- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeginize yikadilar mi sildilrr mi ebeler nasildi odada kaldınız mi hic onun da ayri ucreti varmıydı? Kusura bakmayin cok soru sordum cunku gidince o kdr ayrintili bilvi vermiyolar
sizin özel sigortanız mı vardı acabaNormalde siliyorlarmış ama benim kızım doğum anında kakasını yaptığı için yıkadılar .ebeler çok iyi sakindiler rahatlatıcı sevdim .normal doğumda 1 gece , sezeryandan 2 gece ücretsiz.oda biraz küçük gelenler oldukça havasız kaldı.oda idare eder.hatta ben 7 gibi hastaneye girdim akşam ama doğumumu sabah 7 de yaptım o akşam da kaldım ayrıca oda ücreti almadılar yani 2 gece oldu ama 1 gece gibi saydılar.dr ve ebeler en önemlisi bence
Yok SSK varTeşekkürler neden ücretsiz ki
sizin özel sigortanız mı vardı acaba
Ben çok memnun kaldım önceki sayfalarda yazdım tavsiye ediyorum normal doğum yaptım Dr a giderken çok rahatlatıcı konuşuyor bazen güvenmiyordum sırf bu yüzden başka Dr a gittik aynı şeyleri söyleyince rahatladım.güvenle gidebilirsinizDoktordan memnun musunuz arkadaşlar çok kararsızım henüz bir doktora karar veremedim.
Merhaba bende Beylikdüznde oturuyorum.Benım dr Üm Beylikdüzü'nde degıl fakat bır arkadasım kedilide gıdıyor.birde Avcı'lar hospıtal da Faruk bey ve Gönül hanıma güden arkadaşlarım varDoktordan memnun musunuz arkadaşlar çok kararsızım henüz bir doktora karar veremedim.
Kedili ne ya yanlış olmuş medilife gıdıyorMerhaba bende Beylikdüznde oturuyorum.Benım dr Üm Beylikdüzü'nde degıl fakat bır arkadasım kedilide gıdıyor.birde Avcı'lar hospıtal da Faruk bey ve Gönül hanıma güden arkadaşlarım var
.bu arada bendimde doğumum mart sonu insan bası gıbı
Mehmet beye ulasabılıyosanız sıze onu tavsıye ederım gercekten cok ıyı bır doktor.Doktordan memnun musunuz arkadaşlar çok kararsızım henüz bir doktora karar veremedim.
Teşekkür ederim daha karar veremedim zor işlerMehmet beye ulasabılıyosanız sıze onu tavsıye ederım gercekten cok ıyı bır doktor.
37 deydi sanırım 1 önceki kontrolde söyledi korkulcak bir muayene değil stres yapmayın şimdidençatı muayenesini kaçıncı haftada yaptı acaba? Bi de kendisi söylüyor mu haftaya çatı muayenesi yapacam diye?
Ben de 37. Haftamdayım merak içindeyim bişey demedi daha Mehmet bey, cevapladığınız için teşekkürler :)37 deydi sanırım 1 önceki kontrolde söyledi korkulcak bir muayene değil stres yapmayın şimdiden
Ben de bebeğimi kucağıma aldım şükür.senin mesajın da beni çok rahatlattı teşekkür ederim ayrıca sana da. Dr a pazartesi gittim suyum azalmış akşam yatışım yapıldı birden kendi sancılarım başladı dün sabah kızımı normal doğumla kucağıma aldım.mehmet beyden çok çok memnun kaldım hamilelik süresince.doğumum da çok rahat geçti.bunda Mehmet beyin çok etkisi var bana çok güven verdi.araştıranlara soranlara şiddetle tavsiye ederim. Ben tavsiye olmadan rastgele gittim çok şanslıymışım.
Doğumum mesai saatleri dışında oldu geldi hemen Dr bey den çok memnundum ulaşabiliyordum ama arkadaşım gidiyor şimdi o da memnun ayrılmış esenyurtta bir hastaneye gitmiş adını bilmiyorum hastanenin yeni açılmış.Merhabalar, bugun bir arkadasimdan duydum dr Mehmet beyi. Siz memnun kalmissiniz, dogum yapmissiniz gozunuz aydin darisi basima insallah:)
Ben kararsizlik yasadigim bir donemdeyim. Medilife yenidogan bakimi da iyi diyorlar. Kolanda da adini cok duydugum iki bayan dr ve bugun Mehmet bey..
Acaba doktorunuza her ihtiyac halinde ulasabiliyor muydunuz? Doguma haftasonu yada gece de olsa kesin gelebiliyor mu?
Hastane olarak nasildi? Sezeryan ucretini biliyor musunuz? Tel de bilgi vermiyorlar.
Cok hassas oluyor insan ilgi ve guleryuz bekliyor dogal olarak.
Merhaba, 8 haftalık hamileyim bende Mehmet beye gitmeyi planlıyorum. Hastanenin doğum ücretleri ile ilgili bilginiz var mi ?Şuan mehmet bey reyap hastanesinde bende 9 haftalık hamileyim arkadaşımın tavsiyesiyle mehmet beye gitmeyr karar verdim.bakalım
Nasıl memnun kaldınızmı o hastaneden? yeni açılmış ve yeni doğan ünitesi iyi diyorlar.. dr. dan da memnun kaldınızmı? ssk lı muayene ücreti ne kadar acaba?Şuan mehmet bey reyap hastanesinde bende 9 haftalık hamileyim arkadaşımın tavsiyesiyle mehmet beye gitmeyr karar verdim.bakalım