- Konu Sahibi beynelminel
-
Teşekkür ederim Eylül
İlerde başınızın etini yediğimde yemek tariflerinizi paylaşırsınız sayenizde kullanırım.
yok alamam artıkkaracadan aldığım yemek takımına baya para verdik annem çıldırır tabi kocamda şuan hala geniş pasta tabaklarım eksik yani bu bernardo-romance'ın varda 6 tane.. bana 12 li lazım .. işte onları böyle güllü alabilirim diye düşünüyorum, böylelikle içinde kalmaz bu çiçekli ürünler
güzel seçimler yapmışsın, aşk dolu günlerde kullan inşallah
3'lü çerezliğiyok alamam artıkkaracadan aldığım yemek takımına baya para verdik annem çıldırır tabi kocamda şuan hala geniş pasta tabaklarım eksik yani bu bernardo-romance'ın varda 6 tane.. bana 12 li lazım .. işte onları böyle güllü alabilirim diye düşünüyorum, böylelikle içinde kalmaz bu çiçekli ürünler
güzel seçimler yapmışsın, aşk dolu günlerde kullan inşallah
Sağol canım size güveniyorumne demek canım yaaaher zaman sor et..elimden geldiğimce ben bildiklerimi paylaşmak isterim
keza diğer arkadaşlarım da öyleee..
ne güzel her birimiz telaş içindeyiz, Rabbim utandırmasın
canım hepsi çok guzel maşallah.. Aşk dolu gunlerde kullan ..
çok güzeller güle güle mutlulukla kullanın inşallah:)
rica ederim ne demek smile nereden yapılıyor bana da öğretir misinizTeşekkür ederim.
Yazdığın yerin altında gözükmesi lazım canımrica ederim ne demek smile nereden yapılıyor bana da öğretir misiniz
Haticem kuzum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
bernardo seçimlerin çok güzel canım. mutlulukla güle güle kullan
Zehram çok çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.Canım aşkla kullan
canım çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle aşkla kullan
ay seniiin herşeyin rengarenk ne kadar güzel :)
Valla ben yemek takımlarında çiceği böceği sevmem o yüzden cok sade çizgili şeyler aldım ama seninkileri görünce canım cekti :)
Güle güle kullan canım Allah agzınızın tadını bozmasın :)
Zehram çok çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
aysegul34, kirmiizi teşekkür ederim.
Daha iyileri sizin olsun kızlar.
kirmiizi bende çizgili sade şeylere bayılıyordum sonra nedense bunları çok beğendim ve aldım.
Mobilyalarımı falan payşatığımda göreceksiniz oldukça sade modeller hepsi ama işte yemek yerken eğlenceli, neşeli ve aşk kokan şeyler olsun istedim.
Merakla bekliyoruz canım :)
Hafta sonu inşallah birkaç fotograf çekerim içime sinecek bir biçimde sizinle paylaşırım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?