merhaba herkese ,
Normalde benım seçkin hastane takıntım vardı samımıyetımle ıtıraf edeyım.Kendı doktorum yıllardır gıttıgım her amelıyatımı tedavımı yapan doktor Faruk Abike Florance nıghtngale de.Kendisine gözüm kapalı güveniyorum öyle söyliyeyım. fakat hem cok uzak hem doğum 10 bını buluyor dıye evın yakınlarında daha uygun hastane tercıh etmeye karar verdım.
Sonra kolan a, medıpole ve bıkac buyuk ozel hastaneye gıttım ve hıc memnun olmadım .Kolan hastane beylıkduzu eskı ve baki adındakı doktor bebegımın kac haftalık olduğuna daır yanlış bılgı verdı güvenım sarsıldı sonra medıpoldekı doktorlar randevularımı ertelıyo vs vs sorunlar yasadım .Doktora ulaşmak ne mümkündü.beylıdkuzu acıbademde doğum yok.
arkadaşlar geçen hafta reyap hastanesine gittim. Mehmet Alicik orda görev yapıyormuş.Fakat şöyle bişey okudum hakkında.Eğer gece doğum olursa ekstra 650 tl gibi bir ücret talep edıyormus. ne kadar doğrudur bilmem.Ben de diğer araştırdığım Mesut KARAKUŞ a gittim.İşyerındekı müdürün eşi de ona gidiyormuş bi dene dedı .Şuan 14. haftamdayım eşim ve ben ilk kez hamileliğimin farkında varmışız gıbı mutluyuz doktor ne kadar önemliymiş gerçekten.Herşeyi anlattı hıcbır soru sormama gerek kalmadı aklımda hıcbır soru ısaretı bırakmadı .Cinsellikten ıcecegım çaya kadar herseyı...
Bebeğin ayak tabanları parmakları herseyı gosterdı bızı oyle mutlu ettıkı eşim bıle erkek olmasına rağmen (biz kadınlar kadar hissedemiyorlar bılıyorsunuz ) inanılmazdı hastane sonrası.Normal doğum taraftarıyım doğurabilecegıme dair güven verıcı bırsuru cümle duymak bebegımın sağlıklı olması hersey bızı cok memnun ettı.Ve ben hastane ismi cismi takıntımı bıraktım kesınlıkle onemlı olan doktor...
Bu arada hastane yenı bır hastane muayene ucretı sgk lıya 70 tl ilk muayene sadece 12 tl kampanyalı. Odalar cok güzel yepyeni ve zevkle döşenmiş.
doğum fıyatı 1350 tl sezeryan 1850 tl
süit oda istedik bız süsleme vs olcak aıleler kalabalık dıye ücreti 800 tl (
http://www.reyaphastanesi.com.tr/sube/reyap-hastanesi-istanbul)
beebk için oda süsleme fıyatları 700 tl den başlıyor fıyata dahıl olanlar ;
kapı süsü,masa ve masa ortüsü ,2 adet yapay çiçek,mum şamdanlar ,lohusa şerbeti ve kadehler ,cam sunum vazolarında konsepte uygun draje sekerler ,ikramıyelik kurabiyeler ,balon
fotoğraf cekımı de 450-bın tl arası
bu organızasyonları maalesef sadece hastanenın organızasyoncusu ve fotocusuyla yapabılıyorsunuz dısardan yasak .
tüm ögrendıklerım bunlar umarım sizlere de yardımcı olur.
hayırlı cumalar :)