Beyin yanmasıı

aralikkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
16
1
1
34
Kızlar merhaba, ben eşimle daha bir kaç ay önce evlendim. Eşim çok varlıklı bir aileden geliyor. Evlilik hayatımız olmadı sadece nikah kıydık ve anlaşamadık. Anlaşmalı boşanmak istedi ben de kabul ettim fakat ne düzeltmek istedi ne de dava açtı. Ayrılık sebebimiz ise benim olmayan yeni hayata adapte olamamam ve kendisinin benden soğuması. Sizce dava açmama sebebi boşanma korkusu mu, barışmak istediğini söyleyerek beni geri çağırdı fakat sonrasında beni istemedi. Ne yapmalı?

İlk defa böyle bir şey duyuyorum davayı sen aç ve hiç uğraşma boşuna

Sizin dava açmanızı bekliyor olabilir. Eşinizin varlıklı bir aileden olmasınım konu ile alakasını da anlamadım.
Kendisi ayrılırken bana çok hakaret ettiği için ve varlıklarını düşünen bir aile olduğu için çekişmeli dava açmamdan, tazminat istememden korkup bana dön dediğini düşünüyorum, yoksa dön dediği kadın dönünce yok istemiyorum demesi oldukça değişik bir durum değil mi sizce de?

Kendisi ayrılırken bana çok hakaret ettiği için ve varlıklarını düşünen bir aile olduğu için çekişmeli dava açmamdan, tazminat istememden korkup bana dön dediğini düşünüyorum, yoksa dön dediği kadın dönünce yok istemiyorum demesi oldukça değişik bir durum değil mi sizce de?
Size bu kadar hakaret edip ayrılan bir adama neden döndünüz bence sorun bu kendinize hiç mi saygınız yok?

Sevmemiş. İstemiyor galiba sizi. Ailesinin zoruyla tekrar denemek istemiş , yapamamış. Biraz can yakıcı oldu ama böyle geldi bana.
Ailesi beni hiç aramadı. Şöyle ki ailesi ona da karışan insanlar değil bir kere arayıp sormazlar oğullarını. Sadece iş düşünürler. Denemedi ki, kesitirip attı. 15141 tane avukatları varken benden mi bekliyor davayı sizce peki?

İyi bi avukat bulun ve mesajları varsa sunun onurunuzla oynadığı için mahkemeye verin çekişmeli boşan mikroptan

Ailesinin mal varlığının sizin boşanma davanızla alakası yok. Babası isterse karun kadar zengin olsun adamın üzerinde birşey yoksa özellikle evlilikten sonra edinilen bir mal yoksa siz bunda hak sahibi olamazsınız. Tazminat ve nafaka maaşına bakarak verilir. Bu kadar kurnaz olan bir adamın üzerinde mal olduğunu, maaşının yüksek olduğunu sanmam. Kendisini asgari ücretli bile göstermiş olabilir. Söylediği gibi gerçekten yeni hayatınıza alışamadınız mı?

Boşanmak istememek için sebebi olabilir gibime geldiği için belirttim. Sanki onlarla para koparmak için evlenildi. Çünkü kendisi benim boşanmak istediğimi anlayınca geri dön dedi ve döndüğümde istemedi.

Ailesi beni hiç aramadı. Şöyle ki ailesi ona da karışan insanlar değil bir kere arayıp sormazlar oğullarını. Sadece iş düşünürler. Denemedi ki, kesitirip attı. 15141 tane avukatları varken benden mi bekliyor davayı sizce peki?
Bilemedim ki. Niye ayrilmistiniz peki.

Ailesinin mal varlığının sizin boşanma davanızla alakası yok. Babası isterse karun kadar zengin olsun adamın üzerinde birşey yoksa özellikle evlilikten sonra edinilen bir mal yoksa siz bunda hak sahibi olamazsınız. Tazminat ve nafaka maaşına bakarak verilir. Bu kadar kurnaz olan bir adamın üzerinde mal olduğunu, maaşının yüksek olduğunu sanmam. Kendisini asgari ücretli bile göstermiş olabilir. Söylediği gibi gerçekten yeni hayatınıza alışamadınız mı?
Kesinlikle doğru. Benden önce de sigortasını asgariden yatırıyorlarmış gördüm. Eşim olacak kişi son görüşmemizde kendi üzerine bir şey olmadığını bana defalarca söyledi. Zaten bunda gözüm olmadığını kendisini parası hariç sevmiş olduğumu nasıl göz ardı edebileceğini sordum fakat o durumu baya farklı anlamış durumda. Anlaşmaşı boşanmayı da kabul edip her şeyimi geri istememe rağmen göndermedi, boşanmak için bir hamle de yapmıyor.

Size bu kadar hakaret edip ayrılan bir adama neden döndünüz bence sorun bu kendinize hiç mi saygınız yok?
Bilirsiniz ki sinir anlarında iki taraf da hakaret eder tek taraflı değildi fakat onunki daha ağırdı. Sevmiyorum, istemiyorum gibi. Gelmem için ısrarlı olunca eve değil dışarıda görüşmeye gittim fakat tavrı ve fikirleri çok olumsuzdu.

Bilirsiniz ki sinir anlarında iki taraf da hakaret eder tek taraflı değildi fakat onunki daha ağırdı. Sevmiyorum, istemiyorum gibi. Gelmem için ısrarlı olunca eve değil dışarıda görüşmeye gittim fakat tavrı ve fikirleri çok olumsuzdu.
Daha çiçeği burnunda bi çift ilk tartışmada hakaret ediyorsa o iş olmaz. Zaten evlilik sinir anında bile hakareti kaldırmaz. Tecrübe ile sabit.

Kesinlikle doğru. Benden önce de sigortasını asgariden yatırıyorlarmış gördüm. Eşim olacak kişi son görüşmemizde kendi üzerine bir şey olmadığını bana defalarca söyledi. Zaten bunda gözüm olmadığını kendisini parası hariç sevmiş olduğumu nasıl göz ardı edebileceğini sordum fakat o durumu baya farklı anlamış durumda. Anlaşmaşı boşanmayı da kabul edip her şeyimi geri istememe rağmen göndermedi, boşanmak için bir hamle de yapmıyor.
Kendisiyle para için evlendiğini düşünüyor gibi geldi. Bunu düşündürecek bir hareketin oldu mu acaba? Ya da yanlış mı anladı? Bence son bir kez düzgünce konuşun, boşanma davasını kimin açacağına karar verin. Bana göre sana hakaret eden, seni değersiz görüp aşağılayan insanla evliliği sürdürmemelisin. Canım cicim aylarında bunu yapan ileride neler yapar kim bilir. Dava açmak istiyorsan aç davayı gitsin, süründürmek istiyorsan anlaşmalıya yanaşma.

Back
X