Beylikdüzü Medilife Veya Avcılar Medicanada Doğum Yapan Var Mı?

ben de çalışma saatlerinden dolayı sanem hanım yerine selda hanımı tercih ettim.
sonra yazın hafta sonları gelemeyeceği için ahmet bey e devam ettim bir kaç kez. çalıştığım için ancak hafta sonları muayeneye gidebiliyordum.
ama ahmet beyde selda hanımda bulduğum güveni hissedemedim bir türlü ve yine selda hanıma döndüm. hafta içi izin alıp gidiyorum kendisine.
çok memnunum. bebeği tüm organlarını inceliyor. telefon ile aradığınızda ulaşabiliyorsunuz ve sabırla cevap veriyor.
ben doktorda güleryüz aramıyorum. bebeğimle ilgilensin istiyorum ama Selda hanım aynı zamanda güleryüzlü de.
bunlar insanı çok olumlu etkileyen şeyler.
kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhaba ben 18 haftalık hamileyim medilife senem hanıma gidiyorum, fiyatları sorduk normal doğum 250 dedi sezeryan 600 dedi yanlış hatırlamıyorsam ama benim kafamı karıştıransa mesela doktorunuz yok akşam 19:00 da sancın tuttu hastaneye geldin doğum başlıcak (bu tabiki sadece normal doğum için geçerli süpriz olduğu için sezeryande doktor mesia saati içine ayarlıyormuş zaten.) doktorun yok gitmiş eğer doktorum gelsin dersen 400 TL ödüyormuşssun yok doktorum şart değil dersen acildeki uzman doktorlar doğumuna giriyormuş canım sıkıldı o zaman ben niye özel hastane ve özel doktora gidiyorum ? bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ya da böyle birşey bu hastanede başınıza geldi mi?

Son düzenleme:
Slm bende Selda Hanım hakkında olumlu şeyler duydum genelde normal doğum mu yapıyor biliyor musunuz? Bir de normal doğum durumda doktorun çalışma saatleri dışında bir saate gelirse nasıl oluyor, kendi doktorun geliyor mu acaba?

merhaba ,,, sanırım doğum yaptın öncelikle bebişin ve sen sağlıklıdır umarım. bende şimdi 31 haftalık hamileyim. medilife a ahmet beye gidiyorum... bende tavrından dolayı çok memnunum . doğumun nasıl oldu memnun kaldın mı, normalmi yaptın bana biraz bilgi verirsen çok sevinirm... şimdiden çok teşekkürler.

merhaba,
10 haftalık hamileyim ve burcu betül kazdala gidiyorum. nedense doktorla ilgili içime sinmeyen durumlar var. görüşmler alelacele bir ortamda geçiyor. soru sordukça bilgi alabiliyorum kendiliğinden birşey anlatmıyor.
özellikle de bildiğiniz gibi hamileliğin ilk aylarında hatta hamile kalmadan folik asit alınması gerekiyor. ama dr vitamin verdiği için ayrıca folik asit yutmamı istemedi vitaminin içinde 0.8 mg folik asitin bebeğe yeteceğini savundu.

folik asit eksikliğinden dolayı kalıtsal bir rahatsızlığım olduğu için bebeğiminde aynı şeyi yaşamaması için ilacı almaya devam ettim.

son muanemde folik asiti ne zaman kesmem gerektiğini sorduğumda ise (burda risk alarak soruyu sordum) daha devam etmem gerektiğini iletti ve maalesef hastasına bu ilacı kestiğini hatırlamadı bile.

yaşamış olduğum bu durum kafamda maalesef soru işareti yarattı. güvenim kalmadı. şimdi yeni bir doktor arıyorum. selda ve senem hanıma iyi deniliyor. senem hanım için bir ay önceden randevu talep ediliyor o yüzden yoğunluğu ile uğraşamayacağım için kendisinden vazgeçtim.

selda hanımın muayeneleriyle ilgili ayrıntılı bilgi rica ederim. birde kolan hastanesinde arzu aydın çuhalı ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen.

ben 9 ay boyunca Burcu hnm'a gittim suyum azdı ve bebeğimde gelişme geriliği vardı bunlara rağmen çatır çatır doğurdum ve ne bir bilgi eksikliği nede bir bilgi fazlalığıyla benim kafamı yormadı hatta benim sakin bir hamilelik geçirmemi sağladı hatta ben hamileleiğimde 2 ölüm yaşadım buna rağmen herşey yolunda gitti Burcu hanımın sayesinde. ben doğuma geldiğim gece hastanede senem hanım vardı ve benim sezeryan olamam gerekiyordu, ,senem hanım bana suni sancı bile verdi normal doğum yapiyim diye dosyamı okumadan, ama burcu hanım hastaneye gelince ortalığı birbirine kattı gelişme geriliği var siz napıyorsunuz, bebek ölebilir diye ve beni hemen ameliayata aldı. bence bir daha düşün doktor konusunda, için ısınmamış olabilir ama bu kötü bir doktor olduğu anlamına gelmez. benden sana tavsiye 2,3 kere daha git biraz sıcak kanlı ol, o zaman ısınırsın.

Öncelikle bu siteyi bize ulaştıran herkese teşekkürler .. Sık giremesem de girdiğimde her konu ile ilgili olarak çok faydalandığımı belirtmek isterim

Daha önce de kısa bir mesaj yazmıştım bu konuda. Ben de voluptas nikli arkadaşıma katılıyorum. Burcu Betül hanım ablamın gebelik boyunca doktoruydu.Kendisini Gaziosmanpaşa hastanesinde çalışırken tanıyan hastası olan ve doğumunun üzerinden seneler geçtiği halde halen yakınen görüşen ve muayeneye gelen hastalarından ismini öneri olarak almıştık . İlk muayeneye gittimiz andan itibaren de gerek sıcaklığı gerekse de konusuna hakimiyeti ne kadar iyi bir seçim yaptığımıza kanıt oldu. Üstelik biz sormadan bebek ve gebelikle ilgili her konuyu detaylıca anlatıyordu .Ablam yaşı riskli olduğu halde son derece rahat bir gebelik geçirdi. Gayet de tatlı bir kızımız oldu .Diyeceğim şudur ki doktorlarımızı değerlendiriken onlarında bizler gibi insan olduğunu unutmayalım .Bizler de onlara sıcak ve yakın davranalım ki onlarında kendilerini anlatabilmesine imkan verelim herkese sevgiler

bencede.kusura bakmayın ama memnun kalmadığınız bi doktora nden devam ettiniz ozamn.kesinlikle burcu hanım öyle bi doktor değil.benimde doktorum burcu hanımdı.ve ondan çok memnunum.benm düşük tehlikem vardı. ilk doktorum başkaydı.ve benmle hiç ilgilenmedi.sorduğum soulara hiç cevap vermedi. ve doktoumu hemen değiştirdim. ve karşıma burcu hanım gibi bi doktor çıktı ALLAHTAN.benmle 9aya kadr en iyi şekilde ilgilendi. kafama takılan sorularda arayıp eniyi şekilde cevap veren bi doktordur.ama en önemlisi hasta doktor ilişkisinden ziyade bi arkadaş,sorulan sorulara tatmin edci cevaplar ve başından sonuna kada güven duygusunu insana veren bir kşidir.burda medlife doğum yapacak kişiler varsa kesinlikle burcu hanımı tavsiye ediyorum. bir kişinin yazdığı şeyi kesinlikle kaaale almayın. bir kişinin yazdığı şey değil birçok kişinin yazdığı şey önemlidir.

Son düzenleme:
bencede. memnun kalmadığınız bi doktora neden 9 ay boyunca devam ettiniz ozamn. kesinlikle burcu hanım öyle bi doktor değildir.benmle 9 ay boyunca en iyi şeklde ilgilendi.kafama takılan sorularda aryıp en iyi şekilde cevap verdi.gerçekten çok mükemmel bi doktor. ama hasta doktor lişkisinden ziyade bi arkadaş,sorulan sorulara tatmin edci cevaplar ve başından sonuna kadr güven duygusunu insana veren bi doktordur. burda medilife doğumyapacak kişiler varsa kesinlikle burcu hanımı tavsiye ediyorum. bi kişinin lafına kesinlikle kaale almayın. bi kişinin yazdığı şey değil bi çok kişinin yazdığı şey önemlidir. bi çok kişinin yazdığ şeyde hep olmlu.

kesinlikle size katılıyorum burcu hanım gerçekten çook iyi güleryüzlü ve işinde uzman ben onun yanına gittiğim zaman rahatlıyorum :) gerçekten bana güven veriyor..ön yargılı olmayın arkadaşlar burcu hanımı şiddetle tavsiye ederim

medilife senem aras 9 ay kendisine gittim doğumum kilom olmasına rağmen sorun yaşamadım ii ve çok tatlı bir doktor şuan arkadaşım ve ablamda benm yönlendirmemle senem hanıma gidiyolarçok memnunlar

09 aralık perş.günü randevum vardı 10.45 te.senem hn.a. fakat eşimle bekle bekle 12 yi geçmişti sanırım saat ancak girebildik içeri.doğum sat a göre 25 ocak gibi görünüyo. az kaldı, bir dr bulmamız lazım hatta geciktik diye randevu aldık tanışmak görüşmek için.neyse girdik çok hoş ve herşeyi net anlatan, sorulara sakince cevap veren bir dr. ama doğuma girebilecekmisiniz, bizim için önemli olan bu zaten tetkikleri gata da yaptırıyoruz dedik.eğer (normal doğum için konuşuyorum) o gün nöbetçi ise giriyomuş ama değilse siz tlf la çağıramıyosunuz, o günki dr lar kimse yani hastane tarafından arandığımda müsaitsem ş.dışında da değilsem gece gündüz fark etmez gelirim ama ekstra 400 tl ücret ödersiniz. dedi. zaten normal doğum 200 filan+400 ücret ödicez.birde bebğin işitme durumunun kontrolü varmış o da 35 tl miymiş ne....:26: tabi bu durum bizim canımız sıktı.size ait bir dr olmuyo yani kim denk gelirse.kararsız kaldık biz de o yüzden. onun dışında 1-2 kez burcu hn a gitmiştik o da gayet ii bakıyo sonra sizinle paylaşıyo gördüklerini. sırf senem hanım yaşı gereği daha deneyimlidir diye yani tamamen psikolojikmen iiyi olur diye ona gitmek istedik. zaman daralıyo ama napcaz bilemiyorum. selda hn denilmiş. bizde ona hiç gitmedik. bi de onu mu denesek acaba :) yada o an şansımıza kim gelirse bu arada muayene için de 40 tl veriyosunuz senem hn a sgk lı olmamıza rağmen

senem hanım medilife
merhaba diden ben de senin gibi aynı konuda kararsız ve şaşkın olduğumu topikte belirtmiştim senem hanımdan çok memnunum iyi ve anlayışlı sabırlı fakat söylediğin gibi her randevumumuzda en az45 dk bekletti ayrıca 400 tl artı ücreti ben de hiç etik bulmuyorum selda hanım da çok iyi biri diye duymuştum
senem hnm h içi sadece 8-12 arası çalışıyor o saatler arası normal doğum sansını yakalaman az bir ihitmal yani insana her koşulda 400 artı ücret ödetiyorlar bilmiyorum ben de napacağımı

senem hn bakırköydeki ofisini kapamış.küçük bebeğim var dedi.o yüzden öğlene kadar çalışıyorum dedi.bu çok önemli.sürekli orada bulunan bir dr lazım.ama buradaki çoğu arkadaş selda hn demiş. belki onlada tanışmalıyız ne dersin? bir de bana anadolu hastanesi dediler avcılarda dr un ismini unuttum ama mehtap olabilir o da iyi diyorlar. hatta bi arkadaşım medilife hast.yüüzndnen annesine yanlış müdahale sonucu çocuğunu kaybbettirdiğini söyledi.sakın gitmeyin filan dedi. gerçi tam ortasındayım 2 hastaneninde torium un yanındayım. napsak kii

beylikdüzü kolan arzu hanıma gidiyorum ben, çok çok memnunum, doğumuma 10-15 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…