Ben de öğrenemedim maalesef ben de memnunum ama birinden duysam rahatlayacağımKimse yazmamış yazmak istedim mehmet alicige gidiyorum çok memnunum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ama normal doğum yaptiriyormu bilmiyorum siz ogrenebildinizmi
Kaç haftaliksiniz acabaBen de öğrenemedim maalesef ben de memnunum ama birinden duysam rahatlayacağım
Kaç haftaliksiniz acaba
24+5 oldum ayrıntılıya Altan beye mi gittinizBende 24 haftalık :)
Evet devam ediyorum memnunum da tahmini normal olursa 9 nisan görünüyor sizin ne Zaman valla bilmiyorum öğrenmedim ama kıyafetleri biz veririz bence doğumdan sonra da her yerde yıkanıyor Bebek diye biliyorumHala. Mehmet beye devam ediyormusun canim doğum ne zaman birde hastane bebeği yikiyormu kıyafet bizmi veriyoruz ogrendinmi hiç bunları
Aaa benimde 9 nisan gözüküyorEvet devam ediyorum memnunum da tahmini normal olursa 9 nisan görünüyor sizin ne Zaman valla bilmiyorum öğrenmedim ama kıyafetleri biz veririz bence doğumdan sonra da her yerde yıkanıyor Bebek diye biliyorum
:) iyi denk gelmiş kız mı?Aaa benimde 9 nisan gözüküyorbende devam ediyorum bazı hastanelerde siliyorlarmis yikamiyorlarmis o yüzden merak ettim aslında odalara falan da girip bi bakmak lazım :)
Evet kız sizin :)) bugün randevum vardı bizim bebisin kilosu geride haftasına gore 2300 şuanda:) iyi denk gelmiş kız mı?
Sizinki demi kız :)Evet kız sizin :)) bugün randevum vardı bizim bebisin kilosu geride haftasına gore 2300 şuanda36+2 yiz
Evet kız ben de dün gittim 2400 çıktı benim de geride yapısal olduğunu düşünüyorum dedi normal için engel yok diyor ama bakalım ne olacak. Nst de sancı çıkmıyor dahaSizinki demi kız :)
Benimde çıkmıyor sancı hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)Evet kız ben de dün gittim 2400 çıktı benim de geride yapısal olduğunu düşünüyorum dedi normal için engel yok diyor ama bakalım ne olacak. Nst de sancı çıkmıyor daha
Amin inşallah yazın buraya doğum yapıncaBenimde çıkmıyor sancı hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)
Çatı muayenesi haftayaymışİnşallah canım bisey daha sorucam çatı muanesi oldunmu doktor yapicam dedim bana hiç bahsetmiyor etrafımda herkez çoktan olmuş sormadim da yapmaması işime.geldi :)[QUOTE="lgndor, post: 45653627, member: 704624"inşallah yazın buraya doğum yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?