- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
tamam o zaman. kaç günde bir gidiyosun kontrole. ben ilk aysun hanıma gittim görüşmeye ikinci seferde selman bey karşıladı. bide mehmet bey varmış üçüde sırayla ilgilenecekmiş. böyle sıkıntı olmuyo mu
Benimde aynen öyle oldu. Şöyle özetliyim. Adetin 3. günü (salı) gittim İlk Aysun hn la görüştüm. Sonra 5. günü (c.tesi) tekrar gittim. O gün Mehmet Bey baktı. Çünkü Aysun Hn şehir dışındaydı. Sonra kan değerlerim sürekli yükseldiği için her gün kontrole gitmek zorunda kaldım. Öyle olmasaydı 2 ya da 3 günde bir gitmem yeterli olacaktı. Ve bu kontrollerde Aysnun Hn mehmet bey ve metin beyden hangisine denk geldiysem ona muayene oldum. Ancak orda dikkatimi çeken ve beni memnun eden tek şey doktorların hepsinin tüm hastalarla ilgili detaylı bilgi sahibi olmasıydı. Hiç birisi o senin hastan bu benim hastam demiyor. Hepsi bizim hastamız diyorlar.
taşakkür ederim verdiğin bilgiler için.yordum seni sağol
Yumurta toplaama ve transfer işlemim Aysun Hn tarafından yapıldı. Bugün transferden sonraki 6. günüm. 4 gün sonra inşallah pozitifi görücem.
merhaba kader arkadaşım. sonuç nedir çok merak ettim kaç gündür yoktum yazamadım
Aman nolsun işte.. NegatifKasım ortasnda dondurulmuşlarla denicez tekrar
1 adet dönemi ara verdikten sonra 2. adette hemen transfer yapılacak dondurulmuşlardan.hadi yaa üzüldüm valla. hemen deneyecek misiniz
1 adet dönemi ara verdikten sonra 2. adette hemen transfer yapılacak dondurulmuşlardan.
inşallah bu sefer hayırlısıyla gönlünün muradına erersin.
benimde 5 gün sonra doğum kontrol hapım bitiyo. adet olunca başlıycaz inşallah. Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah.
transfer yapılan yer soğuk değil di mi
Yok canım değildi. Embriyo ısısı için mi sordun?
kendim için sordum. çünkü ilk tüp bebek denemem tamamen talihsizlikti. hala etkisinden kurtulamadım. buz gibi ameliyathanede yaptılar. soğuktan titremeyen yerim kalmamıştı. bide benim sıkışmamı beklemeden aldılar içeri, sondajla buz gibi su gönderdiler mesaneye aralık ayında düşün.bu sefer hem içtiğim su hemde onların gönderdiği su ikisi birden sıkıştırdı beni mahvoldum. söylerken bile kötü oluyorum hala
Geçmiş olsun canım ya. Hem dünyanın parasını alıyorlar hem de çile çektiriyorlar...
teşekkür ederim. insan kaderinde ne varsa onu yaşıyo işte iyi yada kötü. peki dondurulmuşu transfer etmek için ne kadar istiyolar
Bilmiyorum. Sanırım yarı yarıyadır.
Canım o paraya herşey dahil. Ücreti iki taksitte alıyorlar sadece.iyi akşamlar.sonunda adet oldum ve Allah nasip ederse perşembe günü doktora gidicez.
bişey sorucam bugün aradım perşembeye randevu aldım ücreti ne zaman ödeyeceğimiz sordum geldiğinizde 1000 tl ödeyeceksiniz dedi.aklıma şey takıldı muayene ve tahlil ücreti ayrı mı alınacak yoksa ödenecek miktarın içinde mi herşey
Canım o paraya herşey dahil. Ücreti iki taksitte alıyorlar sadece.
Canım bende Aysun hn latedavi gördüm ikizlerim 5 aylık su an
Canım bende Aysun hn latedavi gördüm ikizlerim 5 aylık su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?