım yılan yağı sabunu ve arap kızı kremi gerçekten cildim çok güzelleşti aynaya bakınca depresyona giriodum ama 3 gundur kullanıorum harıka tavsiye ederım

canım ne güzel bende kullanıyorum yılan yağı sabunu arkadaşlar senin rengin baya açılmış sen bu kadar beyaz değildin diyolar:))))arap kızı ise sivilcelerden kurtulmak için birebir ne zaman yüzümde çok aşırı sivilce olsa hemen sürüyorum sabahına iniyo nerdeyse

arkadaşlar bende yılan yağı sabunu kullanıyodum bıraktım beyazlatıyo da benim yanağım da bi kaç tane leke çıkarttı siz de olmadı mı

arkadaşlar beyazlatıo sabunda sanıldığı gibi benm cildimde kuruma olmadı aksine çok yumuşadı ve hassaslaştı kaş arası bölgemde bi iz vardı sivilce izi biraz kaşıyınca tekrar açıldı kocaman yarında bayram nasıl kapatacam bilmiyorum

Back
X