Beynelminel'in Çeyizleri

Teşekkür ederim Eylül
İlerde başınızın etini yediğimde yemek tariflerinizi paylaşırsınız sayenizde kullanırım.

ne demek canım yaaa her zaman sor et..elimden geldiğimce ben bildiklerimi paylaşmak isterim
keza diğer arkadaşlarım da öyleee..

ne güzel her birimiz telaş içindeyiz, Rabbim utandırmasın

bernardonun parça avantajı çok güzel..bir takımı istediğimiz gibi kullanma imkanı var..sende güle güle kullan canımcım

canım hepsi çok guzel maşallah.. Aşk dolu gunlerde kullan ..

3'lü çerezliği
3'lü pasta takımını aldığında tam bir setmiş gibi kullanırsın.
Gönlüne göre olsun inşallah

ne demek canım yaaa her zaman sor et..elimden geldiğimce ben bildiklerimi paylaşmak isterim
keza diğer arkadaşlarım da öyleee..

ne güzel her birimiz telaş içindeyiz, Rabbim utandırmasın
Sağol canım size güveniyorum

canım hepsi çok guzel maşallah.. Aşk dolu gunlerde kullan ..

Kuzu sağol daha iyileri daha güzelleri sizin olsun

ay seniiin herşeyin rengarenk ne kadar güzel :)

Valla ben yemek takımlarında çiceği böceği sevmem o yüzden cok sade çizgili şeyler aldım ama seninkileri görünce canım cekti :)

Güle güle kullan canım Allah agzınızın tadını bozmasın :)

Canım aşkla kullan
Zehram çok çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

canım çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle aşkla kullan

aysegul34, kirmiizi teşekkür ederim.
Daha iyileri sizin olsun kızlar.

kirmiizi bende çizgili sade şeylere bayılıyordum sonra nedense bunları çok beğendim ve aldım.
Mobilyalarımı falan payşatığımda göreceksiniz oldukça sade modeller hepsi ama işte yemek yerken eğlenceli, neşeli ve aşk kokan şeyler olsun istedim.

Son düzenleme:

Merakla bekliyoruz canım :)

Hafta sonu inşallah birkaç fotograf çekerim içime sinecek bir biçimde sizinle paylaşırım hemen

Tebrik ederim, düğününe az kalmış... Ömür boyu mutlu olun inşallah Ayrıca yemek takımlarına da bayıldım, çooook ciciler Misafir yemek takımınla düz kadeh kullanabilirsin çünkü takımın zaten gösterişli, bardak takımını da gösterişli alırsan birbirini boğabilir... Hoş ben yemek takımını da bardak takımını da sade aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…