Beylikdüzü kolan hastanesinde Mehmet Alicik e giden var mı acaba normal doğum yaptırıyor mu ?

Beylikdüzü kolan hastanesi Mehmet Alicik e giden var mı

• .

OY: 2 50,0%
  • .

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

Alkemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
90
21
38
Beylikdüzü kolan hastanesinde Mehmet Alicik nasıl normal doğum yaptırıyor mu acaba

Kimse yazmamış yazmak istedim mehmet alicige gidiyorum çok memnunum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ama normal doğum yaptiriyormu bilmiyorum siz ogrenebildinizmi

Kimse yazmamış yazmak istedim mehmet alicige gidiyorum çok memnunum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ama normal doğum yaptiriyormu bilmiyorum siz ogrenebildinizmi
Ben de öğrenemedim maalesef ben de memnunum ama birinden duysam rahatlayacağım

Yok hayır altan bey bize bayaaaa bi pahalı geldi mehmet bey onu önerdi ama butcemizi aştı özel güngören hastanesine gttik çokta memnun kaldık 175 TL ve yüzünü gormek için doktor tam uç saat uğraştı çikolata ye gel yuru gel diye diye :)) biz 20 haftalıkken gtmistik pişman oldum keşke bende 24 haftada gtseydim

Hala. Mehmet beye devam ediyormusun canim doğum ne zaman birde hastane bebeği yikiyormu kıyafet bizmi veriyoruz ogrendinmi hiç bunları

Hala. Mehmet beye devam ediyormusun canim doğum ne zaman birde hastane bebeği yikiyormu kıyafet bizmi veriyoruz ogrendinmi hiç bunları
Evet devam ediyorum memnunum da tahmini normal olursa 9 nisan görünüyor sizin ne Zaman valla bilmiyorum öğrenmedim ama kıyafetleri biz veririz bence doğumdan sonra da her yerde yıkanıyor Bebek diye biliyorum

Evet devam ediyorum memnunum da tahmini normal olursa 9 nisan görünüyor sizin ne Zaman valla bilmiyorum öğrenmedim ama kıyafetleri biz veririz bence doğumdan sonra da her yerde yıkanıyor Bebek diye biliyorum
Aaa benimde 9 nisan gözüküyor bende devam ediyorum bazı hastanelerde siliyorlarmis yikamiyorlarmis o yüzden merak ettim aslında odalara falan da girip bi bakmak lazım :)

Evet kız ben de dün gittim 2400 çıktı benim de geride yapısal olduğunu düşünüyorum dedi normal için engel yok diyor ama bakalım ne olacak. Nst de sancı çıkmıyor daha
Benimde çıkmıyor sancı hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)

[QUOTE="lgndor, post: 45653627, member: 704624"inşallah yazın buraya doğum yapınca[/QUOTE]
İnşallah canım bisey daha sorucam çatı muanesi oldunmu doktor yapicam dedim bana hiç bahsetmiyor etrafımda herkez çoktan olmuş sormadim da yapmaması işime.geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…