Tüp Bebek Merkezleri BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA' DA tedaviye başlayan ya da başlayacaklar

Bende Beylikdüzü Medicana da ramazan ayında 2 embriyo transfer edildi ama ohss gelisti olmamıştı.İkinci reglimle star verdik 28Ekim de 2 embriyo tarnsfer etti Aysun hanım.Bugün 4.günüm, belirtilerin pesindeyim :) Allah ım maddi ve manevi yıpranmalarımızı boşa çıkarmaz inşallah...

Hayırlı olsun canım. İlk denemeydi demişsin .Kaçıncı gün embriyosuydu? Kaç embriyo transfer edildi? Benim ilk transferim negatif oldu .tek transfer 5. gün embriyosudyu..

Hayırlı olsun canım. İlk denemeydi demişsin .Kaçıncı gün embriyosuydu? Kaç embriyo transfer edildi? Benim ilk transferim negatif oldu .tek transfer 5. gün embriyosudyu..

teşekkür ederim, 4. gün embriyosu, tek embriyo transferi yapıldı, 5 tanede donduruldu, üzülme demekki daha vakti değilmiş inşallah bidahaki seferi olumlu sonuş alırsın. Rabbim isteğen herkesin kucağını en kısa zamanda doldurmayı nasip etsin. (bu arada ben 6.5 yıllık evliyim).

İnşallah canım. Olmayınca olmuyo işte. Bende dondurulmuşlarla denicem önümüzdeki ay.

İnşallah canım. Olmayınca olmuyo işte. Bende dondurulmuşlarla denicem önümüzdeki ay.

iyi geceler bişey sorucam gene. bugün ilk kontrole gittim sabah kan verdim sonra muayene oldum. öğleden sonra aradılar gonal-f 150 ml kullanmaya devam dediler. pazartesi kontrole gel dediler. ama kan verecek miyim gene acaba yoksa direk muayeneye mi gidicem. salak gibi sormayı unuttum.
birde sen kaç paket gonal-f kullandın dozları neydi
şimdiden teşekkür ederim

Canım benim dozlarım da kan tahlillerime göre ayarlandı sürekli. Ve evet her muayeneye gittiğinde önce kan vereceksin sonra muayene olacaksın. 2-3 saat sonra hastaneden seni arayacaklar ve ilaç dozunu belirleyecekler. Sistem hep bu şekilde çalışıyor.

Merhaba ben 6 aylik hamileyim dogumu beylikduzu medicana hastanesinde yapmayi düşünüyorum doktorum yıldız eren çetin. . Bu doktorda dogum yapa n arkadaslar bilgi verirmisiniz ?

çok teşekkür ederim. ne zaman sorsam yardımcı oluyosun. insan bilmeyince panik yapıyo işte ne yaparsın

amin inşallah kaçıncı tüp bebek denemsiki 2 embriyo yerleştiriliyo.
benim ikinci tüp bebek denemem ve gene tek embriyo transfer ediecek

Üçüncü denemem ve yasım 35 bu nedenle 2 embriyo verdiler.Cok sükür bir kızım var.Yine Selman bey ve Aysun hanım doktorumdu.2006 senesinde Memorial delerdi.Buraya geldiklerini duyunca peşlerinden geldim:))Bugün 10.günüm yarın kan testi günüm.Adet olacak gibiyim ve idrar testim negatiff(

merhaba bende bu hafta selman beyde tüp bebeğ başladım.. İlk kontrole gitiğimde aysun hn kontrol etti. iğnelere devamm ediyorum ama ggaliba yumurta rezervim düşükk

bende bu hafta başladım tedaviye ama yumurtalarım gelişmiyor. sadece 2 tane varr. kafamm çok karıştıı :'(
o iki tane döllenmessse , yaa embriyo oluşmazsaa. OFFFFF

bende bu hafta başladım tedaviye ama yumurtalarım gelişmiyor. sadece 2 tane varr. kafamm çok karıştıı :'(

Üzülme, ne kadar olumlu olursan yumurtalıklarında o kadar verimli oluyor inan.Ben 28 yumurta verdim çok iyi kalitedelerdi ama sonuçta Allah yazmamış olmadı.Arkadaşımın da kalitesizdi ama tek embriyo ile bebeği oldu.Rabbimiz bizim için en hayırlısını verir.Senin için de gönlündekini verir inşallah.Benim bir kızım var çook şükür.2006 Selman by.ve Aysun hn.kontrolünde ilk tüp bebek denemem de tutmuştu.Simdi 3.yaptırdık olmadı.Kısmet işte güzelim.

bence de moralini bozma.yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan kalitesi.
benim de tam tersine çok fazla sayıda yumurtam çıkıyo. selman bey gonal-f in dozajını düşürdü çok fazla ve çok hızlı büyüyolar diye.
bu benim ikinci tüp bebek denemem olacak inşallah. kısmetse pazartesi gübnü yumurtalarım toplanacak. bugün son gonal-f iğnemi vurulucam.
ilk denememde de çok fazla sayıda çıktı deminde dediğim gibi ama ne yazıkki olumsuz tutmadı.olmayınca olmuyo gerçekten.
gene senşn şükür ki bir evladın var. Allah onun acısını göstermesin inşallah. banada dua edin.haftaya da benim yumurta toplama ve transfer işlemim yapılacak.

Merhaba bende Medicana da ilk tüp denememi yaptım ama sonuç negatif ( Adet olmayı bekliyorum şimdi ,donmuşlarla yola devam!

Konu başlığı ve içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…