Beylikdüzü Medilife Veya Avcılar Medicanada Doğum Yapan Var Mı?

benim işyerinden iki arakadaşım ekim ayında medilifede doğum yaptı onlar memnun kaldılar, odaları falan gayet iyi temiz biri ahmet beyde biri de selda hnm da doğum yaptı ikiside memnundu, ben i,lk hamile olduğumu öğrendiğimde ahmet bey e gittim ama ben pek memnun kalmadım çok ilgisiz çok rahat selda hnm ı sürekli görüyorum ama hiç muayene olmadım çok güleryüzlü bir bayan, ama senem hnm ın bu çalışma saatleri ve artı ücreti kafamı karıştıryor acaba selda hnm da falan öyle mi? bilgisi olan var mı arkadaşlar selda hnm ı da mesai harici aradığımızda doğum içn 400 lira alıyor mu?

selda hn.da mı alıyor ekstra ücret bende bilmiyorum.kesin alıyordur da, dr. senem kadar değildir belki.çünkü düşünsene muayene ücretleri bile farklı. bir arkadaş beylikdüzü kolanın iyi olduğunu söylemiş, bir de dr. ismi vermişti. acaba oradaki dr.lar da ekstra ücret alıyorlarmı? :18:

Aslında doğru söylüyoresun selda hnm belki daha ucuz olabilir mesai saati dışında doğumlarda, 29 aralıkta randevum var daha çok var ama gidince sorarım yazarımm buraya, beyikdüzü kolon hastanesinin iyi olduğunu ben de buymuştum ama biraz daha pahalı galiba fiyatları ben test fiyatları için aramıştım telefonla bilgi vermiyoruz dediler, Allah yüzümüze bakar da sorunsuz hamilielikler ve doğumlar yaparız

Son düzenleme:
valla hanımlar 9 ay boyunca gitmek zorunda kaldım çünkü yakınımdaki hastanelrdeki doktorlarıda araştırdım doktor takımı hep aynı zihniyettte.burcu hanım bana sezeryanı açık açık önerdi sürekli ona gittiğim halde 7 aylık hamileyim karnım kocaman olmuş,odasına girdiğimde "sizin neyiniz vardı"soran bi insan ve çok sezeryan doğumu çok önermesinden dolayı ben memnun kalmadım. buarada senem hanımdan randevu almaya çalıştım bi kaç kez ama çok yoğundu.ben en başından itibaren normal doğumu çok isteyerek gittiğim için bana sanki her an sezeryane dönebiliriz yaklaşımında bulunmasından hoşlanmadım. ama hakkını yiymem çok ilgili ve tüm bilgileri aktaran da bir yapısı var. nitekim bi kaç hastane daha denemiştm ordan biliyorum.doğum anında da suyum geldiği için ve bir an önce doğum yapmam gerektiği için ve aynı zamanda sancımda olmadığı için hemen suni sancı yazdı ve ben onuda istemedim. çünkü beni önce nstye bağlamalıydı. sonuç benim istediğim gibi oldu. hiç yanlış düşünmemişim.nöbetçi doktor erkekti ve ben bayan istedim burcu hanımda şehir dışına çıkacağından dolayı selda hanım girdi. kesinlikle konuşmalarıyla çok rahatlatıcı bi insan ve suni sancıya gerek olmadığını söyledi. yani 9 ay boyunca aynı doktora gitmemin sebebi hem tecrübesizlik,korku,endişe her şey var. ama inanıyorumki 2. bir hamilelikte eğer h,ç bir problemim olmazsa bu kadar tedirgin olmayacağım doktorlar hakkında.

acaba doğum çantamızda neler olması gerekiyor? bende kısmetse 15- 20 gün içinde orda doğum yapacağım da? çocuk bezi vs. almalımıyım yoksa temin ediliyor mu?

ben de selda hanıma gittim.çok ta memnundum.ama bebeğim doğduktan bir gün sonra öldü.sağlıklı bir bebeği nedensiz kaybettim.hastaneyi tümden gözden geçirin

acaba doğum çantamızda neler olması gerekiyor? bende kısmetse 15- 20 gün içinde orda doğum yapacağım da? çocuk bezi vs. almalımıyım yoksa temin ediliyor mu?

allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin nilüfer.
öncelikle senin için lazım olanları söliyim. ben en çok ihtiyaç duyduğum şeyleri yazıyorum.normal doğum yapıp 1 gece kaldığım için de aşağıdakiler yeterli oldu. umarım sende normal yaparsın
2 pijama takımı(hatta 1 taneden fazla pijama bile alsan iyi olur),
3-4 iç çamaşırı,ped(orda mesane pedi veriyolar ama yinede alsan ii olur.)
çorap,hırka(ben yazın doğum yaptığım halde bile götürdüm)
hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet.

bebek için 2 takım kıyafet, 3tane battaniye( bebek arabasının içine sermek için ve üstüne örtmek için )
bebek bezi,ıslak mendil,biberon,emzik,bebek için bez mendil(3-4 adet).

f.makinesi,kırmızı taç vb. şeylerde vardı hatta makyaj malz. ve değişik şeyler koyanlarda var ama onlar benim aklıma gelmemişti. ayrıca sezeryan olanlar duş alıyormu bilmiyorum ama havlu,sabun vb şeylerde gerekebilir hem senin hem bebek için.sezeryan doğum yapan arkadaşlarda gerekli şeyleri yazarlar inşallah.

şimdilik aklıma gelen bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben de selda hanıma gittim.çok ta memnundum.ama bebeğim doğduktan bir gün sonra öldü.sağlıklı bir bebeği nedensiz kaybettim.hastaneyi tümden gözden geçirin

başın sağolsun zeynep inan çok üzüldüm.ne yaparsan yap başına neler geleceği bilemiyosun.her şey Allah'tan.sen araştırdınmı neden dolayı kaybettiğin hakkında ne bilgi verdiler

çok yardımcı oldun teşekkür ederim canım...

çok üzüldüm canım, başın sağolsun. Allah düşmanıma vermesin. açıkçası çok da endişelendim, içim sıkıldı, açıklama neydi?

kızlar bnde burcu hanıma gidyorum.ama izine çıkıcağını söledi.bni selda hanıma yönlendirdi.çok iyi bi doktor olduğunu söledi.doğumumada sayılı günler kaldı.selda hanm evden çağrılınca nekadar fiyat alıyo acaba.

slm esmakoz.selda hanım evden çağrılınca nekadar fark alıyor bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar selda hanım ne zaman dönecek doğum izninden bilginiz var mı?

Arkadaşlar 20.10.2012 de medilife b.düzü hast. yaptım. doğuma kendi doktorum Selda hn. mesai saatleri dışında çalışmadığı için Serdar Sarı adında muhteşem bir doktor doğumumu yaptırdı, normal bir doğum bu kadar güzel geçemezdi. Tüm ihityaçlarınızı karşılıyorlar. Medilife hast. dr. Serdar Bey ve tüm ebeleri hasta bakıcıları personeli muhteşemdi. Sağlıkla kızımı ellerime verdiler. Allah hepsinden razı olsun. Ynie doğursam yine medilife derim arkadaşlar. Herkese hayırlı doğumlar kızlar...

buralarda yakın zamanda doğum yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…