Beyaz'a uyacak renk? Bir bakın lütfen ..

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar merhaba
6 Ay sonra nasipse düğünüm olacak evimiz için tadilata başlandı.
Evim Beyaz ağırlıklı olacak ama beyaz'ın yanında salonumda farklı bir renk daha azda olsa hakim olsun istiyorum, sizce beyaza hangi renk uyum sağlar?
Cıvıl cıvıl olmaktan hoşlanmam yani çok renkli bir renk istemiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgiler

sorun orda zaten yatak odam klasik kahverengi 5 senelik örtüsü bal rengi tülü bal rengi yolluğu kırmızılı bal rengi karışık.... iki kanat sık pileli perde yaptırmak ve tülünü birde başlığa duvar kağıdı yaptırıcam....işte bunları nasıl yaptırsam diyorum kahverengi takımı hangi renk açarr.. sanada kolay gelsin ..

Kahverengiyi beyaz açar canım.
Mobilya haricinde herşeyi değiştir bence.
Halı ve perdelerini.
Çünkü kahverengi zaten göz yorucu bir renk, o yüzden perde ve halılarını sade tercih etmelisin.

Açık turuncuya ne dersiniz veya acik pembe,uçuk tonlarda patlayan tonlarda degil

Ozgee_çok gu post: 36848077 .!.:
Açık pembe hoş durabilir canım.
Ama turkuaz şuan ağır absıyor gibi sen ne dersin güzel olur mu sence turkuaz?
Turkuaz zaten cok güzel bi renk çok yakisir beyaza:)

gümüş gride olabilirgerci turkuaza karar vermişsiniz ama

Eklentiler

• image.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 114
benimde mobilyalarım beyaz ve koltuklarımda beyaza kaçan bir renk,,(koltuklar country klasik tarz) koltuğun mobilya kısımları beyaz,,, ben yemek masanın sandalyelerini sıçan rengine ( gri ama koyu bir gri) kaplattım ve aynı kumaştan koltuğun üstüne kırlent yaptırdım,, ( bu arada koltuklar ile sandalyelerin kumaşı aynı cins) ve bir duvarı siyah ve koyu gri ağırlıklı ama altın rengi detayları olan duvar kağıdı ile kaplattım,,, mobilyalara da kendim pirinçden şık kulplar aldım,,, böylelikle duvar kağıdında ki sarılıkla , pirinç aynı havada oldu,,, anlattıklarımdan ağır bir salon gibi gelebilir ama değil çünkü perdeyi hiç abartmadım, uzun yere kadar bir perde ve altına stor yaptırdım,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…