Sayın esmakoz neden memnun olmadığınız bir hekime 9 ay boyunca devam ettiniz çok merak ettim ? Devam etmeyebilirdiniz.[/QUOTE
ondan önce 1-2 doktora gittim aynı tavırdaydılar. hatta arkadaşlarımın anlattıkları içinde de farklı davranan yoktu. açıkçası doktorlara hiç güvenim kalmamıştı. özel hastaneler içinde tüm doktorların sezeryan yanlısı olacağını düşünüyorum. hamileliğimin sonlarına doğru sıkıntı duymaya başladım doktorumdan çünkü tavırları hiç rahatlatıcı değildi. açıkçası son haftalarda doktor değiştirmek kolay olmayacak belkide daha büyük sıkıntı duyacağım diye değiştirmedim.çünkü tüm forum sitelerini inceledim.kimi doktor hakkında biri ii diyor biri kötü. hepsi aynıdır diye düşünüyodum.ben her doktoruma gittiğimde normal doğum istiyorum diye( tabii çok ciddi bi durum olmadığı müddetçe)belirttim garanti vermesini bekleyemem ama rahatlatıcı konuşmasını beklerdim. kısmet doğumuma girmedi.girseydi çokta problem olmazdı bilinçli biriyseniz bazı şeyler istediğiniz gibi gider.benim selda hanımda gördüğüm ve beni (ve tüm ailemi)mutlu eden güler yüzlü olması, samimiyeti ve doğuma motive etmesiydi. açıkçası hiç bir doktordan da beklemiyodum. tavsiye ettiğim arkadaşlarımda çok memnun kaldı. yine herkese tavsiye ederim
mrb mavii. selda hanıma tesadüfenmi gittin yoksa tanıdığın onda doğum yapmış birisi varmıydı.yeni doğan ünitesinin olup olmadığı hakkında bi bilgin varmı peki
ben 9 ay boyunca Burcu hnm'a gittim suyum azdı ve bebeğimde gelişme geriliği vardı bunlara rağmen çatır çatır doğurdum ve ne bir bilgi eksikliği nede bir bilgi fazlalığıyla benim kafamı yormadı hatta benim sakin bir hamilelik geçirmemi sağladı hatta ben hamileleiğimde 2 ölüm yaşadım buna rağmen herşey yolunda gitti Burcu hanımın sayesinde. ben doğuma geldiğim gece hastanede senem hanım vardı ve benim sezeryan olamam gerekiyordu, ,senem hanım bana suni sancı bile verdi normal doğum yapiyim diye dosyamı okumadan, ama burcu hanım hastaneye gelince ortalığı birbirine kattı gelişme geriliği var siz napıyorsunuz, bebek ölebilir diye ve beni hemen ameliayata aldı. bence bir daha düşün doktor konusunda, için ısınmamış olabilir ama bu kötü bir doktor olduğu anlamına gelmez. benden sana tavsiye 2,3 kere daha git biraz sıcak kanlı ol, o zaman ısınırsın.
senem hanım medilife
merhaba diden ben de senin gibi aynı konuda kararsız ve şaşkın olduğumu topikte belirtmiştim senem hanımdan çok memnunum iyi ve anlayışlı sabırlı fakat söylediğin gibi her randevumumuzda en az45 dk bekletti ayrıca 400 tl artı ücreti ben de hiç etik bulmuyorum selda hanım da çok iyi biri diye duymuştum
senem hnm h içi sadece 8-12 arası çalışıyor o saatler arası normal doğum sansını yakalaman az bir ihitmal yani insana her koşulda 400 artı ücret ödetiyorlar bilmiyorum ben de napacağımı
senem hn bakırköydeki ofisini kapamış.küçük bebeğim var dedi.o yüzden öğlene kadar çalışıyorum dedi.bu çok önemli.sürekli orada bulunan bir dr lazım.ama buradaki çoğu arkadaş selda hn demiş. belki onlada tanışmalıyız ne dersin? bir de bana anadolu hastanesi dediler avcılarda dr un ismini unuttum ama mehtap olabilir o da iyi diyorlar. hatta bi arkadaşım medilife hast.yüüzndnen annesine yanlış müdahale sonucu çocuğunu kaybbettirdiğini söyledi.sakın gitmeyin filan dedi. gerçi tam ortasındayım 2 hastaneninde torium un yanındayım. napsak kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?