• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYNİM BEDENİMİ YİYOR :((( bozuk plak)

Kalk bana kahve yap , sen cirkinsin oğlum güzel ne alaka 🤔
Hakaret içeriğini sormuyorum yani ne mantıkla böyle bir şey dedi durup dururken .
ifadenizi sertlestiren saç renginiz ve sanırım biraz kilo vermeniz gerekiyor .
Daha sade ve tek renkler giyin .
Çirkin değilsiniz tarzınız yanlış geldi bana
Kiloluydum bayagı zayıfladım canım.ne mantıkla dediğini inanın bende bilmiyorum.sorun o değil benim bence.bunu kafaya takmış olmam beni üzmesine izin vermiş olmam

Eski depresyon hastası olarak söylüyorum: Böyle ve benzer rahatsizlik yasayanlar icin bana göre hic "pat bitti" gibi bir durum söz konusu degil. Bunu devamli olan bir iyilesme süreci olarak gören. Evet bazi günler ayaginiz tekrar kayabilir. Kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bunun ama gecici bir süre oldugunu göz önünde bulundurun. Hemen cöküp kendinize yüklenmeyin. Ben agir depresyon süreci gecirdikten sonra tekrarini yasamadim. Ama bazi günler eski düsünme mekanizmalarim yine nüksettigini fark ettim. O günlerd3 kendime yüklenmiyorum. Tam aksine ara veriyorum, kendime zaman ve duygularimi yer veriyorum. Kayinpederinize sizinle saygili konusmadigi sürece bir bardak su dahi vermeyin. Terbiyesize bak ya
o günden sonra pek gidip gelmedim beni üzmesine izin vermedim. inşallah bir daha depresyon yaşamazssıznız asla

İnsanlar canını nereden yakacağını iyi bilirler bu sözleri takarak zarar gören sadece kendin oluyorsun onlar hayatlarına devam ediyor birde bu açıdan bak

Tedaviniz boyunca ilaçlarınızı düzenli kullanmaya ve ödev, alıştırma olarak ne veriliyorsa yapmaya özen gösterin lütfen. Kendinizi iyi hissedince boşlamayın. İlaçların da etkisi hemen başlamadığı gibi bi gün bırakınca da hemen etkisini kaybetmiyor. Sonuç olarak doktorunuzun tedavisine güvenin. Uzun vadede kazanan siz olacaksınız. 👍
NEDEN 1 GÜNDE BÖYLE OLDUM BEN O ZAMAN ANLAMIYORUM.

NEDEN 1 GÜNDE BÖYLE OLDUM BEN O ZAMAN ANLAMIYORUM.
Sürece çok odaklanıyor olabilir misiniz? Depresyonda mıyım değil miyim diye sürekli kendinizi dinliyorsunuzdur belki. Bilemiyorum sadece tahminde bulunabiliyorum. Kendinizi toparlayana kadar sizi mutlu etmeyen insanlarla görüşmeyin bir süre. Toparlanınca zaten takıldığınız şeylerin çok da mühim meseleler olmadığını göreceksiniz.

Kalk bana kahve yap , sen cirkinsin oğlum güzel ne alaka 🤔
Hakaret içeriğini sormuyorum yani ne mantıkla böyle bir şey dedi durup dururken .
ifadenizi sertlestiren saç renginiz ve sanırım biraz kilo vermeniz gerekiyor .
Daha sade ve tek renkler giyin .
Çirkin değilsiniz tarzınız yanlış geldi bana
İyi de bundan kayınpedere ne?

Sürece çok odaklanıyor olabilir misiniz? Depresyonda mıyım değil miyim diye sürekli kendinizi dinliyorsunuzdur belki. Bilemiyorum sadece tahminde bulunabiliyorum. Kendinizi toparlayana kadar sizi mutlu etmeyen insanlarla görüşmeyin bir süre. Toparlanınca zaten takıldığınız şeylerin çok da mühim meseleler olmadığını göreceksiniz.
evet o bende fazlasıyla var o agırlık bana çökünce kendimi dinlemeye başlıyorum

Öncelikle Fotoğraftaki sizseniz.çok güzelsiniz.

... yesin onlar😀

Gelelim şimdi ne yapabiliriz. Bence ilaca bağimlı olmayın doktor kontrolunde bırakmaya çalişın. Özgüveninizi arttıracak şeyler yapmaya çalişın. Ben de dün buna benzer bir konu açmiştım. Çok yardımcı oldular sağolsunlar.

Mesela kendinize bir uğraş edinebilirsiniz. Veya görsel olarak beğenmediginiz ne varsa kendinizi nasıl beğeniyorsanız o hâle getirmeye çalısabilirsiniz. Mesela kilo vermek gibi spora başlamak gibi. 😊

Hamilelik depresyonu veya lohusa depresyonu hormonal değişimler yüzünden psikolojide olan tahribat olduğu için uzun süreli ilaç kullanımını gerektirebilir. Son 3 4 haftadır sanirim bende o depresyona girmek uzereyim. Ki siz kitap okumuşsunuz. Ben psikoloji mezunuyum. Aktif olarak 4 senedir çalışıyorum. Yaşadığım süreçte herşeyin adını biliyorum ama o duygulardan depresif halden kendimi koruyamıyorum. Umarım lohusalikla birlikte atlatırım ama atlamazsam ilk isim psikiyatriste gidip ilaç almak olacaktır. Sizde devam edin. Terapiye tekrar başlayın. Kolay bir durum değil. Lohusa depresyonu yüzünden intihar eden, nevroz ve psikoza giren kadın sayısı yadsinamayacak kadar fazla. Bu size ait bir sorun değil. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız ilaç olur, terapi olur, hepsine devam edin

Sorun cirkin olmaniz degil insanlari ciddiye almaniz.guzel opmak her kadin ister ben de cirkin hissedince hicbi sey yapasim gelmiyo.anliyorum.guzel hissetmek istiyosan oncelikle kendini iyi hisset sev,spor yap.guzelsin zaten tek ihtiyacin massetter botox.1200 tl falandir biriktir yaptir.sporunu da yap.mis gibi.insanlari yakma hayatini yasa.

Nedir bu massetter botox

Merhaba kızlar;daha önce hamilelik depresyonu yaşamıştım. 3 yıl önce bir olay yaşadım ondan sonra doğrulamadım hayatım bir anlamda mahvoldu.kayınbiraderim bana kalk bana kahve yap sen çirkinsin oğlum yakışıklı demişti.onsan sonra ben yine kafayı yedim.ben çirkin miyim diye üzüntüden ergenler gibi depresyona girdim.ilaca başlandı tam 3 yıl aynı duygularla yaşadım. eksik doz yüzünden .Doktora gittim dozum eksikmiş. o tamamlanınca kendime geldim ben ne yapıyorum dedim.bu süreçte terapi aldım.ödevlerimi bir kaç ay yaptım bıraktım.bilinç altını kitaplar okuyarak değiştirmeye çalıştım . Derken bir kaçgün önce eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık.ve ilacımı o gün almayı unuttum.5 ay sonra aynı duygularla tekrar uyandım.demek ki bakış açımı gram değiştirememişim.Korrkularımdan nasıl kurtulacagımı şaşırdım.yakama yapıştı bırakmıyor.ilaçsız hayatta merhaba ne zaman diyeceğim :KK43:
insanlar değişir arkadaşım bu gayet normal. ve geri dönüşü yoktur o değişimin. hiç bir şeyi eskisi gibi yapamazsın. bazen tek çare gelecekteki iyi veya kötü olan bilinmezliğe kucak açmaktır.

Back
X