- Konu Sahibi beynelminel
-
Teşekkür ederim.Bende düşünüyorum kenarları gümüş veya altın yaldızlı sade birşey bakalımTebrik ederim, düğününe az kalmış... Ömür boyu mutlu olun inşallahAyrıca yemek takımlarına da bayıldım, çooook ciciler Misafir yemek takımınla düz kadeh kullanabilirsin çünkü takımın zaten gösterişli, bardak takımını da gösterişli alırsan birbirini boğabilir... Hoş ben yemek takımını da bardak takımını da sade aldım
Güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun
Evde annemde kullanıyor.Canım çok hoş çeyizin güle güle kullanEsse nin o bordo seramikleri nasıl resimde çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim çok beğenerek aldım.hepsini güle güle kullan. Özellikle misafir yemek takımını çok beğendim
herşey özenle seçilmiş aşkla kullan
çoookkk güzel günlerde kullan tatlım çeyizlerini... çok güzeller belli ki sevgiyle aşkla hazırlanıyorlar...
Sağol canım inşallah aşk alışveriş boyunca telefon açtı.
Baktı sesim çıkmıyor akşam mesaj yağmuruna tuttu ne aldınız diye.
Şimdi resimleri onada göndereceğim ve inanılmaz mutluyum delirdim sanırım.
oooh büyük eşyalarda alınmıış güle güe kullanEki Görüntüle 674041 Eki Görüntüle 674042 Eki Görüntüle 674043 Eki Görüntüle 674044 Eki Görüntüle 674045 Eki Görüntüle 674046
Çeyizim için aldığım son cicilerimbiraz tuzlu oldu ama içime sindi hepsi çok şükür
oooh büyük eşyalarda alınmıış güle güe kullan
Güzel günlerde kullanırsın inşallah
her şeyin çok güzel canım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş
Hiç sorma ya canım bu erkekler çok meraklıBen çeyiz alışverişini sevgilimle yapıyorum, çalıştığımdan bir tek haftasonu kalıyor gezmek için, bernardoya girmiştik günlük takımları almaya hediye çeki veriyorlardı kaldırmış günlük çatal bıçak takımını bak bunlar güzel diyor..
Şöyleki bizde Kız tarafı : Çamaşır mk. bulaşık mk. fırın ve ocak kıza aitKızlar beyaz eşyaları da mı kız tarafı alıyor yaa ? benim bildiğim erkek almıyor mu onu :26:
Kızlar beyaz eşyaları da mı kız tarafı alıyor yaa ? benim bildiğim erkek almıyor mu onu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?