cnm ben onun söylediği herşeye itimat ediyorum ama o inanmıyor ve güvensiz bana karşı..bende bugün bu kadar çok üsteleyince,sinirlenip tlfnu kapattım sonra aradı ve neden bu konudan bu kadar rahatsız oluyorsun dedi..yanii durumun farkında yada şüoheleniyor..ama ben söylemiyorum
daha yeni üye oldum buraya daha önce konuları takip ediyordum ama vazgeçilmezim benim KK..o kadar sıkkın ve o kadar kötü hissediyorumki,çareyi yazmakta buldum arkadaşlar..yaklaşık 2,5 aydır nişanlıyım..severek değil ama nişanlım takıntıları dışında çk iyi ve sorumluluğu taşıyabilecek bir insan..nisanda düğün tarihi alındı ama sanırım bu srunlarla nisanı getiremeden yollarımız ayrılıcak..ALLAH korur umarım çünkü bu benim için yıkım olur..nişanlımla tanışalı 6 ay oldu kendisi 82 doğumlu ve ilk tanışmamızda bende onunla aynı yaş olduğumu söylemedim.nedeni ise annemle babam ayrılmış biz ufakken ve annem 3 yaş büyük yazdırmış beni..ablamıda 4 yaş..bir an önce reşit olmamız için...tabii başta ne söylediğimide hatırlamıyorum unutkanlık var ve ona bunu söylememiştim..bayram ziyaretinde annem ablamın yaşını söylemiş ve bende ablamla aramızda 2 yaş var demiştim ve ablamıda kendisinden küçük sanıyormuş tabii ben unuttum bunları..şimdi 3 gündür başımın etini yiyor ablan benden büyükmüş diye tabii bu durumda benim yaşımında söylediğimden yukarı olduğunu anladıki,ben konuyu kapattıkça o bu konuyu açıyor..ve söyelemiyorum bende 82li olduğumu takıntılı hemde çok artık büyütürde büyütür bunu..belkide kopma noktasına geliriz..sonuçta kimlikte 82 yazıyor asıl yaşım değil ama yazan bu..yaa ne desem inanmayacak bana..annemin büyük yazdırdığını nasıl ispatlarım kızlar lütfen yadım edin..
cnm babam adanalı ve biz küçğkken ayrıldılar babam çok çktirdi anneme.adanada 13-14 yaşında kız çocuklarını evlendirleri için annem babamında bizi ayrılınca almaması için büyük yazdırmış.zaten inanmayacağını bildiğim için söyleyemiyorum
cnm nişanlımı sevmiyorum ama küçüklüğümden belli bir yuva özlemi var huzurlu bir yuva kurmak istiyorum..kendisi takıntıları dışında iyi insan her dediğimi yaptı şimdiye kadar ama bu konuya inanılmaz takılmış durumda...inanmayacağını ve herşeyin bozulacağını yada bir süre bunu toparlayamayacağımızı bildiğim için korkuyorum söyleyemiyorum..
artık bugün söylemek istiyorum çünkü kadar huzursuzumki,dün bu konuyu açınca o kadar gerildimki cnm bunu o da farketti..artık söyleyeceğim inanmazsada kendi tercihi ama en ufak tavır alması bile deli ediyor beni yaa..sanki bu evliliğimizi etkileyecek kadar önemlimi sizce
Pardon da sevmediğiniz bir adamla yuvanızda nasıl huzur olacak?
Bence adam yaşınıza değil yalan söylemenize kafayı takmış..
Eeee yaş gibi basit bir konuda yalan söyleyen bir kıza nasıl inansın,güvensin di mi?
....sevmediğim konusuna gelince,şimdiye kadar deli gibi sevdiğim insanlar hep üzdü,hiç bişey vermediler üzüntüden başka..bu insanın ise kalbinin güzelliğini sevdim ama aşk yok tabii..bu olay olana kadar mutluydum ama sanırım böyle bir sebepten onu kaybedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?