Catlicam meaktan bisey mi var kizzxx :///Konu Güncel..
Catlicam meaktan bisey mi var kizzxx :///
Merak ettm bnde bisey oldu zannttm ya ;/ iyiym cok sukur bzde pazartesi 25 haftk oluyoruz allah izin verirse :)canım hesap kapalıydı çok şükür temiz çıktı ve kız geliyor :) sen nasılsın 19 hafta olduk biz
Merak ettm bnde bisey oldu zannttm ya ;/ iyiym cok sukur bzde pazartesi 25 haftk oluyoruz allah izin verirse :)
İyi oldu donduguno maşallah birtaneme :) canım ögle ara verdim ama özledim sizleri hemen geri döndüm hesap biraz zorladı 1 hafta ama çok şükür açıldı kavuştum sizlere :)
Kızlar hastaneden memnunmysunuz bende oraya gidiyim diyorum?ama karar veremedim 5 yıl oralarda oturdum ama hep medilife gittim oraya hiç ugramadım.önerirmisiniz?
Medilife'ta testler çok pahalı, ben 2li testi 200 küsüre yaptırdım galiba emin değilim. Detaylı ultrasonu güngören hastanesinde 150 tl.ye yaptırdım.Çok da memnun kaldım.Medilife aşırı pahalı.Hangi doktora gidiyorsun canım?
Ben de Burcu Hanım'a, şu an memnunum bir şikayetim yok.Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
Ben kızımda takıbımı memorial şişlide yaptırdım doğumumuda medipol megada yaptım orası gibi kapsamlı bir hastane daha bulamadım sanırım yine oraya gidicem tabiiki ilk oncr persembe günü testimin sonucunu almam lazimben dogumumu orada yapicam canim allah nasip ederse guzel bir hastane temizde 2 akrabamiz da orada dogurdu tertemiz
Ben kızımda takıbımı memorial şişlide yaptırdım doğumumuda medipol megada yaptım orası gibi kapsamlı bir hastane daha bulamadım sanırım yine oraya gidicem tabiiki ilk oncr persembe günü testimin sonucunu almam lazimsağol canım
Bakalım medicanayada gelicem memnun kalırsam devam ederim birde kızım var o kadar uzaga gidemem yakında bir hastane arayısım ı yüzdenrica ederim birtanem hangi hastanede rahatsan oraya git derim :)
Bakalım medicanayada gelicem memnun kalırsam devam ederim birde kızım var o kadar uzaga gidemem yakında bir hastane arayısım ı yüzden
Ben yanlıs anlamısım medilife gidiyordum zaten senem hanıma cık eskiden.kuzenim onda dığum yaptı arkadasımda selda hanımda cok mrmnunlardı.bende perşembe günü gidicem bakalım.canim konuda bir yanlis anlama olmus ben medilife a gidiorum orasi guzel medicanaya hic gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?