• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYNİM BEDENİMİ YİYOR :((( bozuk plak)

Bana kayin pederim bunu söylese ağzının payını verirdim aylarca ilaçlı tedavi görecek kadar takmak yerine öyle bir söz soylerdimki değil kahve zıkkım verirdim bence ilaçsız nasıl yaşamaktan ziyade kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz nacizane tavsiyemdir yoksa bugün çirkin der yarın başka birşey onun bunun ne dediği omrunden alır gider ve kaybettigin zaman ve değersiz insanlara verdigin değer için ayrıca tedavi görürsün

Öncelikle Fotoğraftaki sizseniz.çok güzelsiniz.

... yesin onlar😀

Gelelim şimdi ne yapabiliriz. Bence ilaca bağimlı olmayın doktor kontrolunde bırakmaya çalişın. Özgüveninizi arttıracak şeyler yapmaya çalişın. Ben de dün buna benzer bir konu açmiştım. Çok yardımcı oldular sağolsunlar.

Mesela kendinize bir uğraş edinebilirsiniz. Veya görsel olarak beğenmediginiz ne varsa kendinizi nasıl beğeniyorsanız o hâle getirmeye çalısabilirsiniz. Mesela kilo vermek gibi spora başlamak gibi. 😊
teşekkür ederim desteğin için canım.Evet biraz kilom var yavaşca veriyorum .birazda bilinçaltı çalışmaları lazım bize sanırm:KK60:

Tedavinize devam edin.
Biri bana çirkin dese,güler geçerim yada sensin çirkin derim unuturum,2 saat sonra aklıma gelmez ama sizin durumunuz farklı demekki.
Konu başka birşey de olsa takacaktınız muhtemelen. Ha bu arada dangalakça kerli ferli adamın çocuk gibi sen çirkinsin demesi. Üzülmeyin onun ayıbı bu.

Bence hiç takma. Insanların senin hakkında ne düşündüğü önemli olmamalı senin için. Sen kendini sev ve o tarz insanları kim olursa olsun hayatından çıkar.

Nedir bu massetter botox
Uyurken dislerimizi siktigikiznicin yuzun alt tarafindaki kaslar buyuyor.yuzun sekli bozuluyor.hanimefendinin cenesi sivri yuzun ust kismi da cok guzel.o kaslar yuzun alt taraginda ifadesini sertlestiriyor ve yuzunu kare yapiyor.massetter botox yaptirisa yuzu oval ve kadinsi olur o istenmeyen kaslar gider ayrica gece dislerini sikmayacagi icin disleri catlamaz.
Yuzu oval hale gelir.ayrica tatli kumral bi sac ve o kaslarin rengini de yumusatirsa bence fistik gibi.sadece ufak dokujuslar gerekli

Uyurken dislerimizi siktigikiznicin yuzun alt tarafindaki kaslar buyuyor.yuzun sekli bozuluyor.hanimefendinin cenesi sivri yuzun ust kismi da cok guzel.o kaslar yuzun alt taraginda ifadesini sertlestiriyor ve yuzunu kare yapiyor.massetter botox yaptirisa yuzu oval ve kadinsi olur o istenmeyen kaslar gider ayrica gece dislerini sikmayacagi icin disleri catlamaz.
Yuzu oval hale gelir.ayrica tatli kumral bi sac ve o kaslarin rengini de yumusatirsa bence fistik gibi.sadece ufak dokujuslar gerekli
Bana bunu bir kişi daha söylemişti sanırım haklısınız bir doktorla görüşmem lazım

Yani böyle bi cümle kuran cahilin lafına kulak asmanıza gerek var mı? Umursamayın, ağzının payını verin ve geçin..
ayrıca gayet güzel ve bakımlısınız. Hem de sağlıklısınız. Sırf bunun için şükretmeli ve mutlu olmalısınız.

Yani böyle bi cümle kuran cahilin lafına kulak asmanıza gerek var mı? Umursamayın, ağzının payını verin ve geçin..
ayrıca gayet güzel ve bakımlısınız. Hem de sağlıklısınız. Sırf bunun için şükretmeli ve mutlu olmalısınız.
Çok şükür her zaman sebebi ansiyete maalesef

Tedavinize devam edin.
Biri bana çirkin dese,güler geçerim yada sensin çirkin derim unuturum,2 saat sonra aklıma gelmez ama sizin durumunuz farklı demekki.
Konu başka birşey de olsa takacaktınız muhtemelen. Ha bu arada dangalakça kerli ferli adamın çocuk gibi sen çirkinsin demesi. Üzülmeyin onun ayıbı bu.
insanlar nasıl böyle olabiliyor hayranım benim gibi pinpirik değilsiniz ne kadar güzel maşallah.

Kimsenin size bu tip seyler soylemesine musade etmeyin. Sizden buyuk bile olsa. Saygi gormek istiyorsa saygili davranmali. Kayinpederin densizin tekiymis bence. Ve bu patavatsiz densiz adamin soyledikleri yuzunden depresyonunuz tetiklenmis. Buna izin vermeyin. Kimsenin sizi uzmesine musade etmeyin.

ya bişey söleyecegim kayinbiraderin dediği kalk da kahve yap oğlum yakışıklı sen çirkinsin dedikten sonra inşallah kahve yapmamişsin.. sen oğlundan daha çirkinsin kalbin çok çirkin deseydin.. o laf sana dediyse.. demediği için psikolojik bunalima girmişsin.. fotoda çok hoşsun..

Kiloluydum bayagı zayıfladım canım.ne mantıkla dediğini inanın bende bilmiyorum.sorun o değil benim bence.bunu kafaya takmış olmam beni üzmesine izin vermiş olmam
Kafaya takma sebebin mükemmelliyetçi bir insan olman mi yoksa insanların seninle ilgili düşüncelerini çok önemsemen mi?

Back
X