Beynelminel'in Çeyizleri

Teşekkür ederim.Bende düşünüyorum kenarları gümüş veya altın yaldızlı sade birşey bakalım
Güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun

Canım çok hoş çeyizin güle güle kullan Esse nin o bordo seramikleri nasıl resimde çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum

Canım çok hoş çeyizin güle güle kullan Esse nin o bordo seramikleri nasıl resimde çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum
Evde annemde kullanıyor.
Temizlemesi çok kolay hemde yemekler lezzetli oluyor.
Bence alabileceğin kullanışlı bir şey

hepsini güle güle kullan. Özellikle misafir yemek takımını çok beğendim
Teşekkür ederim çok beğenerek aldım.

herşey özenle seçilmiş aşkla kullan

Çok teşekkür ederim.
Daha iyileri ve güzelleri sizin olsun kızlar

çoookkk güzel günlerde kullan tatlım çeyizlerini... çok güzeller belli ki sevgiyle aşkla hazırlanıyorlar...

her şeyin çok güzel canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş

Ben çeyiz alışverişini sevgilimle yapıyorum, çalıştığımdan bir tek haftasonu kalıyor gezmek için, bernardoya girmiştik günlük takımları almaya hediye çeki veriyorlardı kaldırmış günlük çatal bıçak takımını bak bunlar güzel diyor..

Son düzenleme:
oooh büyük eşyalarda alınmıış güle güe kullan

Güzel günlerde kullanırsın inşallah

her şeyin çok güzel canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş

damla005, edaa91, LoadedGun Sağolun kızlar en iyileri en güzelleri sizin olur inşallah

Hiç sorma ya canım bu erkekler çok meraklı
Aldığım herşeyi görmek istiyor

Kızlar beyaz eşyaları da mı kız tarafı alıyor yaa ? benim bildiğim erkek almıyor mu onu :26:
Şöyleki bizde Kız tarafı : Çamaşır mk. bulaşık mk. fırın ve ocak kıza ait
Erkek tarafı : Bulaşık mk. aspiratör termosifonu alıyoo

Kızlar beyaz eşyaları da mı kız tarafı alıyor yaa ? benim bildiğim erkek almıyor mu onu :26:

Canım biz sevgilimle anlaşma yapmıştık. Ben tüm beyaz eşya ve mutfak bölümünü oda evin geriye kalan mobilya, halı, perdesini falan aldı.
Normalde söylediğin gibi kız mutfak gereçleri, sandık içi, yatak odasını alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…