Ben de rahat olmayan bir hayattan gelmemiştim ve evlenince birden boşluğa düştüm ne ev ne iş ne de düğünüm olmadı. Dolayısıyla depresyona girdim. O da bu depresyonu kaldıramadı.Bilemedim ki. Niye ayrilmistiniz peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de rahat olmayan bir hayattan gelmemiştim ve evlenince birden boşluğa düştüm ne ev ne iş ne de düğünüm olmadı. Dolayısıyla depresyona girdim. O da bu depresyonu kaldıramadı.Bilemedim ki. Niye ayrilmistiniz peki.
Kendisi bana değil genel tüm insanlara güvenmiyor, whatsapptan özel şeylerini bile paylaşmaz. Ben de parası olmayan, çalışmayan bir kadın değilim ki parası için evleneyim. Halbuki alacağım bir şey de yok ona rağmen para koparırım diye mi barışalım dedi sonra istemedi onu anlamıyorum. Anlaşmalı boşanalım kabul ettiğimi söyledim hala aksiyon almıyor. Anlamadığım nokta bu.Kendisiyle para için evlendiğini düşünüyor gibi geldi. Bunu düşündürecek bir hareketin oldu mu acaba? Ya da yanlış mı anladı? Bence son bir kez düzgünce konuşun, boşanma davasını kimin açacağına karar verin. Bana göre sana hakaret eden, seni değersiz görüp aşağılayan insanla evliliği sürdürmemelisin. Canım cicim aylarında bunu yapan ileride neler yapar kim bilir. Dava açmak istiyorsan aç davayı gitsin, süründürmek istiyorsan anlaşmalıya yanaşma.
Yeni hayata alışacak zamanım olmadı. Ev yoktu bir süre kayınvalide evinde kaldım ki onca varlıklarına rağmen bir ev bile tutmadılar. İşimden ayrılmıştım eşim sabahın köründe işe giderken ben dağılan hayatımı düşünüyordumAilesinin mal varlığının sizin boşanma davanızla alakası yok. Babası isterse karun kadar zengin olsun adamın üzerinde birşey yoksa özellikle evlilikten sonra edinilen bir mal yoksa siz bunda hak sahibi olamazsınız. Tazminat ve nafaka maaşına bakarak verilir. Bu kadar kurnaz olan bir adamın üzerinde mal olduğunu, maaşının yüksek olduğunu sanmam. Kendisini asgari ücretli bile göstermiş olabilir. Söylediği gibi gerçekten yeni hayatınıza alışamadınız mı?
1 yıl dolmadan da kılıfına uydurularak 2şer tanıkla dava açılabiliyor, avukatı ona eşin seninle anlaşsa da 1 yıl dolmadan çekişmeliye döndürebilir canı isterse demiş olabilir, ki onda da alabileceğim bir şey olmadığını bildiği halde aksiyon yokAdamın sizden kaçırarak bir malı olduğunu sanmıyorum. Hepsi anne babasının üzerinedir.. canı şu an dava açmak ıstemiyor olabilir. Zaten anlaşmalı siz kabul etseniz bile bir yıl dolmadan açılmıyor diye biliyorum anlaşmalı. Bir yılın dolmasını bekliyordur belki. Avukatı bekle demiştir. 1500 tane avukatı varmış sonuçta. Vardır bir bildiği siz çok takılıp düsünmeyin.
Açılabiliyor iki taraf da anlaştığı taktirde çekişmeli adı altında olsa da tek celsede bitiyor.Evlilik 1 yili doldurmadan anlasmali bosanma davasi acilamiyor. Sadece cekismeli acilabiliyor. Bu nedenle dava açmamistir.
Eee çekişmeli uğraşmak istemiyordur. Ne demenizi bekliyorsunuz ki? Boşanmak ıstemiyor sizi oyalıyor iki aya döner dememimizi mı? Belki de öyledir. Ama bana pek öyle gelmedi.bilemem.1 yıl dolmadan da kılıfına uydurularak 2şer tanıkla dava açılabiliyor, avukatı ona eşin seninle anlaşsa da 1 yıl dolmadan çekişmeliye döndürebilir canı isterse demiş olabilir, ki onda da alabileceğim bir şey olmadığını bildiği halde aksiyon yok
Hay allah bu neyin öfkesi, sakin olun bir şey beklemiyorum sizden :))Eee çekişmeli uğraşmak istemiyordur. Ne demenizi bekliyorsunuz ki? Boşanmak ıstemiyor sizi oyalıyor iki aya döner dememimizi mı? Belki de öyledir. Ama bana pek öyle gelmedi.bilemem.
Çekişmeli dava aç avukatina danış ne alabilirsen alKızlar merhaba, ben eşimle daha bir kaç ay önce evlendim. Eşim çok varlıklı bir aileden geliyor. Evlilik hayatımız olmadı sadece nikah kıydık ve anlaşamadık. Anlaşmalı boşanmak istedi ben de kabul ettim fakat ne düzeltmek istedi ne de dava açtı. Ayrılık sebebimiz ise benim olmayan yeni hayata adapte olamamam ve kendisinin benden soğuması. Sizce dava açmama sebebi boşanma korkusu mu, barışmak istediğini söyleyerek beni geri çağırdı fakat sonrasında beni istemedi. Ne yapmalı?
Aaaa bunlar baya zenginler avukat sayisina bak ayyy bakanmi buldun basbakanin oglunumu bilmiuorm onlarda bekar kim vardi evlendin bu zenginmis bacimAilesi beni hiç aramadı. Şöyle ki ailesi ona da karışan insanlar değil bir kere arayıp sormazlar oğullarını. Sadece iş düşünürler. Denemedi ki, kesitirip attı. 15141 tane avukatları varken benden mi bekliyor davayı sizce peki?
boşanmak için bir hamle de yapmıyor.
Cekismeli aciliyor dedim zaten. Ama cekismeli bosanirsaniz 1 yil suresince manevi tazminat talebin olabiliyor diye biliyorum. Acik kapi birakmak istemiyor olabilir.Açılabiliyor iki taraf da anlaştığı taktirde çekişmeli adı altında olsa da tek celsede bitiyor.
Ne paraymış gerçekten tek terdi 2 kuruş vermemek. Henüz 1 yıl dolmasına epey zaman var. Peki corona sebepli davalar erteleniyor diyorlar, bu konuda bilginiz var mı şu an açılsa tahmini ne zaman mahkeme olur?Cekismeli aciliyor dedim zaten. Ama cekismeli bosanirsaniz 1 yil suresince manevi tazminat talebin olabiliyor diye biliyorum. Acik kapi birakmak istemiyor olabilir.