• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEYNİM BEDENİMİ YİYOR :((( bozuk plak)

insanlar nasıl böyle olabiliyor hayranım benim gibi pinpirik değilsiniz ne kadar güzel maşallah.
Pimpirikle alakasi yok aslında bunun.
Birisi bize birşey söylediğinde biz o söylediği şey olmuyoruz. Bu tamamen sizin kendinizi nasıl gördüğünüzle alakalı. Her kelimeye takılırsak hayat çok zor olur. İnsanın dilinin kemiği yok ve maalesef çoğu zaman kendini ilgilendirmeyen hatta haddini aşan şeyler söyleniyor ,üzerinde düşünmek bile saçma oluyor açıkçasi genelde. Biraz rahat olmak gerek.

Herkes çirkin olmadığınıza iknaya çalışmış da, bence o laf da zaten takılma amaçlı, ciddi değil yani. Kahve getirmekle güzelliğin bi alakası yok, lafın şaka olduğunu bu alakasızlık vurguluyor işte. Muhtemelen sizin o anki duygusal durumunuz, özgüveninizin düşük olması (kiloluydum demenize istinaden) biraz alıngan yapmış sizi bu laf karşısında. Moralinizi bozmayın lütfen.

Çok şükür her zaman sebebi ansiyete maalesef
Psikolojiden çok anlamıyorum açıkçası muhtemelen sizin benden daha çok bilginiz vardır ama anksiyeteye fazla sarılmışsınız gibi geldi. İlaçları 1 gün bırakınca alt üst olacağınıza inanmanız falan doğru değil bence. biraz kendinizi sağlıklı ve iyi olduğunuza inandırmayı deneyin. böyle hastalığa tutunarak yaşamaktansa.. bence o zaman çok daha mutlu ve özgüvenli olacaksınız.

Sırf yaşlı diye kimseye saygı duymak zorunda değilsiniz. Haddini bildirin size konuşana, susmayın sakın. "Getireyim de bir ayna kendi tipine bak. Kahve falan da yapmıyorum.Mutfak orada, git kahveni kendin yap, hizmetçin yok. Bir daha da benimle bu şekilde konuşursan alacağın tepki çok daha fazla olur, haddini bil" deyin sinirli bir şekilde, bakın bakalım bir daha konuşuyor mu böyle sizinle.

Sırf yaşlı diye kimseye saygı duymak zorunda değilsiniz. Haddini bildirin size konuşana, susmayın sakın. "Getireyim de bir ayna kendi tipine bak. Kahve falan da yapmıyorum.Mutfak orada, git kahveni kendin yap, hizmetçin yok. Bir daha da benimle bu şekilde konuşursan alacağın tepki çok daha fazla olur, haddini bil" deyin sinirli bir şekilde, bakın bakalım bir daha konuşuyor mu böyle sizinle.
Sanırım haklısınız

Herkes çirkin olmadığınıza iknaya çalışmış da, bence o laf da zaten takılma amaçlı, ciddi değil yani. Kahve getirmekle güzelliğin bi alakası yok, lafın şaka olduğunu bu alakasızlık vurguluyor işte. Muhtemelen sizin o anki duygusal durumunuz, özgüveninizin düşük olması (kiloluydum demenize istinaden) biraz alıngan yapmış sizi bu laf karşısında. Moralinizi bozmayın lütfen.
Bu durumlar geçtiginde asla beni aşagı çeken insanlarla muhatap olmıyacagım. Yorumun için teşekkür ederim

Asla mükemmelliyetçi bir insan değilim. Mükemmel kimse yok zaten. Sanırım 2. Şık
Ama kimseyi ne memnun ve mutlu edebiliriz..mesela ben 20 li yaşlarımda insanların benimle ilgili düşüncelerini çok önemserdim..asla hiç kimse benimle ilgili kötü düşünmemeli,her zaman mantıklı olmalıyım,saçmalamamalıyım falan filan...sonra baktım ki herkes mantıksız işler yapabiliyor,herkes yanlış yapabiliyor,herkesin saçmaladığı bir zaman dilimi varmış😂 sonra mükemmel olmayı (kendimce) bıraktım..bana faydası olmayan insanlar benim için iyi düşünce ne olur düşünmese ne olur

Back
X