• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYNİM BEDENİMİ YİYOR :((( bozuk plak)

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.500
133
Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim :(

Önceliğiniz tedavinizi başarılı bir şekilde tamamlamak olsun. Depresyon tedavisi ben de gördüm, yıllarca. İlk hamilelikten beri ilaç kullanmıyorum, ama anlıyorum ki, artık ihtiyacım var. İlaçlardan nasıl kurtulurum diye dert etmeyin, tedavinizi düzenli olun.

Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim :KK43:

Canımcım o kaynın olacacak kişi halt etmiş,sen ilaçlarını düzenli içmeye gayret et olurmu.

Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim :KK43:
Ayrıca güzel olup olmaman kaynını ne ilgilendirir? Ona ne? O kim oluyor? Kocanı yarın boşasan yedi kat el olacak sana. Haddini bilsin öküz. Kardeşi yakışıklıymış, tabi kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş. Heheh. Sinirden gülüyom şu an.

Sorun cirkin olmaniz degil insanlari ciddiye almaniz.guzel opmak her kadin ister ben de cirkin hissedince hicbi sey yapasim gelmiyo.anliyorum.guzel hissetmek istiyosan oncelikle kendini iyi hisset sev,spor yap.guzelsin zaten tek ihtiyacin massetter botox.1200 tl falandir biriktir yaptir.sporunu da yap.mis gibi.insanlari yakma hayatini yasa.

Tedaviniz boyunca ilaçlarınızı düzenli kullanmaya ve ödev, alıştırma olarak ne veriliyorsa yapmaya özen gösterin lütfen. Kendinizi iyi hissedince boşlamayın. İlaçların da etkisi hemen başlamadığı gibi bi gün bırakınca da hemen etkisini kaybetmiyor. Sonuç olarak doktorunuzun tedavisine güvenin. Uzun vadede kazanan siz olacaksınız. 👍

Eski depresyon hastası olarak söylüyorum: Böyle ve benzer rahatsizlik yasayanlar icin bana göre hic "pat bitti" gibi bir durum söz konusu degil. Bunu devamli olan bir iyilesme süreci olarak gören. Evet bazi günler ayaginiz tekrar kayabilir. Kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bunun ama gecici bir süre oldugunu göz önünde bulundurun. Hemen cöküp kendinize yüklenmeyin. Ben agir depresyon süreci gecirdikten sonra tekrarini yasamadim. Ama bazi günler eski düsünme mekanizmalarim yine nüksettigini fark ettim. O günlerd3 kendime yüklenmiyorum. Tam aksine ara veriyorum, kendime zaman ve duygularimi yer veriyorum. Kayinpederinize sizinle saygili konusmadigi sürece bir bardak su dahi vermeyin. Terbiyesize bak ya

Kalk bana kahve yap , sen cirkinsin oğlum güzel ne alaka 🤔
Hakaret içeriğini sormuyorum yani ne mantıkla böyle bir şey dedi durup dururken .
ifadenizi sertlestiren saç renginiz ve sanırım biraz kilo vermeniz gerekiyor .
Daha sade ve tek renkler giyin .
Çirkin değilsiniz tarzınız yanlış geldi bana

Önceliğiniz tedavinizi başarılı bir şekilde tamamlamak olsun. Depresyon tedavisi ben de gördüm, yıllarca. İlk hamilelikten beri ilaç kullanmıyorum, ama anlıyorum ki, artık ihtiyacım var. İlaçlardan nasıl kurtulurum diye dert etmeyin, tedavinizi düzenli olun.
TEDAVİME DEVAM EDİYORUM ALLAH BENİM GİBİ HERKERSE ŞİFA VERSİN CANIM

Ayrıca güzel olup olmaman kaynını ne ilgilendirir? Ona ne? O kim oluyor? Kocanı yarın boşasan yedi kat el olacak sana. Haddini bilsin öküz. Kardeşi yakışıklıymış, tabi kirpi de yavrusunu pamuğum diye severmiş. Heheh. Sinirden gülüyom şu an.
ben kendimi çok yedim bu ne arsızlık densizlik ben neden hala ordayım

Sorun cirkin olmaniz degil insanlari ciddiye almaniz.guzel opmak her kadin ister ben de cirkin hissedince hicbi sey yapasim gelmiyo.anliyorum.guzel hissetmek istiyosan oncelikle kendini iyi hisset sev,spor yap.guzelsin zaten tek ihtiyacin massetter botox.1200 tl falandir biriktir yaptir.sporunu da yap.mis gibi.insanlari yakma hayatini yasa.
bende nazobial dolgu düşünmüştüm

Back
X