Beyaz'a uyacak renk? Bir bakın lütfen ..

Pastel renklerden mavi veya pembe mavi birarada.Hatta sarı ve lila dahil tüm pastel renklerle karıştırılabilir.
Canlı renklerden çini mavisi ile beyazı çok yakıştırıyorum.

koyu ve canlı mor olabilir, somon-pudra rengi olabilir, turkuaz olabilir...

Eğer evinin bütün odalarında beyaz hakim olacaksa, aslında her odada farklı renkler kullanarak çok tatlı bir tarz yakalayabilirsin.

Turkuazı sevmişsin ama turkuaz ve beyaz çok soğuk bir görünüme neden olur. Çok renkli olmasını istemesen bile, sıcak bir görünüm vermelisin salona. Senin yerinde olsam, beyaz+ahşap tonları+yeşil kullanırım salonda. Mobilyalarını yine beyaz seçersin ama üst kısımlarını açık ahşap renklerinde seç bence. Beyaz leke tutabiliyor, lake olmadığında. Yeşil ve ahşap tonlarını az kullansan da beyazın soğukluğunu kırarsın.

Eğer illaki turkuaz olsun diyorsan, yanına 3. bir renk düşün derim.Turkuazın soğukluğu kıracak renkler yine açık kahve tonları olabilir. İstersen ahşap+turkuaz+beyaz, istersen gri+turkuaz+beyaz kullanabilirsin.

Ben bütün evi değil ama yatak odamın bütün mobilyaları beyaz olduğu için pudra pembeyle kombinledim perdeler halı felan çok hoş oldu gören herkes çok beğendiğini söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…