merhaba arkadaşlar belki burda bulurum burda doğum yapan arkadaş diye yazdım ben ocakta doğum yapıcam beylikdüzündeyim ve güvenebileceğim ne doktor nede hastane buldum çok zor bi durummuş bu eğer bana burda doğum yapan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim hangi doktora yaptırdınız ve ne kadara mal oldu birde ben normal doğum istiyorum inş
slm kızlar bende beylıkduzu medılıfe hamıle kaldıgımdan berı gıdıyorum.su anda 30haftalık hamıleyım.gecen gıtıgımde dogum hastaane odalarını gezdım 2cesıt oda var bırı normal oda dıgerı suıt oda.bı dogum paketı yapmıslar 2gece kalıyosun 150ytl hersey ıcınde.suıt oda ıcın ıse kaldıın hergece ekstradan 85ytl alıyolar.suıt odanın tek farkı salonu olması tabı bıraz daha genıs olması.doguma kendı doktorunuz +ebe gırıyomus.bu arada gıtmak ısteyenlere doktorum selda ornek hanımoglu.cok tatlı bı kadın tavsıye ederım.ben sahsen cok memnunum
mrb ben avcılar madicanada doğum yaptım doktorum f.onur başeğmezdi ve çok memnun kaldım normal doğum yaptım çok güler yüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederimm
ecsudi bende onur beye gidiyorum.gerçekten doğumda hastaneden ve doktorundan memnun kaldınmı?ve ne kadar ödedin.ek masraf çıkarıyorlarmı?kaç gün yatırıyorlar?
slm kızlar bende beylıkduzu medılıfe hamıle kaldıgımdan berı gıdıyorum.su anda 30haftalık hamıleyım.gecen gıtıgımde dogum hastaane odalarını gezdım 2cesıt oda var bırı normal oda dıgerı suıt oda.bı dogum paketı yapmıslar 2gece kalıyosun 150ytl hersey ıcınde.suıt oda ıcın ıse kaldıın hergece ekstradan 85ytl alıyolar.suıt odanın tek farkı salonu olması tabı bıraz daha genıs olması.doguma kendı doktorunuz +ebe gırıyomus.bu arada gıtmak ısteyenlere doktorum SELDA ORNEK HANIMOGLU.cok tatlı bı kadın tavsıye ederım.ben sahsen cok memnunum
merhaba dr ilgili biraz bilgi verir misin bende gidicem resimde çok seker bır bayana benziyor özgeçmişide iyi.tesekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?