- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
HErkese MErhaba. Ben Beylikdüzü MEdicana da geçen salı tedaviye başladım. Bugün tam 7 gün oldu. Doktorumdan çok memnunum. Ekip çok deneyimli. BAşarı oranlarının da yüksek olduğunu duydum. BEnden başka kimler var tedaviye burada başlayıp devam eden merak ettim. paylaşalım herşeyi istedim.
amin inşallah. Allah bununla sınamasın bizleri inşallah. Siz Medicana da mı olacaksınız tedaviyiAllah nasip ederse kurbandan sonrada ben tüp bebek tedavisine başlayacağım.pco lu olduğum için adetlerim düzensiz olduğundan tarlusal kullanıp adet oldum.dünde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bitince inşallah bidahaki adette başlıyoruz bizde. Rabbim bütün isteyenlerin gönlünün muradını hayırlıslısıyla versin bizimkinide
amin inşallah. Allah bununla sınamasın bizleri inşallah. Siz Medicana da mı olacaksınız tedaviyi
Allah nasip ederse evet.Sizin sıkıntı neydi. kaçıncı deneme
Allah nasip ederse evet.Sizin sıkıntı neydi. kaçıncı deneme
Bu ilk deneme tüp bebekte. sorun eşimde sayı ve hareket azlığı var.
bizim ikinci olacak kısmetse. benim eşimde sıkıntı yok benim polikistik over sendromum var.ilk tüp bebek denememi aralık ayında trabzonda katü de yaptım. çok kötü deneyimdi. o yüzden büyük konuşmayayım ama bi daha devlet mi kesinlikle
bizim ikinci olacak kısmetse. benim eşimde sıkıntı yok benim polikistik over sendromum var.ilk tüp bebek denememi aralık ayında trabzonda katü de yaptım. çok kötü deneyimdi. o yüzden büyük konuşmayayım ama bi daha devlet mi kesinlikle
Yaaa ekip gerçekten çok önmli. Aysun Hn Selman bey tüm ekip harikalar
kaçıncı gündesin. kısa protokol mü. neler kullanıyosun ve ilaçlar ne kadar tuttu.banada yardımcı olursan sevinirim
HErkese MErhaba. Ben Beylikdüzü MEdicana da geçen salı tedaviye başladım. Bugün tam 7 gün oldu. Doktorumdan çok memnunum. Ekip çok deneyimli. BAşarı oranlarının da yüksek olduğunu duydum. BEnden başka kimler var tedaviye burada başlayıp devam eden merak ettim. paylaşalım herşeyi istedim.
canım ne kadar ücret ödeyeceksiniz. umarım başarılı olur. bende orda denemek istiyorum
4250 ödedik. Be kısa protokoldeyim. İlaçlar için de eczanelerle sürekli ve çok sıkı pazarlık ediyoruz. İlaçlar gerçekten çok pahalı. 1 tanesi 364 TL ama dediğim gibi tanıdık eczane olursa indirim yapıyorlar. İlaçları ne kadar ve ne zaman kullanacağın sana ve doktoruna gre değişiyor. O yüzden birşey diyemem.
4250 ödedik. Be kısa protokoldeyim. İlaçlar için de eczanelerle sürekli ve çok sıkı pazarlık ediyoruz. İlaçlar gerçekten çok pahalı. 1 tanesi 364 TL ama dediğim gibi tanıdık eczane olursa indirim yapıyorlar. İlaçları ne kadar ve ne zaman kullanacağın sana ve doktoruna gre değişiyor. O yüzden birşey diyemem.
kaçıncı gününüzdesiniz tedavide. süreç nasıl ilerliyo yardımcı olursanız çok sevinirim
4250 tl ye ilaçlarda dahil mi yoksa hariçmi
HAriç canım. İlaçlarda da eczaneler indirim sağlıyor PAzarlık yapmak lazım. Beni ecanem sağolsun tanıdık olunca taksit bile yaptı.
Hayatım ben burda çok özel şeyler yazdığım için face adresi vermiyorum. Açık etmek istemiyorum kendimi. Ama burdan ne istersen yardımcı olmaya çalışırım sna.face adresiniz var mı burdan yazmak çok zor oluyo.
birbirimize daha kolay yardımcı oluruz ulaşırız.
Hayatım ben burda çok özel şeyler yazdığım için face adresi vermiyorum. Açık etmek istemiyorum kendimi. Ama burdan ne istersen yardımcı olmaya çalışırım sna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?