• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim durdu, bir akıl da bana verin...

Evet esin bir hata yapmis ve bunun icinde yeterince pisman olmus ayrica hatali oldugunuda kabul etmis..Aslinda suan seninde dedigin gibi herseyi biliyorsun, gelir ne, gider ne, esin senden saklamiyor, sende bunun farkindasin..Peki düsününce herseyin ortada oldugunu bildigin halde ve onun geliri gideri senin gözüyün önünde oldugu halde, üstelik sana bagli ve heran senin deyiminle "dibinde" olan bir adam oldugu halde,neden yapiyorsun ona bunu?...
Neden, o omuzsuz uyuyamazken bile, yatakta "gittt istemiyorum seni" dedigin zaman kalkip gitmesine bile dayanamiyorken, ona bunca seyi yapiyorsun?
Bence neden biliyormusun..Onun seni gercekten üzen tek davranisi bu borc meselesiydi belki...Ama aslinda o seni seviyor, sende onu cok seviyorsun ve suan ona gercekten kizabilecegin birsey yok sende en ufak birseyde sinirlerine hakim olamayip eski konulari aciyorsun, oysaki adin gibi biliyorsun onun birsey saklamadigini...
Belki sen o an sinirle eski mevzulari acip onun üzerine gidiyorsun ama o bunu bilmiyor...Ve asla bu mevzunun kapanmayacagini düsünüp senden uzaklasiyor..Senin söylediklerin sinirle ama onun söyledikleri yavas yavas gercek olacak seyler...
Lütfen seni seven adama yapma bunu...Yoksa basini koymadan uyuyamadigin o omuz ellerinden kayar..Sadece bosanma degil, erkekler için helede kolay sinirlenmeyen içine atan erkekler icin bu içe atma durumu cok ciddi saglik sorunu yaratir...

Evet esin bir hata yapmis ve bunun icinde yeterince pisman olmus ayrica hatali oldugunuda kabul etmis..Aslinda suan seninde dedigin gibi herseyi biliyorsun, gelir ne, gider ne, esin senden saklamiyor, sende bunun farkindasin..Peki düsününce herseyin ortada oldugunu bildigin halde ve onun geliri gideri senin gözüyün önünde oldugu halde, üstelik sana bagli ve heran senin deyiminle "dibinde" olan bir adam oldugu halde,neden yapiyorsun ona bunu?...
Neden, o omuzsuz uyuyamazken bile, yatakta "gittt istemiyorum seni" dedigin zaman kalkip gitmesine bile dayanamiyorken, ona bunca seyi yapiyorsun?
Bence neden biliyormusun..Onun seni gercekten üzen tek davranisi bu borc meselesiydi belki...Ama aslinda o seni seviyor, sende onu cok seviyorsun ve suan ona gercekten kizabilecegin birsey yok sende en ufak birseyde sinirlerine hakim olamayip eski konulari aciyorsun, oysaki adin gibi biliyorsun onun birsey saklamadigini...
Belki sen o an sinirle eski mevzulari acip onun üzerine gidiyorsun ama o bunu bilmiyor...Ve asla bu mevzunun kapanmayacagini düsünüp senden uzaklasiyor..Senin söylediklerin sinirle ama onun söyledikleri yavas yavas gercek olacak seyler...
Lütfen seni seven adama yapma bunu...Yoksa basini koymadan uyuyamadigin o omuz ellerinden kayar..Sadece bosanma degil, erkekler için helede kolay sinirlenmeyen içine atan erkekler icin bu içe atma durumu cok ciddi saglik sorunu yaratir...

Korkularımı bundan daha iyi anlayan ve anlatan olamazdı. Çok korkuyorum. Benim derdim mükemmellikle galiba. Benim beynimdeki o mükemmel adam böyle bir hata yapmış olamaz. Bunu kabullenemiyorum. Bizim masalımıza gerçeklik düşürdü ya yediremiyorum.
Bir yandan da korkuyorum, ya gene hastalanırsa???

Son düzenleme:
Korkularımı bundan daha iyi anlayan ve anlatan olamazdı. Çok korkuyorum. Benim derdim mükemmellikle galiba. Benim beynimdeki o mükemmel adam böyle bir hata yapmış olamaz. Bunu kabullenemiyorum. Bizim masalımıza gerçeklik düşürdü ya yediremiyorum.
Bir yandan da korkuyorum, ya gene hastalanırsa???

Inan bana geriye dönebilecek olsa o güne gider ve o hatayi düzeltir...Aslinda senin derdin mükemmellik degil kusura bakma acik konusacagim, senin derdin kiymet bilmeme...Simdi bir düsün ya sana degeer vermeyen, seni aldatan yada kötü aliskanligi olan bir esin olsaydi naperdin...Hemen bosardim dedigini duyar gibiyim ama kazin ayagi öyle degil iste...Öyle hop deyince bosanilmiyor...Binlerce kadin var bu cileleri ceken ama bosanamayan...Esin bugün bosanalim dese ölürsün kahrindan...Onun icin esiyin gözlerine bak, onu sana verene sükret ve kiymet bil...

E tabi öyle bir izlenim yaratmıştır. Zaten bütün bunları yaptığım anda pişman oluyorum.. Yüzüğünü neden takmadığını gerçekten bilmiyorum. Sinir geçince takacağını umuyorum, benim tanıdığım adamsa. Ama ben de çok bunaldım yaa.. İlk olay olduğunda orada kaldığı için. Daha önce de hiçbirşey yok dediğinde bile var çıktığı için hep diken üstündeyim. Yani ben onun bakışından anlarım ama daha önce bakışlarını yanlış anladım ya şimdi kendime ve sezgilerime güvenemiyorum.

Canım yalan söyledi falan diye kendini doldurma böyle yaptıkça azalan güveninin yerine gelmesini engellersin.
Anladığım şu ki eşin seni bu konuların içine çekmemek için senden bunu saklamış.Zaten söylemiş de açıkça.
Sen de ortada çok büyük bir sorun yokken yalan söylediğini düşünerek çok fazla üstüne gitmişsin.

Ekstreleri getirdi bakmadım diyosun,demek ki güvenin var.Utandığından bakmamazlık yapacağını sanmıyorum.
Eşine güvenmesen o ekstreyi alabilmek için bankanın kapılarını bile aşındırırdın belki.
Ama sen güveniyorsun.

Kendine de zarar verme,sakin olmaya çalış.Tepki vermeden önce şöyle bi durup düşün.

Inan bana geriye dönebilecek olsa o güne gider ve o hatayi düzeltir...Aslinda senin derdin mükemmellik degil kusura bakma acik konusacagim, senin derdin kiymet bilmeme...Simdi bir düsün ya sana degeer vermeyen, seni aldatan yada kötü aliskanligi olan bir esin olsaydi naperdin...Hemen bosardim dedigini duyar gibiyim ama kazin ayagi öyle degil iste...Öyle hop deyince bosanilmiyor...Binlerce kadin var bu cileleri ceken ama bosanamayan...Esin bugün bosanalim dese ölürsün kahrindan...Onun icin esiyin gözlerine bak, onu sana verene sükret ve kiymet bil...

Kıymet bilmek istiyorum, bunun için bana yardım etsin istiyorum. İnan ki hep yaşadığım şeye şükreden bir insanım. Ama yaralandım bir kere. Buaraya yazılan herşeyi anlamaya çalışıyorumi hepsini düşüneceğim. Senin meseajlarını da diğer arkadaşlarınkini de. Umarım bana bir kapı açar. Bugün için yapabileceğim tek şey sakinleşmesini beklemek. Umarım atlatabiliriz. Korkuyorum.

Canım yalan söyledi falan diye kendini doldurma böyle yaptıkça azalan güveninin yerine gelmesini engellersin.
Anladığım şu ki eşin seni bu konuların içine çekmemek için senden bunu saklamış.Zaten söylemiş de açıkça.
Sen de ortada çok büyük bir sorun yokken yalan söylediğini düşünerek çok fazla üstüne gitmişsin.

Ekstreleri getirdi bakmadım diyosun,demek ki güvenin var.Utandığından bakmamazlık yapacağını sanmıyorum.
Eşine güvenmesen o ekstreyi alabilmek için bankanın kapılarını bile aşındırırdın belki.
Ama sen güveniyorsun.

Kendine de zarar verme,sakin olmaya çalış.Tepki vermeden önce şöyle bi durup düşün.

Bilemiyorum ki, belki de göreceklerimden korkuyorumdur. Paranoyak oldum iyice. Tanrım yardım etsin bana.:(((

Görecek olduğun şeyler,içinde yaşadığın bu şüpheden iyidir.
Hem ekstrede ne görebilirsin ki zaten?Borç...Başka bişey değil.

Allah beterinden saklasın.Sağlığınız yerinde ise huzurunuz yerinde ise bu meseleyi dert etmeyin.
Eşin sakinleşecektir.Yüzüğü takınca konuşun,onu düşündüğünü bu yüzden hırçınlaştığını söyle.
Para önemli ama bu kadar birbirinizi üzmeye değmez.
Başka konularda yalan söylemiyorsa huzuru bozmamak açısından görmezden gelinebilir

Görecek olduğun şeyler,içinde yaşadığın bu şüpheden iyidir.
Hem ekstrede ne görebilirsin ki zaten?Borç...Başka bişey değil.

Allah beterinden saklasın.Sağlığınız yerinde ise huzurunuz yerinde ise bu meseleyi dert etmeyin.
Eşin sakinleşecektir.Yüzüğü takınca konuşun,onu düşündüğünü bu yüzden hırçınlaştığını söyle.
Para önemli ama bu kadar birbirinizi üzmeye değmez.
Başka konularda yalan söylemiyorsa huzuru bozmamak açısından görmezden gelinebilir

Sağol desteğin için. Konu zaten hiçbir zaman para olmadı. Dedim ya varlığı da yokluğu da bilen insanlarız. Orta halli, borçla mal sahibi olan. Beni hırçınlaştıran şey bir yalan girince işin içine %100 biz olamamak. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama işte ben TAM olalım istiyorum, böyleyken olmuyor. Daha sakin bakmaya çalışıyorum. Bu gece ondan önce yatıp o gelmeden uyumayı deneyeceğim. Yoksa susamıyorum. Biraz zamana ihtiyacı var galiba. Bu sefer ona o zamanı vereceğim, her kavgamızda yaptığım gibi "Hadi hemen çözelim hemen halledelim hemen barışıp sarılalım" demeyeceğim. Zor olacak ama kendimi aşacağım. Zaman herşeyin ilacıymış ya bakalım bu sefer de beni bizi iyileştirsin.

Daha sakin bakmaya çalışıyorum. Bu gece ondan önce yatıp o gelmeden uyumayı deneyeceğim. Yoksa susamıyorum. Biraz zamana ihtiyacı var galiba. Bu sefer ona o zamanı vereceğim, her kavgamızda yaptığım gibi "Hadi hemen çözelim hemen halledelim hemen barışıp sarılalım" demeyeceğim. Zor olacak ama kendimi aşacağım. Zaman herşeyin ilacıymış ya bakalım bu sefer de beni bizi iyileştirsin.

işte demek istediğimi anladın sonunda,aynı pencereden bakıyormuşuz :34:

bak şöyle düşün, senin eşin gecmişte bir hata yapmış ve defalrca pişmanlığın dile getirmiş.bak bütün ekstreleride getiriyormuş, artık ne istiyorsun adamdan canınımı alacaksın..
ya eşlerinden ailesinden çekinipte borcunu söyleyemeyip sonrada intihar edenler var bir sürü, bak eşinden olursun, yuvandan olursun.adam karım bana güvenmiyor diyip alkole düşer, boşluga düşer, ya sonucta erkek milleti kadınlar gibi değilki.
not:ya üslübum ve verdigim örnek biraz sert ama toparlanman lazım, zaten cok mutluymussunuz, yuvanız yıkılırsa yazık olur, üzülürüm gercekten...
kısa bir tatil yapma imkanınız varsa yapın....
yani yataga konu taşımayın,tartışmayın. beyin bir bilgisayar gibi depoluyor.. bilinçaltınıza kötü şeyler yükleyerek , üstüne bide uyku çekerseniz mutsuz olursunuz... ilerde adını koyamadıgınız, ne oldugunu bilmediginiz, mutsuzluklar yasarsınız...
şimdi şöyle bir karar alın...
eşinizle artık bu konuyu konuşmayın, yatarken tartışmayın, olay biraz sogusun.. bir kaç gün sonra beraber basbasa bir yemege cıkıp, hem yemek yiyin hemde bu konuyu son olarak konusun, konusma esnasında güvenemiyorum demeyin sakın... içinizden gecse bile bu kelimeyi kullanmayın, yapıcı, onu ne kadar sevdiginizi, bunun biraz takıntı oldugunu,bu durumdan sizinde rahatsız oldugunu söyleyin... sonra kolkola evinizin yolunu tutun..
eşinize güvenin. bu saaten sonra sizden birşey saklamazz, sizdeki sadece takıntı olmuş, şeytan içinize kurt sokupta yuvanızı nasıl huzursuz ediyor, soğukkkanlı olun

Ama bir farkla, ben bunu kadının görevi susup kocasını memnun etmek olduğu için değil, sakinleşince sıkıntımı daha rahat anlatabileceğim için yapacağım. Neyse rica ederim teşekkürlerimi kabul edip konumdan ayrılın.

sen görev diyorsun bense olması gerekn bu diyorum.emin ol saknleşmeyi öğrendiğin zaman sende mutlu olacaksın.paranoyalarından kurtulacaksın.fevri davranışlar ilişkileri zedeliyor,tek sorun bunu kabul edip görebilmekte.
ayrıca senin konumdan ayrılın deme lüksün yok benimde eyvallah demek gibi bir niyetim:34:

bak şöyle düşün, senin eşin gecmişte bir hata yapmış ve defalrca pişmanlığın dile getirmiş.bak bütün ekstreleride getiriyormuş, artık ne istiyorsun adamdan canınımı alacaksın..
ya eşlerinden ailesinden çekinipte borcunu söyleyemeyip sonrada intihar edenler var bir sürü, bak eşinden olursun, yuvandan olursun.adam karım bana güvenmiyor diyip alkole düşer, boşluga düşer, ya sonucta erkek milleti kadınlar gibi değilki.
not:ya üslübum ve verdigim örnek biraz sert ama toparlanman lazım, zaten cok mutluymussunuz, yuvanız yıkılırsa yazık olur, üzülürüm gercekten...
kısa bir tatil yapma imkanınız varsa yapın....
yani yataga konu taşımayın,tartışmayın. beyin bir bilgisayar gibi depoluyor.. bilinçaltınıza kötü şeyler yükleyerek , üstüne bide uyku çekerseniz mutsuz olursunuz... ilerde adını koyamadıgınız, ne oldugunu bilmediginiz, mutsuzluklar yasarsınız...
şimdi şöyle bir karar alın...
eşinizle artık bu konuyu konuşmayın, yatarken tartışmayın, olay biraz sogusun.. bir kaç gün sonra beraber basbasa bir yemege cıkıp, hem yemek yiyin hemde bu konuyu son olarak konusun, konusma esnasında güvenemiyorum demeyin sakın... içinizden gecse bile bu kelimeyi kullanmayın, yapıcı, onu ne kadar sevdiginizi, bunun biraz takıntı oldugunu,bu durumdan sizinde rahatsız oldugunu söyleyin... sonra kolkola evinizin yolunu tutun..
eşinize güvenin. bu saaten sonra sizden birşey saklamazz, sizdeki sadece takıntı olmuş, şeytan içinize kurt sokupta yuvanızı nasıl huzursuz ediyor, soğukkkanlı olun

Aslında eksikliğini duyduğumuz şeyi çok iyi tesbit etmişsiniz. Bu olay olduğundan beri diyorum ki, "Evde konuşamıyoruz, birgün izin alalım, evdekilere söylemeyelim, işe gidiyor gibi çıkalım, konuşalım. Ama bir türlü vakit olmuyor. Bir kez yaptık bunu ama sakin zamanlarımzıdan biriydi. Gezdik tozduk liseliler gibi eve geldik. O konuyu açmayınca ben de açmadım. Çünkü birbirimize de hasretiz. 1 yılı aşkın zamandır ya annemler ya kayınvalidemler bizle yaşıyor. Benim de canım istemedi boş günümüzde tatsız konu açmak, o da kaçıyor. Benim tam istediğim de bu zaten. Bir kez enine boyuna konuşalım. Bir kez buna zaman harcayalım ve kapatalım. Ama bu gece olmuyor. Buna çaba harcayacağım. Bir gününü bana ayırsın ve gitsin bu lanet gölge aramızdan. Ben onun gözlerindeki yeşili görmeyi çok özledim.

sen görev diyorsun bense olması gerekn bu diyorum.emin ol saknleşmeyi öğrendiğin zaman sende mutlu olacaksın.paranoyalarından kurtulacaksın.fevri davranışlar ilişkileri zedeliyor,tek sorun bunu kabul edip görebilmekte.
ayrıca senin konumdan ayrılın deme lüksün yok benimde eyvallah demek gibi bir niyetim:34:

Peki, buyrun devam edin o halde, teşekkürler zaman ayırdığınız için. :)))

cnm şimdi yeni gördüm konu hemen kısadan yazıp çıkmak zorundayım kızım uyandı da.bence cnm şimdilik üstüne gitme biraz zaman bırak sende o da biraz sakinleşsin ve daha sonrasında başbaşa konuşabileceğiniz bir yemeğe falan çıkabilirsiniz orda herşeyi sakin bir kafayla konuşursunuz senin ondan neler istediğini güzelikle falan anlatırsan eşinde mutlaka anlayacaktı evet güveni geri kazanmak çok zor ama hesaplarınız temiz çıkarsa artık ona güvenmemen içinde bir sebep kalmayacaktı hemde ben artık inanmıyorum onun senden gizli harcama yada gizli başka şeyler yapabileceğini yüzüğüde şimdi sinirli olduğu için takmıyodur siniri geçince mutlaka takıcaktır emin ol.ama sende bu süre zarfında biraz sakin ol ve sak,in kafayla düşün daha fazla üstünede gitme bence biraz şu yaşananlar unutulsun sonrasında konuşarak halledebilirsiniz.bu konunda üstesinden geleceğinize eminim.sinirlilikle sakın yanlış kararlar alma...

cnm şimdi yeni gördüm konu hemen kısadan yazıp çıkmak zorundayım kızım uyandı da.bence cnm şimdilik üstüne gitme biraz zaman bırak sende o da biraz sakinleşsin ve daha sonrasında başbaşa konuşabileceğiniz bir yemeğe falan çıkabilirsiniz orda herşeyi sakin bir kafayla konuşursunuz senin ondan neler istediğini güzelikle falan anlatırsan eşinde mutlaka anlayacaktı evet güveni geri kazanmak çok zor ama hesaplarınız temiz çıkarsa artık ona güvenmemen içinde bir sebep kalmayacaktı hemde ben artık inanmıyorum onun senden gizli harcama yada gizli başka şeyler yapabileceğini yüzüğüde şimdi sinirli olduğu için takmıyodur siniri geçince mutlaka takıcaktır emin ol.ama sende bu süre zarfında biraz sakin ol ve sak,in kafayla düşün daha fazla üstünede gitme bence biraz şu yaşananlar unutulsun sonrasında konuşarak halledebilirsiniz.bu konunda üstesinden geleceğinize eminim.sinirlilikle sakın yanlış kararlar alma...

Desteğin için çok sağol Meralcim. Bu da bir eğitim işte. Ben sakin kalmayı öğreneceğim umarım o da sorunlardan kaçmamayı öğrenir. Umutlu olmak istiyorum. Kızını öp benim için.

yerinde olsam bugün odada kimse yokken uygun bir ortamda parmagımdaki alyansımı onun yüzüne bakarak öperdim, yüzümde imalı ve biraz gülümsemeli bir edayla :34: , başkada hiç birşey konuşma... mesaj yerine gider zaten.. biraz yumuşatmak lazım ortamı

Ben onun gözlerindeki yeşili görmeyi çok özledim.

kıyamam yaa:16:bak ne güzel aşık olduğun adamla evlisin,bide meyveniz var ahhh daha ne olsun:)

sizden geçmiş borçlarını saklaması bence onun için çok büyük bir yük..

keşke zamanında sizinle borçları olduğunu paylaşsaydı eminim sizde anlayış gösterirdiniz..

evinizde anneleriniz olduğuna göre sizde çalışıyorsunuz sanırım..

peki evinizi taşıma imkanınız varmı?mesela k.validenlere yada annenlere yakın bir eve taşınsanız
ve iş çıkışı bebişinizide alarak kendi yuvanıza gitseniz..

elbette evliliklerde arada tartışmak kaçınılmazdır ,hatta tadı tuzudur..şimdi siz büyüklerin yanında kasıyor
azcık bile sesinizi yükseltemiyorsunuz..bence en başta rahat bir ortama ihtiyacınız var..

zaten öyle ağır tartışmalara girmezsiniz yani..bu seferde bebişiniz için:emir_bebek:

eşinize sonuna kadar bu yolda onunla olduğunuzu anlatın..hatta kafasına bunu sokun..

sen sıkıntı içindeyken eğer bana haber vermiyorsan bunu kabul edemem diyin..
hayat müşterek..güleceksemde seninle ağlayacaksamda seninle diyin..

çekilen kredi miktarı önemli değil isterse 1kuruş kredi çeksin..önemli olan eşinin canı sıkkınken seninle paylaşmaması..

bu sorunlar paylaştıkça azalacak türden...biraz kendiyle kalsın bakalım...illaki gelip sizinle konuşacak..
bide o sinir kasılmaları falan..yapmayın Allahaşkına..
inanın erkekler sinirli kadınları sevmiyor..nekadar aşklada bağlansa..o bağlara müthiş zarar veriyor..

ben size kocamannn mutluluklar diliyorummm..inşallah bu dönemide çabucak atlatırsınız..
bana öyle geliyorkii çooook mutlu bir evlilik için ideal çiftlersiniz:)
:38:

Son düzenleme:
yerinde olsam bugün odada kimse yokken uygun bir ortamda parmagımdaki alyansımı onun yüzüne bakarak öperdim, yüzümde imalı ve biraz gülümsemeli bir edayla :34: , başkada hiç birşey konuşma... mesaj yerine gider zaten.. biraz yumuşatmak lazım ortamı

:))) İyi fikir de dün denedim tatlı sözle yaklaşmayı, barut gibi hala. Birkaç gün geçsin bakalım. Yazınca rahatladım, umutlandım. Biz birbirimizi bu kadar severken düzeltebiliriz. Dün "Kalk konuşalım, düzeltebiliriz." dedim. "Düzeltebiliriz ama şimdi değil." dedi. Zamanı gelince o gelsin. Dua edin bu gece ben susup uyuyabileyim.

kendince bu olayı çok sorun etmiş olabilirsin ama ben dışarıdan görüneni sana yazayım:34:

anladığım kadarıyla karı koca ikinizinde iyi bir işi var,sağlıkla sevgiyle büyüyen bir bebeğiniz var,ailelerle gözüken bir sorununuz yok,eşinizlede mutlusunuz ama herşeyin bu kadar düzgün olması galiba sizde boşluk oluşturmuş ve olmadık bir şeyi kafanızda büyütmüşsünüz.eğer diğer saydıklarımdan dolayı sorununuz olsaydı bu durumu düşünecek vaktiniz bile olmayacaktı:50:

allaha şükredip eşinize ve çocuğunuza sıkı sıkı sarılın.allah başka dert vermesin inşallah:34:

kıyamam yaa:16:bak ne güzel aşık olduğun adamla evlisin,bide meyveniz var ahhh daha ne olsun:)

sizden geçmiş borçlarını saklaması bence onun için çok büyük bir yük..

keşke zamanında sizinle borçları olduğunu paylaşsaydı eminim sizde anlayış gösterirdiniz..

evinizde anneleriniz olduğuna göre sizde çalışıyorsunuz sanırım..

peki evinizi taşıma imkanınız varmı?mesela k.validenlere yada annenlere yakın bir eve taşınsanız
ve iş çıkışı bebişinizide alarak kendi yuvanıza gitseniz..

elbette evliliklerde arada tartışmak kaçınılmazdır ,hatta tadı tuzudur..şimdi siz büyüklerin yanında kasıyor
azcık bile sesinizi yükseltemiyorsunuz..bence en başta rahat bir ortama ihtiyacınız var..

zaten öyle ağır tartışmalara girmezsiniz yani..bu seferde bebişiniz için:emir_bebek:

eşinize sonuna kadar bu yolda onunla olduğunuzu anlatın..hatta kafasına bunu sokun..

sen sıkıntı içindeyken eğer bana haber vermiyorsan bunu kabul edemem diyin..
hayat müşterek..güleceksemde seninle ağlayacaksamda diyin..

çekilen kredi miktarı önemli değil isterse 1kuruş kredi çeksin..önemli olan eşinin canı sıkkınken seninle paylaşmaması..

bu sorunlar paylaştıkça azalacak türden...biraz kendiyle kalsın bakalım...illaki gelip sizinle konuşacak..
bide o sinir kasılmaları falan..yapmayın Allahaşkına..
inanın erkekler sinirli kadınları sevmiyor..nekadar aşklada bağlansa..o bağlara müthiş zarar veriyor..

ben size kocamannn mutluluklar diliyorummm..inşallah bu dönemide çabucak atlatırsınız..
bana öyle geliyorkii çooook mutlu bir evlilik için ideal çiftlersiniz:)
:38:

Ne güzel ne tatlı yazmışsınız. Çok teşekkürler.
Taşınma kısmı münkün değil. Biz başka bir şehirdeyiz, anneanneler başka, babaanneler başka. Sağolsunlar büyük ferdakarlıkla gelip yanımızda kalıyorlar bebek bakıcıya kalmasın diye.
Sorunlar konusunda yazdığınız herşeye katılıyorum. Bütün bunları zaten defalarca konuştuk, hak da veriyor bana. İlk yaşadığımız javgada 4 sene öncekinde yeni sabah kadar sarılıp ağladık. Bensiz bu yükü nasıl taşıdın diye kendimi bırakıp ona helak oldum. Ama işte hep başa dönüyor. Ben en ufak şüphede çıldırıyorum, o benim en ufak tepkimde kendisini kilitliyor. Bunlar aslında bizim ayrı ayrı sorunlarımız. Şöyle ki, ben annemler kavga ettiğinde de aşırı tepki veririm. Çünkü bizim ailemizde olamaz böyle birşey. Kestirmeden yazıyorum ama bilinçaltımdan gelen bu. O da kendi ailesi ile ilgili benzer konularda kendisini kilitler aynen bana yaptığı gibi içine kapanır. Bizim ilkişkimiz bunu tolere edebiliyor normalde. Ama bu tatsız deneyim söz konusu oldupunda bilinçaltımızın bize yaptırdığı yanlışlar çatışıyor ve ikimiz de bu travmatik dayatmalardan sıyrılıp doğru adımı atamıyoruz. Benden sakladığı şeyleri babası annesi de bilmiyordu mesela, bekarken de bilmiyorlarmış. Bizim ayrı ayrı bu inatçı arızalarımızdan kurtulmamız lazım ki birbirimize doğru yaklaşabilelim. Bu sefer başaracağım. Hele bir o konuşabilecek kadar sakinleşsin de.

Back
X