Lekeler, Çiller Beyaz,sivilcesiz ve siyah noktasız bir cilt için!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar bende aldım bu sabundan ve 3 gündür kullanıyorum cildi çok yumuşak ve pürüzsüz yapıyor.benim cildim kuru olduğu için hafif kurutuyor ama krem sürüyorum çok güzel oluyor.tavsiye ederim

gülendam merhaba.burdan yazıyorum sana.özel msj gönderemiyormuşum.ben sabunu netten sipariş verdim.sabunun zaten sahtesi yok.şampuanın ne yılan yağının sahtesi var.valensey yılan yağı sabunu yaz.zaten fiyatı 10 tl falan.benim aldığımda kapanya vardı.7 tl idi.şimdi bilmiyorum

canım sahtesi var ben aktardn aldım rengi beyazdı üüstünde valensey yazmıodu o hiç bişe yaramadı bu aldığım bej rengi kahve gibi bu iyi amam buda bence hem sç hemde yüz için o yüzden tüy yapabilir.asıl rengi sarıymış bence.valenseyin sitesinde resmi sitesinde bu sabun yok düşün artık

VALLA BEN BÜTÜN VÜCUDUMU YIKIYORM HER GÜN YIKANAMADIĞIM İÇİN NE ŞEYİM :dance::dance: NE ŞEYİM NEDE VÜCUDUM BEYAZLADI EN BÜYÜK KORKUM KILLI Bİ CANAVAR ADÖNMEM:dance:

yahu sahtesi orjinali kafam karıstı konuyu acan arkadas resmini dısından cekse koysa
koyduysada ben görmedim sayfa numarasını yazsa anlasak hangi sabunu alacagımızı..

ya arkadaşlar ben yılan yağı sabununu geçenlerde bir aktara sordum o haram olduğu için biz satmıyoruz dedi bu konuda bilgisi olan varmı beni aydınlatırmısınız

fatale nasılsın beyazlamam işi nası gidiyo ben sabundan memnunumda tüy yapıo sanki sendede varmı öyle bi durum

Aktardan 8 TL ye almıştım ben valenseyi. 20 gündür kullanıyorum , görebildiğim etkilerinden bahsediyim..Sabunun kokusu kötü :sinifsinif: ılk başlarda kurutmuyordu pek, ama son zamanlarda aşırı bir kuruma oluyor cildimde. Sabunla yüzümü yıkıyorum ve yüzüm gerilmekten acıyor, hemen nemlendiriyorum , yoksa durulmuyor...
Sivilce lekem var birkaç tane , onlar geçmedi ...
Beyazlatma etkisine gelince, evet bence gerçek ... Yıkar yıkamaz yüzümü bi kaldırıyorum bembeyaz ... Ya ben zaten açık tenliyim, buğdayım ama yine de bence bu sürede bir ton daha açıldı gibi .. Ya da tamamen psikolojik , bilemiyorum sositososito

ay kızlar boşverin bence bu sabunu bnde çok hevesle aradım ama bulamadım.sonrada korkmaya başladım kıl yumağına dönecek yüzüm diye.garnier kullanın bende tavsiye ediyorum çok güzel bir temizleyici düzenl kullanımdada pürüzsüz bir cilt de kavuşturuyor.

fatale nasılsın beyazlamam işi nası gidiyo ben sabundan memnunumda tüy yapıo sanki sendede varmı öyle bi durum

cnm walla ben memnunum halimden:)sabun bende tüylenme falan yapmadı ama şu aralar çok sık kullanamıyorum.birde ben shilibaonun maskelerine başladım inş eski beyaz ten rengime döncem yakın zamanda:))

cnm kuru cildi olan arkadaşlar daha da kurutuyo diye yazmışlar.benim cildim karma ama ben yinede kullanıyorum açıkçası bende bi kuruma yok ama ben sürekli nemlendirici kullanıyorum cnm

cnm walla ben memnunum halimden:)sabun bende tüylenme falan yapmadı ama şu aralar çok sık kullanamıyorum.birde ben shilibaonun maskelerine başladım inş eski beyaz ten rengime döncem yakın zamanda:))

cnm bu maskeler nerde bulunur fiyatı ne kadar anında mı renk açıyo tavsiye ediyomusun?

fatale sana bi ürün al bak rejuvi rejuvi türkiye yaz googleden bu da süper bi ürüne benzio bu arada ben bakıma başladım doktor yüzüme bişeler yapıyo lazer galiba:dance:

cnm walla hiç fiyatını sormadan aldım:S ama sitesinde 5tl yazıodu ilk kullanımda bembeyaz yapmıo ama şölede bi gerçek varki ben asla hiçbir şeyi düzenli yapamam ama baktığımda dahada beyazladığımı en azından botnumun rengine yakınlaştığını görebiliyorum cnm rejuviyede bakıcam birde fade out diye bir krem var o nasıl etkilimi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

bu arada maskeler güzel yüzüm yumuşacık oldu gerçi artık herşeyin doğalına döndüm resmen sadece tonik ve kremim neutregina oda medikal içerikli olduğu için vazgeçesim yok barbie cim benimde yüzümde bi kaç tane küçük ben var ve kullanıyorum ama senin cildin nasıl ki

Miss.Bomjovi sana sorum olcakti canim benimde cildim karma cabuk yaglaniyor gözenek problemi var biraz bide sivilce izleri var kirmizi kirmizi bu sabunun yarari olurmu canim ???

Back
X