- Konu Sahibi bidiqperge
-
merhaba arkadaşlar, bende ilk denememi eylül sonu beylikdüzü mediacana da yaptırdım şuan çok yeni bi gebeliğim var daha kese görmeye gitmedik bile. Eğer sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum...
Hayırlı olsun canım. İlk denemeydi demişsin .Kaçıncı gün embriyosuydu? Kaç embriyo transfer edildi? Benim ilk transferim negatif oldu .tek transfer 5. gün embriyosudyu..
İnşallah canım. Olmayınca olmuyo işte. Bende dondurulmuşlarla denicem önümüzdeki ay.teşekkür ederim, 4. gün embriyosu, tek embriyo transferi yapıldı, 5 tanede donduruldu, üzülme demekki daha vakti değilmiş inşallah bidahaki seferi olumlu sonuş alırsın. Rabbim isteğen herkesin kucağını en kısa zamanda doldurmayı nasip etsin. (bu arada ben 6.5 yıllık evliyim).
İnşallah canım. Olmayınca olmuyo işte. Bende dondurulmuşlarla denicem önümüzdeki ay.
iyi geceler bişey sorucam gene. bugün ilk kontrole gittim sabah kan verdim sonra muayene oldum. öğleden sonra aradılar gonal-f 150 ml kullanmaya devam dediler. pazartesi kontrole gel dediler. ama kan verecek miyim gene acaba yoksa direk muayeneye mi gidicem. salak gibi sormayı unuttum.
birde sen kaç paket gonal-f kullandın dozları neydi
şimdiden teşekkür ederim
Canım benim dozlarım da kan tahlillerime göre ayarlandı sürekli. Ve evet her muayeneye gittiğinde önce kan vereceksin sonra muayene olacaksın. 2-3 saat sonra hastaneden seni arayacaklar ve ilaç dozunu belirleyecekler. Sistem hep bu şekilde çalışıyor.
Bende Beylikdüzü Medicana da ramazan ayında 2 embriyo transfer edildi ama ohss gelisti olmamıştı.İkinci reglimle star verdik 28Ekim de 2 embriyo tarnsfer etti Aysun hanım.Bugün 4.günüm, belirtilerin pesindeyim :) Allah ım maddi ve manevi yıpranmalarımızı boşa çıkarmaz inşallah...
Bugün 11.günüm ve kan tahlilim negatif .Hayırlısı Allah ol derse olur.
bende bu hafta başladım tedaviye ama yumurtalarım gelişmiyor. sadece 2 tane varr. kafamm çok karıştıı :'(
o iki tane döllenmessse , yaa embriyo oluşmazsaa. OFFFFF
bende bu hafta başladım tedaviye ama yumurtalarım gelişmiyor. sadece 2 tane varr. kafamm çok karıştıı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?