- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 48
- 32
Ay yapıyor yanı acaba kendimi yapar hemşireler mi yaparkiÇatı muayenesi haftayaymış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yapıyor yanı acaba kendimi yapar hemşireler mi yaparkiÇatı muayenesi haftayaymış![]()
Ben sordum sormasam söyleyecek miydi bilmem kendi yapar Canım doğumu da o yaptıracak sonuçta.bu arada benim Bebek çok küçük 41 e kadar bile bekleyebiliriz dediYarın kontrolum var bakalım ben sormaya cekindim yapmasından korktuğum için sizmi sordunuz kendi bilgilendiriyor mu
Benimde öyle canım şuan 2580 kilosu maalesef ama belli olmaz belki gelir ler :)Ben sordum sormasam söyleyecek miydi bilmem kendi yapar Canım doğumu da o yaptıracak sonuçta.bu arada benim Bebek çok küçük 41 e kadar bile bekleyebiliriz dedi
Selam ay ben de atlattım şükür.catım müsaitmiş normal doğuma. açılma var demedi ama rahim ağzında yumuşama var kafası gelmiş dedi sana ne dedi?Ben dün atlattım çatı muanesi ni canım sen oldun mu acilman varmiymis bebisin gelmeye niyeti varmi
Açılma yok çatın çok müsait normal ve kolay bi doğum olucak diye düşünüyorum dedi ama daha bebeğim kanala girmemiş en basindaymis 41/haftaya kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dediSelam ay ben de atlattım şükür.catım müsaitmiş normal doğuma. açılma var demedi ama rahim ağzında yumuşama var kafası gelmiş dedi sana ne dedi?
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Zaman geçmiyor artık bana da 41 İ bekleyebiliriz diyor inşallah sağlıklısıyla gelsin sabırsızlanmaya başladım.Açılma yok çatın çok müsait normal ve kolay bi doğum olucak diye düşünüyorum dedi ama daha bebeğim kanala girmemiş en basindaymis 41/haftaya kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dedi![]()
Canım 5 nisan sabah kontrole gttim.hiç bir şeyim yoktu eve dönerken kasiklarimdan bir ağrı girdi ama ilk bebek olunca anlayamadım adet ağrısı gbi eve gttim iki saat snra nişanim geldi ağrılar çoğaldı dusumu aldım hastaneye gttim gece 10 da nstye girdim derken 4 cm açılma olmuş bile doğum başlamış dediler kendi doktorumu isteyince gece olunca evden cagrtmak için 500 TL istendi kabul ettik gece saat 1.25te kızımı normal doğumla dünyaya getirdim çok sukur darısı inşallah senin başınaAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Zaman geçmiyor artık bana da 41 İ bekleyebiliriz diyor inşallah sağlıklısıyla gelsin sabırsızlanmaya başladım.
Aaaaa çok sevindim. hayırlsı olsun .darısı başıma artık .Allah analı babalı büyütsün.çok çabuk olmuş saatlerce beklemezmişsiniz.Canım 5 nisan sabah kontrole gttim.hiç bir şeyim yoktu eve dönerken kasiklarimdan bir ağrı girdi ama ilk bebek olunca anlayamadım adet ağrısı gbi eve gttim iki saat snra nişanim geldi ağrılar çoğaldı dusumu aldım hastaneye gttim gece 10 da nstye girdim derken 4 cm açılma olmuş bile doğum başlamış dediler kendi doktorumu isteyince gece olunca evden cagrtmak için 500 TL istendi kabul ettik gece saat 1.25te kızımı normal doğumla dünyaya getirdim çok sukur darısı inşallah senin başına
Hayır canım hiç bir belirtim yoktu doktor bile dedi ben beklemiyordum diye hiç agrim olmuyordu ve karnim hiç düşmedi ona takılma sen ve bebeğin ufak olması bi ayrıcalık galiba o yüzden kolay doğum oldu ebeler çok iyiydi destek oldular hep memnundum annem girdi benimle doğuma telefonla fotoğraf bile çektiler :) ama nişanim peceteye gelmese fark etmezdim çünkü öyle anlatılanlar gibi gelmedi pembemsiydi beyaz akıntıyla karışık tırnak kadardıAaaaa çok sevindim. hayırlsı olsun .darısı başıma artık .Allah analı babalı büyütsün.çok çabuk olmuş saatlerce beklemezmişsiniz.
ben de 5 inde gittim hala bekliyorum ama gören karnın düşmemiş diyor sizin düşmüş müydü acaba daha önceleri sancı giriyor muydu Dr dan hastaneden memnun kaldınız mı çok çok soru sordum kusura bakmayın
İçime su serptin darısı başıma inşallah benim de seninki gibi bir doğumum olur.sağlıcakla kal yavruna Allah senle beraber uzun ömür versin aklıma bir soru daha takıldı rahim kanalına oturmuş muydu başı ben salı gittiğimde oturmamış dediHayır canım hiç bir belirtim yoktu doktor bile dedi ben beklemiyordum diye hiç agrim olmuyordu ve karnim hiç düşmedi ona takılma sen ve bebeğin ufak olması bi ayrıcalık galiba o yüzden kolay doğum oldu ebeler çok iyiydi destek oldular hep memnundum annem girdi benimle doğuma telefonla fotoğraf bile çektiler :) ama nişanim peceteye gelmese fark etmezdim çünkü öyle anlatılanlar gibi gelmedi pembemsiydi beyaz akıntıyla karışık tırnak kadardı
Gecmi kaldım yazmakla bilmiyorum ama oturmamisti canım bi anda oldu nolduysa :) şimdide sariligimiz var onla ugrasiyoruz dua et bize Rabbim sağlıcakla kavustursun bebeğinizle sizi insallahİçime su serptin darısı başıma inşallah benim de seninki gibi bir doğumum olur.sağlıcakla kal yavruna Allah senle beraber uzun ömür versin aklıma bir soru daha takıldı rahim kanalına oturmuş muydu başı ben salı gittiğimde oturmamış dedi
Ben de bebeğimi kucağıma aldım şükür.senin mesajın da beni çok rahatlattı teşekkür ederim ayrıca sana da. Dr a pazartesi gittim suyum azalmış akşam yatışım yapıldı birden kendi sancılarım başladı dün sabah kızımı normal doğumla kucağıma aldım.mehmet beyden çok çok memnun kaldım hamilelik süresince.doğumum da çok rahat geçti.bunda Mehmet beyin çok etkisi var bana çok güven verdi.araştıranlara soranlara şiddetle tavsiye ederim. Ben tavsiye olmadan rastgele gittim çok şanslıymışım.Gecmi kaldım yazmakla bilmiyorum ama oturmamisti canım bi anda oldu nolduysa :) şimdide sariligimiz var onla ugrasiyoruz dua et bize Rabbim sağlıcakla kavustursun bebeğinizle sizi insallah
Çok sevindim canım Allah uzun ömürler versin bende çok memnunum şanslıyız :)) heo rahatlattı Mehmet bey aklimda hiç bir zaman soru işareti kalmadı benimdeBen de bebeğimi kucağıma aldım şükür.senin mesajın da beni çok rahatlattı teşekkür ederim ayrıca sana da. Dr a pazartesi gittim suyum azalmış akşam yatışım yapıldı birden kendi sancılarım başladı dün sabah kızımı normal doğumla kucağıma aldım.mehmet beyden çok çok memnun kaldım hamilelik süresince.doğumum da çok rahat geçti.bunda Mehmet beyin çok etkisi var bana çok güven verdi.araştıranlara soranlara şiddetle tavsiye ederim. Ben tavsiye olmadan rastgele gittim çok şanslıymışım.
Merhabalar acaba kolanda doğum ücreti ne kadardı ?Çok sevindim canım Allah uzun ömürler versin bende çok memnunum şanslıyız :)) heo rahatlattı Mehmet bey aklimda hiç bir zaman soru işareti kalmadı benimde
1100 dü Dr U ayrıca çağırırsanız ki biz çağırdık 500 tl ek ödeniyor yoksa nöbetçi Dr doğum yaptırıyorMerhabalar acaba kolanda doğum ücreti ne kadardı ?
Teşekkürler1100 dü Dr U ayrıca çağırırsanız ki biz çağırdık 500 tl ek ödeniyor yoksa nöbetçi Dr doğum yaptırıyor
Rica ederimTeşekkürler